טוב, אז קבענו???

טוב, אז קבענו???../images/Emo13.gif

ביום חמישי הזה, 7.12.06, בשעה 17:30 בערך בקניון עזריאלי למטה, במשחקייה??? מי מצטרף אלינו- תביאו רק את עצמכם!!!! אה, ו... מצלמות... (סליחה עידית,אבל את עדיין מוזמנת..) אנא התפקדותכם!!! אורית

פרלמנים

New member
נשתדל מאוד, לצערי הרב ביותר...

אני מתה כבר להפגש אבל זה יום גרוע להכנס לת"א, ובטח לקניון...אז כמו שכתבתי בשרשור למטה, אני בספק לגבי היוון, השעה (מוקדם מדי) והמקום... אי אפשר איזה פיקניק בבוקר שישי? נעשה מאמץ...

פרלמנים

New member
../images/Emo10.gif

טוב אז אנחנו נעשה מאמץ גדול... רוצים כבר לפגוש את כל הקלאברים...

היי אנחנו באים מבאר שבע במיוחד

אל תאכזבו את בר אפשר לבוא אם רכבת ישר לקניון זאת תהייה חוייה בשבלם. חוץ מיזה שאנחנו מתכננים להם פעילות קטנה עם בלונים. תבאו וזהו

פרלמנים

New member
משתדלים. רכבת זה רעיון טוב מאאאוד!!

יש לכן ניסיון עם כסא תינוק ברכבת? יש לזה פתרון בטיחותי?

פרלמנים

New member
מה? מחזיקים על הידיים ברכבת? או מה?

צריך לנסות להגיע להריוניות אישכהו... שיבואו לפגוש את המקסימים...

הוספת פרטים למפגש

יערך מפגש של משתתפי הפורום ולא משנה מאיזה גיל כולם מוזמנים. ביום חמישי הזה, 7.12.06, בשעה 17:30 בערך בקניון עזריאלי למטה, במשחקייה??? אפשרי גם להגיע ברכבת ישירות לקניון זאת תהייה חוויה לילדים . מי מצטרף אלינו- תביאו רק את עצמכם!!!! אה, ו... מצלמות... אפשר להביא גם אלבומי תמונות. נעשה גם פעילות קטנה לילדים אם בלונים וסיפור קצר. אנא התפקדותכם!!! ניתן לאשר השתתפות במסר אצל גן עדן היחידה ואצלי טלפונית או במסר גלבוע 0509800077

טאניוש

New member
הסיכוי קלוש ../images/Emo10.gif

לאון אחרי ברונכוליטיס (פעם שניה בהפרש של שבועיים), עדיין עם אנטיביוטיקה. להוציא אותו עכשיו לקניון נשמע לי רעיון גרוע. וגם התיזמון עבורי הכי פחות מוצלח שיכול להיות
. אולי איזה בוקר בחנוכה?

nush האחד

New member
אנחנו לא נגיע, לצערי ../images/Emo10.gif

התזמון ממש גרוע בשבילינו. אני אישית גם בעד איזשהו יום בחנוכה.

galitdror

New member
יום,מיקום ושעה בעייתיים עבורינו....

עדיף בחופש חנוכה , שיהיה בכיף למי שמגיע בכל זאת, דש לכל הקטנים

למעלה