טוב אז עכשיו אני אספר לכם את

WallFlower

New member
טוב אז עכשיו אני אספר לכם את

האגד האורבנית הראשונה ששמעתי, לא יודעת אם שמעתם אותה או לא, לא יודעת אם אפשר לקרוא לה אגדה עירונית אבל היא הולכת ככה: אישה אחת חוזרת הבייתה מהעבודה, מניחה את התיק, הולכת למטבח, קוראת לכלב שלה והוא לא בא קוראת פעמים שלוש ארבע פעמים ואז היא מתחילה לחפש אותו בבית היא הולכת לחדר שינה שלה ורואה את הכלב שוכב על הרצפה מעולף, היא אצה רצה איתו לוטרינר משאירה אותו שם לניתוח וחוזרת הבייתה לאחר שהוטרינר מבטיח לה שבשניה שהוא יוצא מניתוח הוא מתקשר אליה. הוטרינר מתקשר אליה, היא לא עונה הוא נלחץ ומשאיר הודעות בהולות על המשיבון שאומרות שתצא מהבית מהר שהוא בדרך אליה ושהוא יסביר כשהוא יגיע. הוא מגיע עם המשטרה והכל ופתאום האישה יוצאת מהבית שלה השכנה, כולה בשוק מהמשטרה וההיסטריה מסביב לבית שלה, רואה את הוטרינר רצה אליו שואלת אם הכלב בסדר הוא אומר לה שכן ושהדבר שהוא נחנק ממנו היה שתי אצבעות אדם. איך שהוא מסיים את המשפט חבורה של שוטרים יוצאים מהבית שלה עם רוצח נמלט מינוס שתי אצבעות.

buffgirl

New member
אוווו.. רולזי ביותר! ../images/Emo80.gif

(סייב, אם אתה קורא את זה, אני מושפעת יותר מידי מניצן...) ועכשיו לסיפור... הוא לא כל כך ברור אבל הבנתי.. ממש חמוד! בצורה קריפית מוזרה כזאת...

MitzPetelGirl

New member
זה לא ממש הגיוני...../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

*מתוסבכת שכמותי*
אז בסדר, ווידא גו דוגי
כל הכבוד, הכלב תקף את הרוצח, הוריד לי שתי אצבעות ונחנק...
מה הלאה
הרוצח לא בורח
רוצח לא צריך לעצור את הדימום/ללכת לבית חולים אור סאמט'ינג
אז נגיד לא היה לו כח והוא התחבא באיזה ארון... הרוצח שומע את האישה נכנסת לבית, הוא לא יתקוף אותה
חוצמזה הסיפור בהחלט נחמד, מאוד נחמד

SaberTooth

New member
אמממ...

למה הרוצח לא ברח אחרי שהכלב הוריד לו שתי אצבעות
ואם הוא נשאר בבית, למה הוא לא ברח לאחר שהאישה לקחה את הכלב לוטרינר
בכל מקרה, סיפור נחמד

WallFlower

New member
טוף לכל מי שמפקפק

אז ככה אני הבנתי שהוא היה פסיכופת או משו...דרך אגב, את מדברים כאן על כללללללללללללללללל האגדות האורבניות (קולה, מחטים נגועות באידס על הידיות של משאבת דלק וכו)???

Idan91

New member
ידיות של משאבת דלק?? ../images/Emo187.gif

ספרי לנו על זה..

WallFlower

New member
אוקי אז ככה

יש שמספרים שחולה נפש מסוים החליט לאחר שהוא נדבק באיידס, שזה אשמת כל העולם והוא לקח מחטי תפירה תקע אותן באצבע הוציא קצת דם ומרח אותו על כל המחט עכשיו את המחט הוא תקע על הדבר הזה שהוא מעין הדק על הדבר הזה שתוקעים באוטו כך שאנשים שמתדלקים ידקרו ויקבלו איידס (הסיפור מתרחש בארה"ב שם יש הרבה תידלוק עצמי...). האגדה מספרת שהוא עבר ב30 ממדינות ארה"ב לפני שהוא נתפס... ויש עוד סיפור שאומר שכמה חברי כנופיות עירבבו LSD עם עוד איזה חומר שביחד הם הופכים לקטלניים עד כדי כך שאפילו נגיעה בתמצית שלהם גורמת למוות. הם מרחו את התערובת על מקשים של טלפונים ציבוריים באיזור של הכנופייה האויבת וגרמו לכמה וכמה מקרי מוות...

SaberTooth

New member
מפחיד... ../images/Emo5.gif

תזכורת לעצמי: לבדוק לפני שנוגעים בהדק של הידית של הדלק
.

Idan91

New member
אוי, אלה ../images/Emo187.gif

פשוט אגדות אורבניות קלאסיות! אני מתמוגגת..

StooSh²°°³

New member
אתמול היה ת'סרט אגדה עירונית.

כל הצ'יזבטים לקוחים משם
(בוקר טוב רונה
)

Idan91

New member
מעולה!! ../images/Emo187.gif

ולמגיבים הקודמים... עוד לא למדתם שעל אגדות אורבניות פשוט לא שואלים שאלות..?

Dracos girl

New member
אוי אהבתי!! ../images/Emo25.gif

~צמרמורת~, נכון שיש כמה דברים שבדיעבד פחות מובנים, אבל עדיין, שולת!! ^_____^

ghony

New member
למי שלא הבין...

הכלב תקף את הגנב הוריד לו שתי אצבעות ומהבליעה הוא נחנק! לא שהגנב תפס אתו וחנק אותו....

למעלה