טוב אז קבעתי תור ל-17/4 למי שפיר

טוב אז קבעתי תור ל-17/4 למי שפיר

אצל פרופ' שולמן - לא יכלתי אחרת... - מרגישה שהוא מכיר אותי והבנתי שעשה את זה הרבה בתל-השומר והיה טוב מאוד.. יחד עם פלדמן. אמר לי להפסיק את הקלקסן 24 שעות לפני.. ז"T ביום שני ב-15:30. והבדיקה למחרת באותה שעה.. אבל מה קורה מיום ראשון שאני מזריקה ב-18:00 בערב ועד יום שני שאני אמורה להפסיק? תודה - תחזיקו לי אצבעות אני בחרדות.. לא ככ מבינה למה אני הולכת לעשות את זה.. (רק בגלל הגיל..?) אוףףף - אין מנוחה

את מזריקה פעם ביום?

אם כן, דברי עימו. סביר שתדלגי (כלומר, תפסיקי ליותר מ-24 שעות קודם, מים א בשעה 18:00), אבל יתכן שיבקש שתזריקי שוב בשני מוקדם מן הרגיל (אני מניחה שלא, אבל זו החלטה רפואית). מחזיקה לך אצבעות ומבינה את הלחץ (אני, כאמור, כנראה הייתי הולכת על שבוע 32, אבל יש יתרונות רבים גם לביצוע במועד).

עוד שאלה - מקווה שתבינו אותה ותוכלו

לענות. אני הרי עושה פרטי באסותא - קופ"ח בגילי אומרת תלכי לבית-חולים ציבורי ותעשי מגיע לך חינם האם היא יכולה לסרב לתת לי טופס לאסותא? אני בכלל צריכה טופס כלשהו?תודה.

27חומד

New member
כשאת עושה פרטי את לא צריכה שום טופס

רק פנקס שיקים
אפשר גם כרטיס אשראי
המון בהצלחה!

לאסותא יש הסדר עם משרד הבריאות

לביצוע חינם על סמך גיל. על כן, את לא משלמת על בדיקת המעבדה (כ-1400 ש"ח לבדיקה אחת). מה שיעניק לך את זה בחינם הוא תעודת הזהות שלך. אם לא היית בוחרת רופא (כלומר, לוקחת רופא מה"פול" של אסותא) לא היית משלמת כלום. מכיוון שאת בוחרת רופא, את משלמת לו לפי הסכום שהוא גובה לדיקור (את צריכה לשאול אותו כמה זה). בהצלחה

זה אומר שלא תהיי מכוסה כמה יממות

אני זוכרת שבדיקור שלי, הזרקתי בפעם האחרונה בשבת - 20.8, בשתיים בצהריים. למחרת לא הזרקתי בגלל הדיקור (שהתבצע בערך ב12 בצהריים, כך שלא היו אפילו 24 שעות הפסקה), ולמחרת שוב לא הזרקתי בגלל הניתוח. ביום שאחרי הניתוח כבר חזרתי להזריק (או ליתר דיוק, הזריקה לי האחות ביולדות, וזו אשכרה הייתה הזריקה הכי כואבת בהריון הזה!). בכולופן, מה שאני מנסה לומר הוא שלא הייתי מכוסה מבחינת הקלקסן למשך כמו 72 שעות. במקרה שלי הוחלט שאין עם זה בעיה. את צריכה לדעת גם מתי בטוח לחזור להזריק, כך שעם כל הכבוד (שיש לי) לשולמן, נראה לי שאולי כדאי להתייעץ בעניין עם המטולוג. שיעבור בשלום ועם תוצאות טובות!
עתליה

למעלה