טוב אז מה היה לנו.
איכשהו, ראה זה פלא, אני נוטה יותר לכתוב כאן כשמשהו מציק לי או לוחץ לי... וכבר החלטתי שבפעם הבאה אכנס כשהכל שושנים, אז הנה חטפתי התקררות. אז בה חדש? אדי בצודד. זהו, גמרתי לקטר. רופא סיני מעולה אחד לימד אותי פטנט מצוין להקלה בשעות כאלה: מערבבים ג'ינסנג מגורר עם החלק הלבן של בצל ירוק חתוך דק-דק, וממתיקים לפי הטעם עם סוכר חום. במטבח כרגע נמצא גם מרק עוף בשלבים מתקדמים, וגם בצל לבן חתוך קטן קטן מושרה בדבש. נותנים לו לעמוד משו כמו 12 שעות, מסננים ושותים. סגולה במיוחד לדלקות, שילוב אנטיביוטיקות חחזקות מן הטבע. אז שלא תגידו שפנסיונרים לא עושים חיים.
איכשהו, ראה זה פלא, אני נוטה יותר לכתוב כאן כשמשהו מציק לי או לוחץ לי... וכבר החלטתי שבפעם הבאה אכנס כשהכל שושנים, אז הנה חטפתי התקררות. אז בה חדש? אדי בצודד. זהו, גמרתי לקטר. רופא סיני מעולה אחד לימד אותי פטנט מצוין להקלה בשעות כאלה: מערבבים ג'ינסנג מגורר עם החלק הלבן של בצל ירוק חתוך דק-דק, וממתיקים לפי הטעם עם סוכר חום. במטבח כרגע נמצא גם מרק עוף בשלבים מתקדמים, וגם בצל לבן חתוך קטן קטן מושרה בדבש. נותנים לו לעמוד משו כמו 12 שעות, מסננים ושותים. סגולה במיוחד לדלקות, שילוב אנטיביוטיקות חחזקות מן הטבע. אז שלא תגידו שפנסיונרים לא עושים חיים.