טוב, אז עשיתי הפסקה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
טוב, אז עשיתי הפסקה

מהלימודים והחלטתי לקפוץ לבקר. מחר יש לי מבחן ענק בספרות אנגלית ואני מאוד מתוחה מזה ( אבל זה לא חדש כמו שאתם יודעים ונראה לי שהגוף שלי כבר התרגל לזה כי טפו טפו לא היה לי חום היום). המבחן הוא על סיפור בין 120 עמודים (באנגלית כמובן) והמורה אמרה שיתכן ואחת השאלות תהיה השוואה עם סיפור אחר, אז עכשיו גמרתי לקרוא עוד סיפור בן 30 ומשהו עמודים ורשמתי לי בצד דברים דומים ושונים בין שני הסיפורים. המבחן מחר בבוקר בשעה 9:00 עד 12:00 . אני יעדכן אותכם איך היה ומה איתכם? אתם
הרבה?. נורא
היום.

gaia20

New member
הי שירי

אוף!! אני שונאת מבחנים באנגלית..... אבל אני רואה שאת מתמודדת יפה מאוד עם כל המבחנים האלו. אני כמובן
הרבה... וחוץ מזה, היה היום יום בסדר, אבל רגע- עוד לא נגמר היום!!

ל3

New member
הי רויטלוש´

תודה רבה על האיחוים. איפה נעלמ לנו בזמן האחרון? כבר דאגתי לך.

חמודה אני מרגישה לבד כל-כך שפשוט

הסתגרתי לעצמי בתוך עצמי ואני לא מתפקדת בכלל כמו פעם אך היום הייתי אצל הנוירולוגית שלי שאמרה לי שהיא לא חושבת שיש לי לופוס מהבדיקות שכן עשיתי כבר היא נתנה לי אומנם לעשות שני בדיקות דם שלא עשו לי ואני מתכוונת לעשות אותן ולדעת אחד ולתמיד אם מה אני מתמודדת ולמען השקט הנפשי שלי הבדיקות שאני טרם עשיתי הם:ANA ו 24+ ו 44+ שמסתבר לא עשו לי ואני לא מבינה למה לא
מקווה שהכל אחלה איתך מתוקתי ושיהיה איתך בסדר למרות הכל באהבה רבה
חיבוקים
ונשיקות רבות
לילה טוב וחלומות פז
מרוויטל שלך לנצח נצחים

ל3

New member
רויטלוש´ המתוקה

בבקשה אל תרגישי שאת לבד כי את לא. אני פה בשבילך, תגידי לי רק מה אני יכולה לעשות. אני לא רוצה שתרגישי בודדה. קחי
גדול גדול. לא כל כך הבנתי אם כבר עברת אבחנה ברורה, כלומר אם כבר אבחנו לך סופית את הלופוס או שזה עוד בשלבי גישוש. ובכלל אני לא חושבת שנוירולוגית יכולה להחליט על דבר כזה, על זה מחליטים בכד´ הראומטולוגים. תעשי את הבדיקות שנתנו לך ונראה משם- ותדעי שאני איתך לאורך כל הדרך וגם אם התוצאה תהייה חיובית: so what? . עברנו את פרעה נעבור גם את זה
אז תרגישי טוב חמודה ותרימי את המצב רוח ובבקשה תבקרי אותנו יותר בפורום, אחרת אני אדאג. שלך, שירי

שירי יפיפיה שלי

מסתבר שעדיין לא עשו לי את הבדיקות דם של ANA +24 +44 הבעיה שלי זה שבקו"ח שלי לא מבינים ולא יודעים איזה פתק או לאיזה תחום לשייך את ה-24+ 44+ אולי את יודעת אייך אני יכולה לפתור את הבעיה לאיזה פתק הבדיקה הזואתי שייכת? אני נימצאת בשירותי בריאות כללית יש להם פתק לבן פתק ירוק בהיר פתק כתום בעיקרון מה קורה איתך? הכל בסדר או לא? שיהיה לך מחר בהצלחה עם המבחן שלך אני מחזיקה לך אצבעות אמן אמן אמן באהבה רבה מרוויטל שלך לנצח נצחים

ל3

New member
הי רויטלוש´

קודם כל הרופא צריך לדעת באיזה פתק להשתמש ואם הוא לא יודע אז כדאי לך אולי לשקול להחליף רופא כי זה לא מבשר טובות. אני חושבת שהבדיקה היא ANA בלבד ( בלי הערכים שציינת כי זה כבר התוצאות). אם אני לא טועה זה נרשם בפתק צהוב ( שזה פתק לבדיקות מיוחדות). אין סיבה שתתעקבי אם הבדיקה הזו סכ"ה זה לא בדיקה כל כך מסובכת ולרוב התוצאות מגיעות אחרי שבוע פלוס, אז תדרשי לעשות זאת בהקדם כדי שתדעי. זהו, אני בסדר. נורא מתרגשת לגבי המבחן מחר. האמת שהשבוע היו לי מצבי רוח משתנים ואתמול ממש הייתי בדאון - כמעט כל היום בכיתי. אני אפילו לא יודעת למה. נראה לי שזה כל העומס שהצטבר שיוצא החוצה. חוץ מזה שהתקפי החרדה חזרו ובגדול ואני מנסה להתמדד איתם. מקווה שהתקופה הזו תחלוף לה מהר.

gaia20

New member
רוויטלי!!! איפה הית??

עבר הרבה זמן מאז ביקרת כאן לאחרונה ואני רואה שעבר לא מעט. קצת נשארת תלויה באויר, אני מבינה שהמצב עוד לא ממש ברור. בבקשה עדכני אותנו כשאת הולכת לרופאה, כדי לנוכל להחזיק לך אצבעות, לתמוך ולתת לך חיבוק ענקי
... לא משנה מה יהיה- אני מצטרפת לשירי ומחזקת את דבריה- אנחנו כאן- לא משנה מה!! רוויטלי- מצאי את הכוחות להתמודד, ביחד נעבור הכל, אני מבטיחה לך!! קחי עוד כמה חיבוקים על הדרך-
שלך,

למעלה