טוב אז למי שכבר שמע ולאלה שלא

El Argentino

New member
טוב אז למי שכבר שמע ולאלה שלא

הנה ההזדמנות שלכם הגיעה... בקישור למטה תוכלו להאזין לשבע שירים מהדיסק החדש: Fijación Oral אני מוכרח לציין שלאחר ששמעתי את השירים התאהבתי יותר ויותר בשאקירה הנה היא הגיעה היא כבר כאן: פשוטה, אמיתית, שקטה, בוגרת וממש מאוהבת בדיסק תמצאו את שאקירה החדשה והבוגרת מכיוון שכמעט כל השירים הם בלדות המתובלות בהמון אהבה וכנות... מומלץ מאוד לאוהבי הספרדית... רשימת השירים: (השירים מופעלים אוטומטית אחד אחרי שני מה שכן, צריך להירשם לאתר Univision בשביל שתוכלו לשמוע, האתר הוא מקסיקני אתר מאוד מומלץ!) 1. No 2. Día Especial 3. Escondite Inglés 4. En Tus Pupilas 5. La Tortura 6. La Pared 7. Obtener Un Si הגרסאות הרגילות של La Pared ושל La Tortura אז עד שהדיסק יגיע לארץ תתחילו ככה להתאהב, אני כבר מאוהב!!! El Argentino

לא התלהבתי

זה שירים בלי רגש, זה לא שירים עם "נוכחות" כמו estoy aqui ?Donde Estan Los Ladrones? Un Poco De Amor Te Espero Sentada / Donde Estas Corazon Se Quiere...Se Mata Ciega Sordamuda Sombra De Ti אני יודעת שחלק יגידו שמה שאני אומרת זה שטויות ועוד יהרגו אותי אבל התאכזבתי מהשירים... מרגישים שהיא לא שרה את הקצב הזה בעבר...יש שיר עם קצב ברזילאי(בוסה נובה) שיצא לה חמוד אבל לא יותר... כמו שאמרתי בעבר שאקירה מתמחה בשירי פופ , בלדות רגילות...קומביה רנצ'רה אבל כמובן שאני לא מורידה מערכה של שאקירה כי מגיע לה כל הכבוד איך שילדה מברנקיג'ה פרצה גבולות אבל אני מקווה שהיא תחזור למה שהיא מתמחה משהו כמו השירים מהדיסק Donde Estan Los Ladrones זה הדיסק הכי טוב שלה...

perrinat

New member
את טועה

שאקירה מתמחה בלהעביר דברים בשיר, והיא עושה את זה גם בדיסק הזה, נכון שאין שירי פופ, אולי רק שיר אחד, אבל יש שירים עם נוכחות. כן, DELL הוא האלבום הכי טוב שלה, אבל צריכים עוד לשמוע את הדיסק החדש, עם הזמן תתאהבי בו.

El Argentino

New member
כמו שאמרתי היא התבגרה ואולי קצת

השתנתה באופן המוסיקלי, זהו דיסק אהבה נטו הייתי אומר... אבל הכישרון והקול המדהים נשארו לה היא אמנית עם הרבה נוכחות ומאוד קשה להתעלם ממנה... וכן, DELL זהו הדיסק הכי יפה שלה - מודה... אבל גם לזה אנחנו נתרגל הרי מדובר במלכה לא? El Argentino

perrinat

New member
ברור! בין תקליט לתקליט

קורים דברים, לא כל דיסק יהיה DELL וכל דיסק חדש מביא דברים חדשים, אם זה היה תמיד אותו הדבר הייתי משתעממת....

אממ

עכשיו אני מבקשת תענו לי בכנות...אני לא מנסה לגרום לכם לשנוא אותה,חס וחלילה כי היא הזמרת שאני הכי אוהבת. אבל נגיד השירים היו שייכים לבריטני ספירס,פיית' היל,כריסטינה אגילרה,טליה או פאולינה רוביו עדיין הייתם אוהבים את השירים? אני אמורה לקבל את הדיסק מקיקה סמואל, ועדיין לא קיבלתי..אבל אם אני יקבל אני אנסה להקדיש לכל שיר כמה זמן אולי טעיתי אבל עד עכשיו מה ששמעתי לא עשה לי את זה....

perrinat

New member
לא הבנתי את פשר השאלה...

ברור שלא הייתי אוהבת את השיר אם מישהו אחר היה שר אותו, כי זה שיר שבא מתוך שאקירה ואני מאמינה לה כשהיא שרה ומזדהה איתה במקרים מסוימים. זה לא שאני אוהבת אותה אוטומטית וכל שיר שהיא תוציא אני אחשוב שהוא יצירת מופת, אני אדע לתת ביקורת כשצריך וגם לפרגן כשצריך.

Moor 87

New member
חוצמזה

מי מסוגל לכתוב כאלה שירים אם לא שאקירה?!!? מילים כאלה עמוקות ומרגשות קול כל כך מיוחדץץ במיוחד כשהיא אומר NO בפזמון השני של NO אווח והרכות בEN TUS PUPILAS והמוזיקה החמה..

pringles1

New member
אני כבר התאהבתי../images/Emo99.gif

דיסק ממש טוב לדעתי!!! שיניתי את דעתי מההתחלה שרק שמעתי אותו לא אהבתי... עכשיו אני אוהבת אני נותנת לו ציון 10 מ-10

El Argentino

New member
ואני ........

10/10 גם כן... כי אני פשוט חולה על שאקירה בספרדית וזהו דיסק מאוד בוגר ופשוט כולו אהבה אני אוהב אותו מאוד!!! El Argentino

בדיסק הזה ...

שום עם לא מזדהה עם הקצב כי זה משהו לא מובן, אנחנו אוהבים את השירים כי לא כולם פה מדברים ספרדית אבל אני מבינה רק שטויות..זה שירים בספרדית אבל הקצב לא שייך לאיזור שממנו היא באה, בעצם רק השיר עינוי, השאר זה הקצב של ארגנטינה. כמו שאמרתי, אני זה לא דוגמא, כי אני והמשפחה שלי רגילים לקצב הקאריבים אני ינסה להפתח לקצב הזה אני יצטרך זמן

El Argentino

New member
לוסי... קצת חידוש לא יזיק...

הרי יש את הגיטרות ואת הפסנתר... ומי שמבין ספרדית אני ממליץ לו שיקרא את המילים ואז התעמק בתוכן ובמסר היה שווה לחכות הנה זה הגיע! El Argentino

אמממ חידוש?

פופ,רוק ,מוזיקה שחורה,קאונטרי, סלסה קובנית,סלסה קולומביאנית,סלסת ניו יורק,סלסת אל איי, בוסה נובה,מרנגה,ויינטו,קומביה,רנצ'רה זה המקצבים שאני שומעת מצטערת אבל 17.5 שנה הרגילו אותי למוזיקה הזו ומנסים שאני ימשיך לשמוע את זה כי לא רוצים שאני ישכח את התרבות שממנה באתי . אני אפילו לא יודעת איך להגדיר ת'מוזיקה הזו מהדיסק של שאקירה. אבל כבר יש שיפור אני אוהבת את השיר "יום מיוחד". השיר escondite ingles נשמע כמו מסרטי נעורים אמריקאים: יש את הסרט 10 דברים שאני שונאת אצלך, ויש שם להקת רוק אמריקאית ושאקירה מזכירה אותם לא שזה מחמאה

Moor 87

New member
היא לא אמורה להתחבר לשורשים

איזה בולשיט שאקירה היא אינטרנשיונל ארטיסט כאילו.. למה מה היא צריכה לשיר שירים קולומביאנים מעצבנים כאלה עם חצוצרות ואקורדיונים? אויש היא לא אבל ממש לא ממזמן לא ואני חושב שאף פעם לא.. ככה שגם את לא אמורה לצפות את זה ממנה.. הרי זה ידוע שהיא מביאה משהו מיוחד .. אולי טיפה מהארץ ומהשורשים המזרחים שלה (לבנון) אבל זה בהחלט לא רק זה, ולא הרבה מזה..

Moor 87

New member
דווקא את השירים שציינת

אני הכי הכי פחות אוהב.. שירים לא משהו בכלל בינונים מאוד .. חוץ מsombra de ti המהמם כמובן.. אבל כל הסיאגה סורדומודה DELL והשאר מעצבנים אותי .. אפילו מאוד.. אין להם נוכחות בכלל הנוכחות האמיתית זה במילים CUANDO MIRO EN TUS PUPILAS SE QUE DIOS NO DEJO DE EXSISTIR TU ME HACES VIVIR.............. אחח שיר מדהים

Moor 87

New member
ההודעה מתייחסת ל lucia colombiana

מצטער זה ירד למטה.. אני פשוט עייף..

כמו שאמרתי זו דעתי...

וחוצמזה אני חושבת שאומנם היא בינ"ל אבל היא מנסה להראות שהיא פטריוטית אז שתשיר גם שירים שמראים מאיפה היא באה, זה המעט שהיא יכולה לעשות, היא לא גרה שם,ואני בהחלט מבינה כי הרבה אנשים בטלנובלות שם,זמרים (חואנס קרלוס ויוס לוס בסילוס ועוד') כבר לא גרים שם בגלל המצב. אבל חוצמזה לדעתי bruta ciega sordomuda זה השיר הכי טוב שלה.. ואני לא יודעת למה אתה לא אוהב את השירים הקולומביאנים אבל יש לי זמר שיכול לשנות הרבה דיעות של אנשים כמוך:pastor lopes עם השיר cumbia colombiana...לתשומת לבך....

michalas

New member
ממ..דעתי..

זה שהיא מנסה להראות שהיא פטריוטית זה משהו אחד. והמוזיקה שלה זה משהו אחר. יכול להיות שבתור אמן יותר נוח לה עם המוזיקה שהיא עושה, ופחות עם המוזיקה שהיא באה ממנה, הקולומביאנית. את לא יכולה לצפות ממנה שתישאר תמיד עם אותו סוג מדוייק של מוזיקה, זאת עדיין שאקירה ותמיד יהיה לה את הייחוד שלה, ואולי מה שקורה פה זה שאת צריכה להתרגל לדיסק הזה... עוד דבר, אני בטוחה שיש לזה צד בעניין, אם שאקירה הייתה עושה מוזיקה עם אלמנטים קולומבייאנים יותר, היא הייתה מאבדת הרבה מאזינים.. הרי לא כל המעריצים שלה בעולם אוהבים את המוזיקה הזאת, היא "התגלתה" לעולם הרחב בזכות ww שכמעט לא היו בו אלמנטים של מוזיקה לאטינית. וכל אחד גם מתחבר לצד שונה של שאקירה, יש כאלה שאוהבים אותה בספרדית ויש שמעדיפים באנגלית, יש שאוהבים אותה שחורה וכאלה שמעדיפים אותה בלונדינית. ויש כאלה שאוהבים את הצד הלטיני במוזיקה שלה, יש כאלה שאוהבים את הפופ, ויש כאלה שאצלם שאקירה היא רוק. והיא כל זה, תלוי למה את מתחברת. במשפט אחד- אני לא חושבת שאפשר לשפוט אותה על זה, זאת המוזיקה שלה, והיא עדיין היא, ואני בטוחה שרק צריך להתרגל לשירים
שיט, חפרתי חחח

12ShakirA12

New member
יא מגניבבבבבבב..........

שמעתי קודם את השירים.. בתאכלס אהבתי ה-כ-ל
לא היה שיר אחד שלא אהבתי שם
הכי הכי אהבתי את En Tus Pupilas פשוט שיר מדהים
ואחריו La Pared..... פשוט ממש שירים מ-ד-ה-י-מ-י-ם
לא התאכזבתי מכלום
גראסיאססססס

למעלה