טוב, אז קודם כול תודה להנהלה

טוב, אז קודם כול תודה להנהלה

על כמה לקחים שהפקתם ושיפרתם, תמיד טוב לדעת שאתם קשובים.
עם זאת, כמה בעיות נותרו על כנן, והן:

1. הבנתי איפה אני מסמנת שאני רוצה מסר (בעורך המלא), סימנתי, אבל עדיין אינני מקבלת מסר על תגובה בפורום. על רשומה בבלוגים ומסרים אישיים אני כן מקבלת מסר, אבל המעטפה לא מהבהבת בכתום או בכלל.
2. המספר הזה שעולה על המעטפה מצד ימין, כרגע זה 476 אצלי, זה שסופר את הבלונים בטורקיז כשמישהו מגיב על שרשור שהשתתפתי בו, כולל אני לעצמי - זה עדיין שם. זה מפריע לי. אני רוצה לבטל את זה ולא יודעת איך. עשיתם שזה לא יהיה אדום וזה סבבה, אבל זה עדיין מפריע לי המספר הזה והבלונים בטורקיז.
3. באייקונים של האוכל יש לכם פעמיים עוגייה זהה, פעם נקראת עוגיה ופעם צ'יפס, אבל זה אותו ציור בדיוק.
4. פליז תחזירו את האילם עם הריצ'רץ'...
5. עדיין קשה לי להבחין בין שחור לטורקיז בעיגולים שמימין לכל הודעה. אתם יכולים להחזיר את זה כמו פעם, שזה היה כתום?
6. הסימון של העץ לא ברור לי, קשה לי לראות מי משרשר לאן, וזה גם בגלל שאין שורות מתחת לכל הודעה, ואין טורים, כלומר קשה לי להבחין בעצם גם בין שרשור אחד לאחר.

תודה על ההתייחסות.

היי

1. המעטפה לא מהבהבת בכוונה, העברנו בקשה לשנות את זה למהבהב בחזרה

2. מדובר כנראה התגובות כאן, לחצי על הכוכב, ומשם ל"צפייה בכל העדכונים".
3. טופל

4. יוחזר היום
5. שחור וטורקיז לא מתקרבים בסקאלת הצבעים :) לא יבוצע שינוי כעת
6. לא אמורה להיות בעיה, ביצענו שינוי בנושא זה הדגשת ההודעה הראשית + רקע אפור בין שרשור לשרשור

תודה על התשובות, אבל עדיין כמה דברים לא ברורים לי

2. אני לא רוצה את המספר הזה, לא רוצה את הבלונים בטורקיז, אני רוצה לבטל את זה, לא לצפות בעדכונים שכל פעם שמישהו הגיב באיזה שהוא מקום שהגבתי לו אני צריכה לראות. אני רוצה כמו פעם לקבל מסרים כשמישהו מגיב לי - ורק לי - בפורום. כמו שהיה פעם במייל / במסר ואני בחרתי בכוונה במסר, ולא מקבלת עדכונים במסר (המעטפה המהבהבת).
&nbsp
3. יש לכם בעיה גם עם הבלונים, יש לכם אותו קוד - בלונים - אך פעם אחת יוצא בלון אדום ופעם אחת כמה בלונים (ומה קרה לבלון הכחול של רון ארד?)
&nbsp
4. ישששש! תחזירו גם את הפיה ואת המכשפה בבקשה

&nbsp
5. הבעיה היא שהטורקיז כהה מאוד. הכתום היה בולט לעין. בבקשה תשקלו להחזיר אותו... כשיש בעיות ראייה זה קשה פי כמה להבחין.
&nbsp
6. בגלל שאין את הקווים האלה שהיו פעם, גם ההזחה קשה לי מאוד להבחנה...
&nbsp
7. שוב נעלמה האפשרות להכניס אייקונים בתגובה מהירה. חבל, דווקא החזרתם את זה וזה היה מעולה, למה שוב ביטלתם?
&nbsp
8. עדיין יש אייקונים לא ברורים כמו אורז, אסלה, תעשו קווי מתאר ואפשר יהיה לראות.
&nbsp
תודה רבה וכל הכבוד שאתם פתוחים לשינויים!
&nbsp
&nbsp

למעלה