טוב אז מה היה לנו.

גריפון

New member
טוב אז מה היה לנו.

איכשהו, ראה זה פלא, אני נוטה יותר לכתוב כאן כשמשהו מציק לי או לוחץ לי... וכבר החלטתי שבפעם הבאה אכנס כשהכל שושנים, אז הנה חטפתי התקררות. אז בה חדש? אדי בצודד. זהו, גמרתי לקטר. רופא סיני מעולה אחד לימד אותי פטנט מצוין להקלה בשעות כאלה: מערבבים ג'ינסנג מגורר עם החלק הלבן של בצל ירוק חתוך דק-דק, וממתיקים לפי הטעם עם סוכר חום. במטבח כרגע נמצא גם מרק עוף בשלבים מתקדמים, וגם בצל לבן חתוך קטן קטן מושרה בדבש. נותנים לו לעמוד משו כמו 12 שעות, מסננים ושותים. סגולה במיוחד לדלקות, שילוב אנטיביוטיקות חחזקות מן הטבע. אז שלא תגידו שפנסיונרים לא עושים חיים.

noa128

New member
זה מאד באופנה עכשיו להיות פנסיונר

כל ה"שכבה" של גיל אימי שהם בעצם די צעירים ניצלו את האפשרות לצאת לפנסיה מוקדמת בתנאים מפליגים שהציע שירות המדינה - ועכשיו.. חגיגות - הם אומרים "זה להיות בחופשה בתשלום עד סוף החיים"... עכשיו שאני אבין - צריך לשתות את הזה עם החלק הלבן של הבצל?

גריפון

New member
לענין החגיגות - קל להבין. זה להיות

זקן צעיר. בעיני, מאיפה שאני נמצא, לפרוש בגיל 67 זה ללכת לשבת על הספסל ולחכות. אני בשלב בו אני לא עושה כלום ככל האפשר. אני ממש רוצה להגיע לשיעמום, מצב בו לא הייתי המון שנים. אני רוצה להרגיש את נקודת האפס הזו. ואז, אלך הלאה. ולשתות - אין בג'ינג'ר+הלבן של הבצל מה כל כך לשתות. זה יוצא תערובת לחה, לא יותר מזה. ואת זה פשוט בולעים. לא נעים אבל יעיל. אני עשיתי את זה לפני השינה בפעם הקודמת, וזה עזר ללילה יותר שקט ופחות חנוק.

זה מאוד באופנה עכשיו להיות מצונן

איפה היית לפני יומיים כשריחמתי על עצמי כל כך? האמת לא צינון כי אם גרון מלא, גדוש ומציק עד אימה. עכשיו כבר יותר טוב, תודה. אבל התרשמתי מהג'ינג'ר והפכסה השני ואנסה את זה בצינון הבא. ומה יהיה עם פילי? אולי שכבר תשמיע קול?

noa128

New member
אני התרשמתי שצריך לערבב את זה

עם משהו.. אולי איזה אלכוהול? הלו, דוקטור - זה מותר? שיחליק בגרון.. אני לא רואה את עצמי - גם על סף מוות משפעת - מצליחה לבלוע זה

גריפון

New member
לעניות דלעתי אין שום סיבה לא לרכך

את רוע הגזירה עם איזה ברנדי (או ערק, במקרה שלי הזכור לטוב)

seeyou

New member
התקררות?../images/Emo101.gif

להרתיח כוס יין אדום מתוק,להוסיף קינמון,אמבטיה חמה לרגליים ולהיכנס למיטה(לבד!!)- אפשרי גם סקס טוב על מנת להבריח את חיידקים! למה הם בורחים? הם מתביישים!-הם לא עושים סקס!

גריפון

New member
התקררות? התקפאות!

ואני מצטט: ולהיכנס למיטה(לבד!!)- אפשרי גם סקס טוב הה? או ש... המממ.

noa128

New member
צוחקים איתך SEE-U ../images/Emo13.gif

ואני מאמצת את הפתרונות שלך להתקררות, ובהחלט מבינה את ההסתייגויות לגבי סקס באף סתום או גרון כואב או סתם הרגשה כללית מחורבנת..

גריפון

New member
הממ... יש לי קצת הסתייגויות

מההסתייגויות...
אבל נסתפק בג'ינג'ר ודבש.

למעלה