טוב, אז מי בא למפגש?

טוב, אז מי בא למפגש?

נו, חשבתי להתחיל לארגן מעכשיו, למרות שיש עוד חודשים עד החופש הגדול, בגלל חברי פורום בעייתיים... בעיקרון, מי יבוא אם יהיה מפגש בחופש הגדול?

Wolf GiRL™

New member
גם אם רציתי והיו מרשים לי....

אני לא יכולה לבוא, כי עם המזל שלי זה ינחת בדיוק על תאריך שאני עושה משהו בנוגע למשלחת לפולין או על תאריך הנסיעה. באסה.

עזבי את זה. עוד אין תאריך.

אל תדאגי בקשר למה שעוד יהיה לך בחופש. מן הסתם, גם אני לא אבוא אם אני לא אוכל, אבל בעיקרון, אני מוכן לבוא. את?

Wolf GiRL™

New member
אני מוכנה לבוא....

אני רוצה לבוא, אבל עוד לא דיברתי עם ההורים על זה ויש סיכוי שתהיה התנגדות חריפה בעניין.

Wolf GiRL™

New member
יכול להיות ../images/Emo4.gif

אני חושבת שעיקר הבעיה היא ההגעה, אפשר לומר שאני גרה רחוק רחוק מתל-אביב, והאמצעים שלי להגיע לשם מוגבלים, אז הם בטח לא ירצו שאני אסע לבד. בכל מקרה מילי, אני אגשש. וחוץ מזה, למה כמעט בטוח שאתה לא תוכל להגיע?

לא אמרתי את זה ^^;;

התכוונתי שאם לא יסתדר לי, אני גם לא אבוא, כי אני לא אוכל גם אם אני ארצה. אבל מבחינה עקרונית, אם אני רוצה או לא, אז כן-אני רוצה.

Wolf GiRL™

New member
*חשה מסוחררת*

מילי, לך תענה על משחק השאלות לפני שאני אחפש את הנבוט של מאיה שוב.

ידעתי../images/Emo13.gif

נעשה מפגש קטן רק שלנו ככה שאף-אחד לא יישאר בצד ומאף-אחד לא יתעלמו, כמו שליסטה תמיד מפחדת שיקרה. אז ליסטה, תבואי!

chaki finster

New member
אני הבטחתי שאני לא נוסע לת"א...

...עד לסוכות כי ברחתי לפני שבוע לת"א למרות שלא הרשו לי ;-.- דמו~דמו~דמו..זה מפגשפורום דיג'ימון T_T למרות שאני לא מבין בדיג'ימון כמוכם X_X דמו יהיה נחמד לפגושאתכם לכמה שעות של דיג'ישיחות ^_^ ואולי למישו יש כאן פרקי דיג'ימון ביפנית או סרטי ביפנית (חוץ מהסרט השישי) שיוכל לצרוב לי בעד דיסקים ריקים? ~_^;; בקיצור, אני אבוא ^_^ אבא שלי לא צעק עלי אומשו..וזה הפתיע אותי..כי הטון שהוא דיבר איתי....אז בבוקר יש לו כבר טון רגוע יותר גבוה X__X אולי הוא ישכח לי את זה? D: 90% שאני אגיע

אני משאר שאני

ובמיקרה שאני שוב נעלם פשוט תודיע לי במסנג'ר או בטלפון שבוע מראש

keep smiling

New member
..../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

למה הלכת כלכך מוקדם לעולמות, נקבה!??!!?!?! [הגעתי רבע שעה אחרי שנטשתם לשם.
]

למעלה