טוב אז מי אמר שהפורום לא גוסס?|כאפה|

BloodyReject

New member
טוב אז מי אמר שהפורום לא גוסס?|כאפה|

בתכלס, כל פעם שאני ניכנסת נוספת הודעה או שתיים , שבת , שביתות , תיחיו אותו קצת D: , תעשו שירשור או דיון, או שלחו תמונות אני יודעת D: , בפורום כימיכל כולם היצתלמו עם הדיסקים , והפורום שלהם הרבה יותר חיי , אבל HIM להקה ככ הרבה יותר מכימיכל , אז תוכיחי:/ חוצמזה גם העצומה כבר מתה:| אתם לא רוצים אותם בארץ? יאלה אני מפרסת תפורום בבלוג D: , שיאו חפרתי -____________- " תאשימו את גליה!! היא ביקשה!!1אחדאחד

DropDeadAlice

New member
נכון אני ביקשתי ../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

יאללה אנשים דברו אסור לפורום של הלהקה הכי שקסית בעולם למות!!!!!!!!!!!!!1111^$%$#^

Rose131

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרעיון!!!1../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בואו שכל אחד יצטלם עם הדיסק שלו? או שבעצם, בואו נעשה יותר- כל אחד מצטלם עם כל הסחורה של HIM שיש לו- צמידים, שרשראות, חולצות, דיסקים, נעליים, כוסות, פוסטרים, דגלים.. נוכל להעלות ליוטיוב ולהספים את הכינוי של HIM ואת הכינוי של וורנר ברוס בזה עד שהם יפתחו את זה ויראו כמה שאוהבים פה את HIM!11 [וגם אם לא, זה סתם יהיה מגניב.] מי בעד?D:::

FFTL

New member
אני יכולה לצלם את ה"סחורה" לבד,

אני לא מצטלמת. ככה איןליבעיה.

Rose131

New member
את יכולה לשים את ונוס דום במקום הפרצוף שלך../images/Emo6.gif

זה יוצא ממש משעשע

FFTL

New member
אחלה רעיון../images/Emo3.gif

אבל לא הכל ייכנס בתמונה
4 דיסקים, דיוידי, שרשרת, 3 חולצות ופאצ'ים.
איפה כל זה בתמונה אחת!?#

Rose131

New member
תעשי כמה תמונותXD

תראי, אני צריכה להכניס 7 דיסקים, 4 פוסטרים[בגודל מלא], קראנג אחד
, שלושה צמידים, פאצ'[אולי אני מקבלת עוד אחד בקרוב], נראה לי שיש לי משהו כמו 4-5 חולצות, כפכפים, כוס שתייה ואת השרשרת שתמיד עליי

FFTL

New member
וואלה. גם 2 פוסטרים../images/Emo6.gif

זה מטורף
יש לך מליון ואחד דברים.. ><

אני!!!!111111111111 ../images/Emo163.gif

חההה ישלי איזה 6 דיסקים וצמיד |חשה| אבל אני אעלה את זה יותר מאוחר השבוע כשאני אקנה מצלמה וכאלה

Evil Pumpkin

New member
O_O

וואו, באמת אהבתי את הרעיון שכל אחד יצטלם עם הפריטים שלו, של HIM. יאללה.. אז מי מעלה ראשון?P:

Blade Of Fire

New member
זו בעיה

כי אז אני פשוט אצטרך להצטלם עם תמונה של HIM על המסך מחשב או משו

Rose131

New member
נו, אין לך אפילו דיסק אחד?../images/Emo7.gif

זה כבר לא בסדר, לך לקנות את לאב מטאל ותצטלם איתוXD

TheSini

New member
מזל שעשיתי גיבויים...><

כל דיסק שקניתי העברתי אותו למחשב,לכל מקרה... ובאמת,במסיבה שהייתה אצלי בבית מישהו הרים לי כנראה את שלושת הדיסקים שהיו לי של HIM...חארות של אנשים...

5ifi

New member
כנ"ל...

רק שאפילו תמונה על המחשב אין לי...אני אצטרך לגנוב לאחותי את כל הדיסקים שלה... ובהזדמנות זו גם את החתול.

milkshakit

New member
טוב, בהתחשב בזה שבקושי יש לי סחורה שלהם

(מה שאני מקווה שהולך להשתנות בחודש-חודשיים הקרובים), בואו נראה מה יש לי.. 5 דיסקים (והשישי צריך להגיע בקרוב, Venus Doom
נו כבר), חולצה, קעקוע, ופוסטר. זהו
@# לדעתי זה רעיון מעולה, למרות שלא ממש מוצא חן בעיניי שאני אצטלם XD נראה.

למעלה