טוב, אז להתראות החתונה ביום שישי, חוויות ב-29 לחודש. נשיקות לכולם (ובמיוחד לציפורוש)
ס סטארי2 New member 8/8/01 #1 טוב, אז להתראות החתונה ביום שישי, חוויות ב-29 לחודש. נשיקות לכולם (ובמיוחד לציפורוש)
צ ציפורוש New member 8/8/01 #5 סטארי, אם את עדיין פה... אני מאחלת לך כל כך הרבה אושר, ושלא ייגמר אף פעם, והמון אהבה וכיף... ושכל הכיף שאני מאחלת לך לחתונה יהיה רק קצת לעומת החיים שאחר כך.. ציפ
סטארי, אם את עדיין פה... אני מאחלת לך כל כך הרבה אושר, ושלא ייגמר אף פעם, והמון אהבה וכיף... ושכל הכיף שאני מאחלת לך לחתונה יהיה רק קצת לעומת החיים שאחר כך.. ציפ
ש *שיר New member 8/8/01 #6 ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif שיהיה לכם נהדר! ותחזרי לספר חוויות!
ש שרונס New member 8/8/01 #11 סטארי וג´ונס, שתהיה חתונה מדהימה, ושתזכו לאושר ואהבה לכל ימי חייכם! אשמח לשמוע איך היה אחרי שתחזרו מחו"ל על מנת להפיק לקחים ומסקנות, או שבעצם אני מקווה שתהיו מרוצים עד הגג ושלא תהיה הפקת לקחים... מזל טוב ונסיעה טובה! שרון.
סטארי וג´ונס, שתהיה חתונה מדהימה, ושתזכו לאושר ואהבה לכל ימי חייכם! אשמח לשמוע איך היה אחרי שתחזרו מחו"ל על מנת להפיק לקחים ומסקנות, או שבעצם אני מקווה שתהיו מרוצים עד הגג ושלא תהיה הפקת לקחים... מזל טוב ונסיעה טובה! שרון.