טוב אז, נצטרף?

טוב אז, נצטרף?

אני קוראת כאן די הרבה זמן ואני נורא לא אוהבת להצטרף לפורום אז אף פעם לא פתחתי הודעה כזאת, אבל נראה לי שהגיע הזמן, אז בסדר. אז אני שחר, בת 17 מהדרום. רדיוהד הם בראש רשימת הגאונות המוזיקלית אצלי והם ללא ספק הלהקה האהובה עליי... התחלתי איתם במסלול המוכר, דרך דה בנדס וOK ועד להייל טו דה ט'יף... וגם אחרי שנתיים של האזנה, אף פעם לא נמאס ותמיד יש עוד איזה בי-סייד או סתם שיר שעוד לא גיליתי וכיף להתרגש ממנו כל פעם מחדש
יום נעים לכולם.

ברוכה הבאה!

ספרי לנו על דברים נוספים שאת שומעת. איך הגעת לשמוע רדיוהד מלכתחילה?

הכל עובר במשפחה.

התברכתי באח ואחות שאוהבים מאוד את רדיוהד (אחותי גם הייתה בזמנו בהופעה שלהם בארץ בקיסריה, אני מקנאה כל פעם שהיא מספרת על זה), ופשוט דרכם נחשפתי אליהם. מה עוד אני שומעת... פורקיופיין טרי, מיוז, Archive, ברייט אייז, אליוט סמית', ג'ף באקלי, הסמית'ס, רג'ינה ספקטור, Elbow, מוריסי... על קצה הקרחון, ככה. אה, ותודה

אחלה טעם....

בהחלט מזל על אחים ואחיות גדולים...גם אחותי אחראית במידה ניכרת על ההשכלה המוסיקאלית שלי.....לשמחתי אני הכרתי אותם כבר ב-96 והספקתי לראות את ההופעה בקיסריה. עם קצת מזל תהיה לך הזדמנות לראות אותם בסיבוב הופעות הבא (בהנחה שהם אולי יחליטו להגיע לישראל).

באמת שאין דבר יותר שאני מצפה לו יותר.

אם הם לא יבואו לכאן סביר להניח שבסיבוב הבא אני אסע לראות אותם באירופה מתישהו....

kittycatbone

New member
האמת

שאצלי ה"השכלה המוזיקאלית" היא ממש ממש בקושי, אם בכלל לא מהאחים. והרבה יותר או מפורומים למיניהם, חברים, ואבא. חיחי אפילו את אח שלי הגדול אני דווקא מחנכת מוזיקאלית לפעמים

Anuerysm

New member
האמת שבהרבה מקרים זה דווקא מההורים

שגדלו על כל להקות הסיקסטיז והסבנטיז

kittycatbone

New member
אומייגוד שחר../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זוכרת אותי?!? מוזר לראות אותך בלי האדום
שנייייים שלא דיברנו
בקיצור, יפה שסוף סוף החלטת להצטרף
ברוכה הבאה לפורום!!!! ותהני, ותשתתפי והממ לא יודעת מה

kittycatbone