טוב, אז לא הייתי כאן בערך

R W B

New member
טוב, אז לא הייתי כאן בערך

יום! והספיקו להגיע אנשים חדשים! אז כל החדשים (וגם הישנים מוזמנים) תענו על השאלות ואז נכיר אחד את השני טוב יותר! שם: גיל: אזור מגורים: מתי ראית בפעם הראשונה את מישל? איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? מה אתם אומרים על האלבום The Spirit Room? מה אתם אומרים על האלבום Broken bracelet? מה אתם חושבים? מישל תגיע לישראל? למי שיש שאלות ....שיוסיף ...פשוט אין לי רעיונות ....

Sweet Misery

New member
../images/Emo9.gif

שם: הדר גיל: 14 ו-10 חודשים.
אזור מגורים: חולון מתי ראית בפעם הראשונה את מישל? שמעתי את מישל לראשונה לפני קצת יותר משנה, בהשפעת חברה אמריקאית.
איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? הכי הכי הכי? Something to Sleep to. וגם את Desperately, I'd Rather Be in Love, Here With Me, Goodbye to You, Drop in the Ocean... וכאילו, כל השאר.
מה אתם אומרים על האלבום The Spirit Room? דיסק מצויין. כל טראק בו היה שווה שמיעה, כתוב היטב ומופק היטב. אפילו אבא שלי התלהב.
מה אתם אומרים על האלבום Broken bracelet? ההפקה הייתה חלשה בהרבה מאשר באלבום הסטודיו (משום מה
), אבל מישל נהדרת גם בלי זה. בסך הכל, דיסק נפלא, שנותן הצצה לעולמה של אמנית צעירה שרק רוצה לפרוץ, עם הכשרון האדיר שיש לה. ווהו. מה אתם חושבים? מישל תגיע לישראל? לצערי... לא.

OrdinaryDay

New member
moi

שם-שרה גיל-15 אזור מגורים-טבריה מתי ראיתי את מישל בפעם הראשונה-באתר הבית של אייסיקיו איזה שיר אני הכי אהבת-אממ, אין לי כוח לפרט...אבל את רובם מה אני חושבת על האלבום TSR-בהחלט אחד מהדיסקים הטובים ביותר ששמעת עד היום... מה אני חושבת על האלבום BB-גם כן דיסק מצוין. אולי לא כל כך איכותי אבל בהחלט שווה שמיעה אם אני חושבת שמישל תגיע לארץ-לא נראה לי...גם בגלל המצב הבטחוני וגם בגלל שלצערינו אין לה הרבה מעריצים כאן בארץ

RollerBoy

New member
-

שם:ניר גיל:14 וחצי אזור מגורים:ירושלים מתי ראית בפעם הראשונה את מישל?לפני... שנתיים? ברדיו, All You Wanted איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? Leap Of Faith מה אתם אומרים על האלבום The Spirit Room? אלבום ענק!!! מה אתם אומרים על האלבום Broken bracelet? לא שמעתי עליו... בטח זה שהיה לפני SPIRIT ROOM... מה אתם חושבים? מישל תגיע לישראל? אין סיכוי... אף אחד פה כמעט לא מכיר אותה

AndreaCorr ©

New member
הממ ../images/Emo54.gif

שם: שרון גיל: עוד מעט 15 אזור מגורים: הרצליה מתי ראית בפעם הראשונה את מישל? בMTV, עם All You Wanted איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? Everywhere
מה אתם אומרים על האלבום The Spirit Room? אלבום מצויין מה אתם אומרים על האלבום Broken bracelet? מתביישת להגיד שאני לא הכי מכירה אותו. מה אתם חושבים? מישל תגיע לישראל? לדעתי אין שום סיכוי
וחבל..

xander55

New member
עשיתם אותי כל כך מאושר עכשיו

מזל שהמנהלת שלכם כתבה את הפורום הזה בחתימה שלה אחרת לא הייתי יודע, יוו אין לכם מושג עד כמה אני חולה על מישל בראנץ'

xander55

New member
שלי...../images/Emo129.gif

שם: מאור גיל: ביום רביעי הקרוב 15 מתי ראיתי בפעם הראשונה את מישל? שבוע אחרי שיצא השיר ALL YOU WANTED איזה שיר אני הכי אוהב? goodbye to you, everywhere מה אני אומר על האלבום the spirit room? ענק, אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי בחיים שלי, והעובדה שהיא הופיעה במכושפות ובאפי, שתי הסדרות שאני הכי אוהב בעולם מוסיפה על זה. מה אני אומר על broken beacelet? לא משהו, סביר, האלבום החדש משופר הרבה יותר, מן הסתם. אני אופטימי, אני מקווה שהיא תגיע, אני אהיה בין העשרת הראשונים בקופה.

D r o r i

New member
../images/Emo13.gif הינני כאן ../images/Emo13.gif

שם:דרורי גיל: 15 אזור מגורים: הרצליה מתי ראית בפעם הראשונה את מישל? בMTV עם Everywhere איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? Fall (התאהבתי!!!!!!) מה אתם אומרים על האלבום The Spirit Room? האלבום הכי טוב ששמעתי כל החיים שלי מה אתם אומרים על האלבום Broken bracelet?
לא יצא לי להכיר מה אתם חושבים? מישל תגיע לישראל? אממממ... לא יודע... באסיה היא הייתה כבר

R W B

New member
מכיוון שאני פתחתי את השרשור הזה

אני חושבת שזה יהיה רעיון טוב להשתתף בו!
שם:אופיר גיל:12 (וחצי)
אזור מגורים:ראשון לציון מתי ראית בפעם הראשונה את מישל?ראיתי את All You Wanted ב-MTV ואחרי חיפושים (שכוללים את פורום זיהוי שירים) גיליתי את מישל! איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? האמת, אני אוהבת את כולם! כל אחד ואחד אבל הכי הכי הכי הכי Stewart's Coat, Washing Machine Leap Of Faith (אני חולה על Broken Breacelet) מה אתם אומרים על האלבום The Spirit Room?מה אפשר להגיד? מצויין! מה אתם אומרים על האלבום Broken Breacelet? אני חולה עליו! שירים ממש ממש ממש יפים! מה אתם חושבים? מישל תגיע לישראל?יש לי תקוות, אז... כן!

OldRedEyes

New member
../images/Emo93.gif מה אני הכי זקנה פה?!

שם: אפרת איזור מגורים: קריות מתי ראית בפעם הראשונה את מישל: בתכנית TRL עם הקליפ AYW. איזה שיר אני הכי אוהבת: RATHER BE IN LOVE, ALL YOU WANTED ... אני מעריצה את כל השירים... מה אני אומרת על TSR: אלבום מצויין, אחד הטובים שיש לי, מישל מדהימה, התברכה בכישרון כתיבה ושירה אדירים. בהחלט אלבום חובה. מה אני אומרת על BB: את האמת.. אני לא ממש מכירה אותו... אבל מודעת לרוב השירים בו... אלבום טוב.. לא כמו TSR. האם מישל תגיע לישראל: בכנות... לא נראה לי.. אבל הלוואי.

למעלה