טוב אז לסיכום, וגם לדידוש:)

דידי 9

New member
טוב אז לסיכום, וגם לדידוש:)

תעשו מה שתעשו, תגידו מה שתגידו-אני באמת חושבת שהלוואישיש עוד אנשים חכמים כמוני וכמו דידוש, שחושבים שאתי, על כל הבעייתי שבה, ויש בעייתי, עושה את התכנית הזו!! נקודה. לפחות לאנשים שאוהבים אינטרקציה ועניין. אתי היא הטריגר לעניין בתכנית, אחרת כולן שם היו חסידות אומות העולם, ושקטות ויבשות עוד יותר ממה שהן עכשיו. תבינו שאתי באה מעולם שונה, וזו דרך הביטוי שלה, אבל היא אדם טוב. למרות-שאני לא מסכימה עם המון דברים שלה בלשון המעטה. קרן-האדם הכי מדהים בתכנית הזו. אמיתית, עד כמה שאפשר, אדם הוגן, אדם בריא בנפשו, כוסית על, והדבר הכי חם שם. דניאל-שרלילה במלוא מובן המילה, משווקת הימורים לאנשים תמימים ובעיקר לנערים, ואני מדברת מידע בנושא, תחמנית עילאית, אדם מגעיל ותחמן עם כל מילה ומילה שיוצאת לה מהפה. אבוי לאיתן אם היא הנבחרת שלו והוא קולט. לא ארבה במילים-אתי וקרן!! הכי שם! הן עושות את התכנית הזו, נקודה! אני מאוד מקווה שרוב האנשים חושבים כמוני, ומטי המעט שיש פה ומבלבלים את המח על ענבר היבשה, או עדי המאוסה-לא נמצאים ברוב הגדול שבחוץ. דידוש היי חחח

rotlit

New member
קרן? מדהימה? היא אולי כוסית אבל בחורה רעה

כל הזמן מרכלת בלי הפסקה ומרכלת בגסות ובבוטות. וכל מה שיש לה אומרת מאחורי הגב. וממש משליטה אימה על ליהי המתוקה.

N o a m V

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif מה הקטע שלכם לראות אנשים צועקים ??

קוף אורנג אוטנג לא היה גר עם ראש הקלבסה

עבריינית אלימה הייתי שמה אותה באגף האיקסים בכלא שאטה עם האסירות הערביות הביטחוניות שם היו עושים לערסית בית ספר

אתי היא המהות של "כלב נובח לא נושך".מאוד..

הייתי רוצה לראות את אתי "הגיבורה" עומדת וחיה בבית אחד עם פרידה הכט או מעיין חודדה או עינב בובליל. כל אחת מהן היתה שותלת אותה בדקה אחת במקום.

איתן הצנון היום בקטע ללקק לערסית המחומצנת

איזה אפס רק הערס ההבלונדיני עזה והוא רץ לעקומה השחורדינית מטברייה

אם רוב הצופים

אומרים על אתי וקרן מה שאומרים (או כותבים),אז כנראה שבאמת יש אצלן בעיה ולא קטנה....אתן מיעוט מאוד קטן ובאמת לא ברור לי מה אתן מוצאות בהן, הסינון שלכן לדברים החמורים שקרן ובמיוחד אתי עושות בבית מאוד תמוה, ולא ,אני לא אומרת שאתן מקורבות...פשוט קצת עיוורות...אבל זכותכן! בכל מקרה, הרוב קובע....

איציק911

New member
איך הם מסבירים את מעשיה של אתי החלאה?

איך כל תומכי אתי יכולים להסביר אותה? או את קרן החלאה?

למעלה