טוב ,אז מה זה בצילום?
S soofgania New member 1/9/07 #2 למה פתחת שרשור נוסף באותו עניין יא מתלהב../images/Emo6.gif לא מובן מה צילמת..את קצה השולחן אולי? עודמעט תצלם ת'ריצפה ותעבור לתיקרה? תתחדש
למה פתחת שרשור נוסף באותו עניין יא מתלהב../images/Emo6.gif לא מובן מה צילמת..את קצה השולחן אולי? עודמעט תצלם ת'ריצפה ותעבור לתיקרה? תתחדש
S soofgania New member 1/9/07 #8 תראו מי שמדבר..הנעלם הראשי../images/Emo190.gif החלטתי שהגזמתי בזמן האחרון
ש שי השקעות New member 1/9/07 #4 ../images/Emo13.gif זה ממש קל... כן בטח שאני מתלהב... זה תמיד כיף לחזור לגיל 15 מה אסור לי?!?(לחזור לגיל בר מצווה)... ים ים.
../images/Emo13.gif זה ממש קל... כן בטח שאני מתלהב... זה תמיד כיף לחזור לגיל 15 מה אסור לי?!?(לחזור לגיל בר מצווה)... ים ים.
S soofgania New member 1/9/07 #7 אופס..רק עכשיו הבנתי שפתחת במשחק זיהוי../images/Emo163.gif ידית של מברשת שיניים?מפה? אוף קשה מאד!
ש שי השקעות New member 1/9/07 #9 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif והנה התשובה... זה כל כך קל איך לא ידכתם משהו כזה פשוט טוב שלא נותנים לכם להתעסק עם השקעות....
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif והנה התשובה... זה כל כך קל איך לא ידכתם משהו כזה פשוט טוב שלא נותנים לכם להתעסק עם השקעות....
S soofgania New member 1/9/07 #10 בטח קל..כשרואים ת'תמונה השלמה../images/Emo3.gif תביא עוד..אבל לא קשה כמו הקודם