טוב, אז מגיע לי מזל טוב!

טוב, אז מגיע לי מזל טוב!../images/Emo9.gif

אתמול קניתי TX בהראל. קיבלתי יחס חם ושרות מעולה מיניב ומאלכס. לקחתי את המכשיר הביתה. מאתמול אני ספון במעצר בית מרצון. ניטרלתי את הגיבוי הישן והתקנתי אחת לאחת את כל התוכנות שלי. כללית, המכשיר יציב. אין קראשים. העברית שקיבלתי מיניב מעודכנת לשלשום וכנראה שבעיית הקראשים נפתרה. עדיין לא שיחקתי מספיק עם ה - D2G כך שאין לי המלצות בעניין. המכשיר עצמו - שפתיים יישקו - מסך נהדר, מעבד מהיר, התחברתי בשניות לרשת האלחוטית שבביתי. תהליך הזיהוי היה קצר ומהיר. הורדתי אימיילים בצורה חלקה ומהירה כולל קבצי אקסל ופאוורפוינט. אני גולש בעזרת הבלייזר בלי בעיות מיוחדות. הטיפים באתר שלנו עזרו לי להחזיר את אייקון הבית. אבל לא הצלחתי להוריד את התוכנה החינמית - BUTTONS - מישהו יכול להעביר לי אותה? ממשיך להתעסק עם המכשיר. אין לי מושג מה קורה עם הבחירות. באמצע ההתקנות רצתי היום להצביע. אז כעת אני בעלים של VX, זייר 71, ו - TX. אני רוצה בהזדמנות זו להודות לאיילת שעזרה ותמכה בתהליך השידורג למכשיר החדש, ליניב ואלכס שטירטרתי להם בשכל כבר למעלה מחודשיים משום החשש שלי מהעברית שפגעה ביציבות המכשיר. התרשמות נוספת בהמשך.

wdsrk

New member
דבר ראשון תתחדש!

דבר שני אני רואה שאני הולך בדרכך... בעל VX, זייר 71 וTX ברגע שיהיה לי הכסף... מקווה בקרוב...

AYELET1

New member
מזל טוב!!!

אני מוסיפה לטאגליינס את חוויית המשתמש.

Ran sch

New member
מצטרף למזל טוב

אני אוסיף קצת מהחוות דעת שלי לגבי המכשיר (נגיד רק שגם אני באותו מעצר בית) סוללה - הרבה יותר חזקה מה TE הישן שלי לא בדקתי לגמרי את הגבול שלה אבל התעללתי בה קשות והיא לקחה את זה יפה. מסך - גדול זה תמיד טוב על האיכות אפשר להתווכח. דיגיטייזר - (יכול להיות שזה רק אצלי במכשיר) איבד לי איפוס לבד כמה פעמים (ברמה של כמה מילימטרים ובעיקר בקצוות אבל עדיין תקלה שלא ראיתי כמוה מעולם ב TE הקודם. מעבד - מהיר מספיק (אבל עדיין מתאמץ בצורה סבירה על PDF מריץ סרטים חלק) כפתורים - (אני עדיין חושש מבעיית הדעיכה הנפוצה בקרב TE) אבל נכון לעכשיו (יכול להיות שזאת תקלה אצלי במכשיר ) הוא לא נדלק בלחיצה ראשונה כמעט משום כפתור....לפעמים הוא צריך כמה לחיצות. האינטרנט עובד נפלא -(VNC, אי מיילים ועוד הרבה אתרים) אבל מתקשה להפעיל לינקים של JAVA (כניסה לחשבון בנק הפועלים לפעמים לא נכנס) חלק מהאתרים העברית הפוכה ללא יכולת לקרוא. חלק מהאתרים הוא חוסם אותי בצורה ספונטנים ואז פתאום כן נכנס.. (הארץ למשל) ועדיין צריך לחקור את התגובה שלו לאתרי PHP (כבר נתקלתי באתר שכזה שהוא לא הגיב אליו טוב) כללי אצלי לפחות (עברית DEMO זמני של PILOC) קורס לפחות שלוש פעמים ביום לפחות אחת מהן ללא שום סיבה נראית לעין. *** למרות שמרגישים בכל פינה את המעבד החזק יותר (במיוחד בסרטים ותוכנות כבדות) עדיין יש לפעמים תחושה כאילו לוקח לו יותר זמן להגיב ללחיצות על המסך ... מגיב כמו שמחשב רגיל מגיב כשהוא עסוק בתוכנה אחרת. זהו לבנתיים אני אמשיך לספר כשיהיו לי עדכונים לטוב ולרע למי שבספק סיכום ביניים המכשיר מדהים... אבל אולי כדאי לחכות קצת.

Ran sch

New member
איך שכחתי

חבילת ה D2G המצורפת מדהימה - והפעם אפילו אפשר לקרוא מסמכים בעברית ! ואפילו קצת לערוך אותם... מרשים ביותר.

AYELET1

New member
רן, לא יודעת איך העברית הזמנית של פ

פיילוק אני מרוצה מהעברית שהראל מספקת. בנוסף, האם בדקת את מסמך הטיפיםם? את ה-RLOCK?

Ran sch

New member
אני משתמש ב RLCOK

אבל באמת שהריסטים הם החלק הפחות מטריד - התגובה החלקית של המקשים להפעלה והתגובה של הדיגיטייזר שכאילו אני מפריע לו באמצע משהו חשוב יותר הרבה יותר מטרידים אותי.

למעלה