טוב אז מה היה לנו ביום שישי

תוכי

New member
טוב אז מה היה לנו ביום שישי../images/Emo20.gif

אז ככה הכנתי: * מוסקה (של אמירה מפורום מתכונים) * מרק ירקות * קוסקוס * סלט ירקות וזהו......

nikit1

New member
נשמע יאמי! וזאת הארוחה שלנו../images/Emo26.gif

ביום שישי אירחנו עוד שני זוגות והפעם רציתי להשקיע קצת יותר- התחלנו עם לחם(נתתי פה את המתכון לפני כמה שבועות), ממרח עגבניות מיובשות, מוס סלמון מעושן, וגבינת שמנת. לעיקרית- עוף ופטריות בצ´ילי מתוק, פירה בשני צבעים- בטטה ותפו"א וסלט בייבי גרינס עם פקאנים ושרי ברוטב שום ודבש. מנה אחרונה- קרם ברולה וניל! אני גאה בעצמי מאד
על זה כיוון שהיה לי מחסום פסיכולוגי עם המנה הזו משום מה והיא הצליחה בענק. את הדילמה שהיתה לגבי אלכוהול פתרתי עם קוקטיילים על בסיס Cenzano עם המנה הראשונה וברנדי ואייריש קרים אחרי.

אתי@

New member
כל הכבוד תוכי וניקיט ../images/Emo47.gif

אני מורידה בפניכן את הכובע

Hadar p

New member
כל הכבוד לכן!../images/Emo24.gif ניקיט את יכולה

לרשום את המתכון למוס סלמון...
יאמי.....

Hadar p

New member
ניקיט...בבקשה מתכון מוס סלמון../images/Emo19.gif

אני אשלח לך גם מסר!

nikit1

New member
לא היתי כאן אז אני רואה את ההודעה

והמסר רק עכשיו,אני לא מחוברת בלי הפסקה.... המתכון
מצרכים: 250 גרם גבינת שמנת 100 גרם סלמון מעושן חתוך דק עירית קצוצה 12 פרוסות סלמון מעושן 2 ביצים קשות פרוסות במתקן לחיתוך ביצים עגבניות שרי עולש מפורק (אפשר לוותר) ההכנה: מעבדים את גבינת השמנת והסלמון החתוך במעבד מזון לעיסה חלקה במרקם של חמאה רכה. מוסיפים את העירית ומערבבים. על כל פרוסת סלמון מניחים כפית מהממרח ופרוסת ביצה ומקפלים לצורת ריבוע. מניחים על צלחת הגשה ומפזרים את השרי ועלי העולש בין הפרוסות הסלמון.

switch

New member
תוכי, איך יצאה המוסקה?

אני מתה על מוסקה ומחפשת מתכון טוב, שיהיו לו כמה שיותר סיכויי הצלחה
אז אם יצא לך טוב, תגידי לי ואני בטח יכין את זה בקרוב!

נופר30

New member
בלי לדעת אך יצא אומר לך

אין אין מתכון של אמירה שלא יוצא מדהים

תוכי

New member
האמת שממש מעולה

בדיוק עכשיו אני אוכלת ארוחת צהריים שהיא המוסקה והקוסקוס

switch

New member
אחלה ../images/Emo13.gif אז בתיאבון לך

ועוד שאלה (בעצם שתיים) האם זה דורש עבודה מרובה? כי אני אולי יכין את זה היום בערב, אבל לא בא לי משהו מסובך ומלא עבודה, ואם זה לא מתכון מסובך מדי, האם יש לך כאן את המתכון? יש לי אותו בבית, אבל אני רוצה לעבור בסופר בדרך הביתה מהעבודה, ואני רוצה לקנות את המצרכים הדרושים.
תודה מראש!

switch

New member
הגעתי אתמול הביתה,

אחרי שעברתי אתמול בסופר וקניתי חצילים ותפו"א ומסתבר שאין לי מתכון מוסקה של אמירה...אז בסוף הכנתי פתיתים
(הכי קל...
) אז תוכי, תוכלי לתת לי את המתכון??(עשיתי חיפוש בפורום מתכונים, ולא מצאתי)

למעלה