טוב אז מי כאן נשמה טובה ויכול לעזור לי עם פוטושופ ?
O Optimistic Girl New member 1/1/13 #2 "תן לאדם דג,הוא יהיה שבע ליום אחד;למד אותו לדוג;יהיה שבע לכל החיים" פתגם סיני. ל-מה את צריכה פוטושופ?! כשיש אינסטיגראם... מכירה? שם את יכולה לערוך תמונות לבד!!!
"תן לאדם דג,הוא יהיה שבע ליום אחד;למד אותו לדוג;יהיה שבע לכל החיים" פתגם סיני. ל-מה את צריכה פוטושופ?! כשיש אינסטיגראם... מכירה? שם את יכולה לערוך תמונות לבד!!!
ל לפרוש כנפיים ולעוף New member 1/1/13 #9 זה בעצם כמו לומר - "תן לאדם דג, הוא יהיה שבע ליום אחד; למד אותו לגדל ירקות, ויהיה לו מחסור בחלבונים לכל החיים"
זה בעצם כמו לומר - "תן לאדם דג, הוא יהיה שבע ליום אחד; למד אותו לגדל ירקות, ויהיה לו מחסור בחלבונים לכל החיים"
M mad alot New member 1/1/13 #10 תן לאדם דג והוא יהיה שבע ליום למד אדם לאהוב דברים דברים פשוטים וקיצ'יים ואז הוא יהיה מעפן.
M mad alot New member 2/1/13 #25 חשבתי על עוד אחד! אינסטגרם זה כמו הבנות האלה שמצלמות את עצמן בתמונות חשופות יתר בטירוף! *חשופות יתר: תמונה שרופה, לא חסרת בגדים.
חשבתי על עוד אחד! אינסטגרם זה כמו הבנות האלה שמצלמות את עצמן בתמונות חשופות יתר בטירוף! *חשופות יתר: תמונה שרופה, לא חסרת בגדים.
ל לפרוש כנפיים ולעוף New member 2/1/13 #29 ואגב, זה לא מחמיא לך במיוחד זה נשמע כאילו אתמול גילית שיש חלבונים בקטניות וחיפשת למי לספר על זה
ג גילושיט New member 2/1/13 #15 אז חבל שאת יוצאת בהנחות כאלה נחרצות לגבי דברים שאת לא מכירה, זה חסר בסיס להגיד דבר כזה. (לא נעלבתי או משהו בשם יוצרי הפוטושופ, סתם זה נראה לי חסר טעם..)
אז חבל שאת יוצאת בהנחות כאלה נחרצות לגבי דברים שאת לא מכירה, זה חסר בסיס להגיד דבר כזה. (לא נעלבתי או משהו בשם יוצרי הפוטושופ, סתם זה נראה לי חסר טעם..)
ל לפרוש כנפיים ולעוף New member 1/1/13 #4 מה את צריכה? גרפיקאית אני לא, אבל אני די יודעת להשתמש בפוטושופ... אם זה לא יותר מדי עבודה כי אני גם עצלנית בנוסף לכל
מה את צריכה? גרפיקאית אני לא, אבל אני די יודעת להשתמש בפוטושופ... אם זה לא יותר מדי עבודה כי אני גם עצלנית בנוסף לכל
ג גילושיט New member 1/1/13 #7 אני לומדת קורס עכשיו לא מבינה גדולה (עדיין) אבל אם בא לך אני יכולה לשלוח לך מדריכים פשוטים כאלה שמסבירים ממש טוב..
אני לומדת קורס עכשיו לא מבינה גדולה (עדיין) אבל אם בא לך אני יכולה לשלוח לך מדריכים פשוטים כאלה שמסבירים ממש טוב..