טוב, אז מה עכשיו?

טוב, אז מה עכשיו?

יש לנו שנה בערך עד לעונה הבאה. ויש לנו 5 עונות כפול 10 פרקים, ובשנה יש בסביבות ה-50 שבועות.

אז מי רוצה להצטרף לצפיה של פרק בשבוע מעכשיו ועד לעונה 6, כדי שנגיע מוכנים?
וכמובן בכל שבוע נפתח כאן דיון על הצפיה המשותפת.
אפשר גם לתאם קריאה חוזרת, לפי הקצב הזה (כלומר בכל שבוע מספר פרקים שמקביל פחות או יותר לפרק השבועי המקביל מהסדרה).

זו לא התחייבות כבדה, וכולנו כבר מכירים את העלילה, אז אין מחיר שתשלמו על שבוע שבו לא יצא לכם לצפות או לקרוא, ותוכלו להשתלב בדיונים שבשבועות הבאים בלי קושי.

מי רוצה להצטרף?

AlonPe

New member
אז זה נכון מה שסטארקים אומרים - הא?

Macphista

New member
העונה הזאת הוציאה לי כל חשק

לסדרה... לספרים... פשוט... בעעע אחד גדול.
עונה לא משהו בכלל. העלילה מעורבבת לי בראש. מה באמת קרה, מה הזו ב- HBO. ואחרי הפרק האחרון...
אני כרגע במצב של ... די די די די די .

בסוף הסדרה תהפוך לאבודים 2.
הדרדרות, הזיות, ומי זוכר בכלל איפה הכל התחיל ומה קרה בדרך.

אין מצב שאני רואה הכל מהתחלה. ניסיתי עכשיו לראות שוב את הפרק האחרון. חשבתי שאולי בצפייה שנייה זה פחות יתסכל אותי אבל.. פשוט ישבתי שם אדישה עד שכיביתי.
שוין.

colio 1

New member
מסכים איתך

לא יודע למה , אולי בגלל דברים אישים שלא ממש גרמו לי לראות את כל העונה הזאת כמו שצריך ואולי בגלל שהיא היתה בעני לא משהו בכלל ....לדעתי העונה הזאת היתה צריכה לתת איזה כיוון לפיק , משו שישבור את הבינוניות וסליחה אבל מוות של זה או אחר לא ממש עוזר לי לחשוב שזה יועיל .לא יודע , אני גם די מאוכזב שיש דברים בספר שעוד לא מספרים . מה גם שהתערבתי על זה ויצאתי , טוב יצאתי כמו הסדרה .

הבעיה לא בסדרה אלא בספרים. יש קונצנזוס כמעט מלא

על כך שהספרים ה-4 וה-5 שעליהם התבססה העונה הנוכחית הם נחותים משמעותית מהספרים הראשונים, ואם חומר היסוד שעליו מבוססת הסדרה הוא גרוע אז צריך להיות קוסם כדי להפיק ממנו זהב.

colio 1

New member
לא קראתי ספר 5 עדיין

אבל ספר 4 היה מעולה לדעתי ..
לא יודע לגבי שום קונצנזוס אבל הם גם ככה לא הולכים לפי הספרים, אז מה זה בעצם משנה ?
זה כבר פשוט לא משנה ,ספרים או סדרה .
מדובר ב 2 דברים שונים .

Stark Bannermen

New member
קשה להתעלות מעל סופת החרבות ומהשניים שקדמו לו

אבל היו להם דברים טובים מאוד ביד והם בחרו להתעלם ולהמשיך הלאה. או להחריב את מה שכן לקחו.

kikona126

New member
נעשה כתיבה מרוכזת של ספר שש ושבע

בהוצאת הפורום... כל שבוע נכתוב פרק אחד ביחד, מישהו בסוף השבוע ירכז את הכל לקובץ אחד ואז תוך כמה חודשים יהיו לנו 2 ספרים לקרוא עם הסוף שאנחנו נמציא...

Rodrik Harlaw

Well-known member
הייתי מצטרף אם במקום זה נעשה קריאה חוזרת

לא של כל הספרים, אבל לדוגמה של כל הפרקים עם נושא מסוים. למשל, כל פרקי טיריון, כל פרקי איי הברזל, כל פרקי דורן, כל פרקי סאנסה בבקעה וכו'

למעלה