טוב אז עכשיו חזרתי מההופעה בתפן

טוב אז עכשיו חזרתי מההופעה בתפן

ההופעה הייתה פצצה היה מזה כיף... חוץ ממשהו אחד שמי שיודע יבין.... בקיצור סה"כ היה מדהים ישר ששרית עלתה לבמה היא באה הביאה לי ללאה וליפעת יד כזה... וד"א היא עלתה עם השיר אהבה מעבר לפינה.. והיא כל שניה הביאה לנו יד הי כזאת מתוקה היא שאלה איזה שיר אנחנו רוצים שאלה את כל הקהל כאילו אני רציתי אור אבל היא שרה בסוף כשהלב בוכה וסתם החוט של המקרופון היה מזה ארוך אז שרית לקחה אותו והתחילה לקפוץ כאילו כמו שקופצים בחבל חחח ובשיר קח את הכל היא ניגנה על דרבוקה אני חושבת שבקח את הכל היא הייתה איזה שעה בערךך.... אחר"כ כולם כאילו הרבה מעריצים שאני לא מכירה חיכו לה ליד האוטו של אבי היא באה עם אבי יפעת ולאה הספיקו להגיד לה שלום אני לא ממש אני לא אוהבת להידחף אז היא נכנסה לאוטו של אבי ונסעו ובא ילד נכה יאוווו שרית איזה מתוקה היא היא יצאה אליו במיוחד ודיברה איתו וזה... ואז היא נסעה והיא פתאום ראתה אותי ישבתי על איזה מדרכה שם והיא עשתה לי נשיקה באוויר כאילו מהאוטו איזה מתוקה יאו.... יש תמונות אבל לא סיימתי תפילים אז יקח לי זמן לפתח.... זהו והביאו לי כמה פילים שיש שם תמונות שלי עם שרית מכל מני מקומות איזה צחוקים שאני יעלה אתם תבינו למה מצחיק..... וזהו אחר"כ חזרתי הביתה..... חחח שרית כזו מתוקהההההההההה שריתוש אני חולה עליך נשמה שלי

אה ניזכרתי בעוד משהו

שרית נותנת לקהל לפעמים לשיר אז היא מלמעלה כאילו הורידה תמקרופון לכיוון הבמה אבל זה היה ליד לאה ולידי ואז שמעו אותנו נריאה לי כאילו ואני ששמעתי את עצמי הפפסקתי לשיר חחחח וזהו

omribrz

New member
ייהההה החולצה הזאת היא

לא מקיסריה 2002 שהיא לבשה את החולצה בהופעה אומנם לא הייתי בהופעה אבל אני זוכר שהיא לבשה חולצה כמו בהופעה בתפן עם הכיתוב רק אהבה מביא אהבה ראיתי את זה ב DVD

אור זה דורית צילמה לי יש תמונות אבל

עוד לא פיתחתי... וכן היא הייתה כל הזמן קרובה אלינו ואיך אני יצלם מלמטה זה היה ניראה מוזר חח

עוד משהו חחח

יפעת קראה לשרית כדי לצלם אותה אז שרית אומרת עם השפתיים כזה שהיא רוצה לראות תתמונות אחר"כ היה ליפעת דיגיטלית אז היא שמה תתמונה והביאה לשרית שתראה שרית קלחה תמצלמה והתחילה ללחוץ על כל מני כפתורים שם כדי לראות הכל והיא כמעט מחקה ליפעת את כל התמונות זה היה קורע חחח אוי שרית שרית חולה עליך

omribrz

New member
חחחחח שרית איזה קרועה את

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mor mor2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מאמיייי חחחח שמחה שנהנתם

יו הגיעו לי התמונות מקיסריה

חלק יצאו מטושטשות וחלק יפות אור יש לי תמונה שאתה מביא לשרית פרחים יצאה קצת מטושטשת.. וסתם בקרוב אני יסרוק לכם....

mor mor2

New member
יענו...

רק שרית חדד תביא שרית חדד? סתם מה אני רוצה לעזאזל?!

למעלה