טוב, אז עד לפה הגעתי.

Breaking Wave

New member
טוב, אז עד לפה הגעתי.

אני מצוננת, לא פעם ראשונה, אבל בהחלט אחת הפעמים היותר קשות. אז לגבי צינון אני יודעת מה לעשות אבל מה לגבי לחץ בעיניים? יש לי לחץ מטורף שיוצא כאילו מכל האזור של הרכה לכיוון העיניים, מכביד עליהן ומדמיע אותן. מה לעשות כדי שזה יעבורררר? זה ממש מייאש ומסתכל!

Blueberry Kiss

New member
לקחת אולי איזו תרופה?

נשמע כמו תופעת לוואי לא נעימה של תרופה כלשהי.

Breaking Wave

New member
התחלתי לקחת איזושהי תרופה באופן

קבוע - FERRO-GRADUMET אבל הפסקתי כשהרגשתי שאני מתחילה להצטנן

אוי הסינוסים.......

קחי גרב והלבישי על ספל מאג ככה שתוכלי לשפוך לתוכה חומר בקלות. קחי מלח גס(אך ורק)ככוס וחצי וחממי היטב היטב כמעט עד רותח במחבת על אש קטנה תוך כגי בחישה מידי פעם. שיפכי המלח לגרב ותקשרי את הגרב ככה שיהיה לך כדור. שיכבי והניחי אותו על הסינוסים; איזור המצח,גבות,רכות... מה עוד? אפשר לעסות עם שמן אתרי. שמן ביתי שיעזור הוא אקליפטוס. על כפית שמן שקדים שימי 1-2 טיפות שמן אתרי אקליפטוס ועסי את הסינוסים. אם את יכולה להשיג משחת טייגר באלם-עוד יותר טוב. החלמה מהירה.

Breaking Wave

New member
רגע רגע רגע חחח

לא הבנתי כמה דברים.. אממ מה זה ספל מאג? ומה לעשות עם המלח? לחמם אותו במחבת ולשפוך את המלח לתוך הגרב?

Blueberry Kiss

New member
ספל מאג זה ספל, כוס...

וכן, הבנת נכון. מלח חם בגרב הציל אותי מכאב אזניים רצחני בילדותי.

מה שהמלח גס עושה למעשה

זה מפרק את החסימות שנוצרות באיזור הדלקת(גם נזלת היא סוג של דלקת)וסופח את הנוזלים. אז כן, שופכים את המלח החם-חם-חם לתוך הגרב ש"מולבשת" על הספל(שיש לו פתח יחסית רחב)ואז קושרים אותה בקצה ומכינים ממנה מעין כדור שמניחים על האיזורים הכואבים. כדאי לשים מוסיקה נעימה ברקע...

למעלה