טוב, אז קניתי שמלה...

Happy1

New member
טוב, אז קניתי שמלה...../images/Emo68.gif

ולא סתם שמלה...שמלה שחורה נטולת שרוולים ! (אני ?! כן, אני...) כולם שכנעו אותי שיש לי שריטה בנושא הידים שלי ואין שום סיבה שלא אלבש שמלה נטולת שרוול. ומכיון שכל עליונית היתה הורסת את היופי של השמלה, החלטתי לשים פס על כל אלה שחושבים אחרת ולקנות אותה... יצאתי בהצהרה למוכרות שאני קונה עכשיו אבל אני בטח אצטרך שיצרו לי אותה קצת שבוע לפני החתונה (עוד 5 שבועות) כי אני בטח ארד עוד קצת...
היעד לחודש הקרוב זה לרדת 2 קילו (שמים לב שלא מזכירה 10 קילו ?) וזה יעד שניתן לעשותו. אבל בכל זאת הולכת לפי תחושותי בגוף ולא לפי המספר על המשקל. אני עושה הרבה ספורט ואנשים מעירים על כך שהתחטבתי (טוב, נו, אמא שלי בעיקר...) כך שיודעת שהמשקל באמת לא משנה. התזונה ממשיכה להיות בסדר. אכלתי כמה דברים חריגים בסופשבוע אבל שום דבר שמעורר דאגה. בסה"כ רמת הקלוריות לא עברה את ה-2000 (שישי) ו-1800 (שבת) שזה מצוין מבחינתי. כל שאר ימות השבוע שעבר אכלתי בין 1300-1600 קלוריות. ספורט עשיתי 4 פעמים שבוע שעבר. השבוע מתוכנן הספורט הבא : יום א´ - 30 דקות אירובי + 15 דקות משקולות חלק עליון יום ב´ - 30 דקות אירובי + 15 דקות משקולות חלק תחתון יום ג´ - 30 דקות אירובי + 15 דקות משקולות חלק עליון יום ד´ - מנוחה יום ה´ - 30 דקות אירובי + 30 דקות משקולות תחתון יום שישי או שבת - אירובי 45 דקות סה"כ מדובר על 5 ימים, 45 דקות כל פעם. זה נשמע המון, אבל מכיון שאני מעלה מספר ימים, מפחיתה מעט מהעוצמה של האירובי כל יום חוץ מסופהשבוע שבו עוצמה גבוהה. שיהיה לכולנו שבוע טוב !!!

שלגיה**

New member
כל הכבוד הפי -שמלה שחורה !!

ואוו אני חייבת לראותך אותך בה. תביאי לנו תמונה מהחתונה ! את בטח תיראי שם מדהימה !@ אני חושבת שאת עושה נכון לגבי הפעילות בסופ"ש שבה את מגבירה את העוצמה.כי יש יותר זמן לנוח בין לבין..(אני מקווה). הלואי עליי תכנון מסודר כמו שאת עושה לפני אימון... (אתמול אכלתי פופקורן ונזכרתי בך..מה יהיה?) יום טוב ובהצלחה במימוש התכנונים.

הפי, אלי היה אומר הבוקר: ../images/Emo68.gif

יפה לך בבלונדיני.
הפי, יש לי משהו להגיד לך.. פגשנו אותך כבר פעמיים. תגידי מה עשית מעצמך. מה ילדה????? את מעבירה את עצמך לפחות שלוש פעמים תחת זכוכית מגדלת you know? את בחורה נאה ומושכת שתדעי. עיניים יפות מלוכסנות כאלה משהו. (אוי כוללללם יפלו עליי עכשו כאן
). וחיוך שמאיר את פנייך. תגידי, את אף פעם לא חושבת שאת נאה ויש בך דברים מושכים??? רק אם תרדי את הק"ג תהיי חתיכה ומצודדת ועכשו את לא? ולא דיברתי על הנשמה עדיין אפילו....(שלוש נקודות) שאת מקרינה. אז תגידי לא מגיע שיגידו לך "בפנים" את הדברים האלה? מגיע. (למה לא אמרתי קודם...כנראה מרוב שאת כותבת על קיקבוקסינג אז המיקוד ברח
). בקיצור, תחשבי טוב טוב טוב מה שכתבתי לך עכשו.
אוהב, מדליה.

Happy1

New member
לא יכולתי שלא לצחוק !!! ../images/Emo6.gif

דליה, שלחת הודעה מצחיקה... את צודקת, אני מאוד מאוד מאוד מאוד ביקורתית כלפי המראה החיצוני שלי. לא לבשתי חולצה בלי שרוול כבר שנים !!! ועכשיו, דווקא בארוע שכולם יהיו בו וכולם יראו בבת אחת, אזרתי את האומץ. אבל אולי זה צעד בכיוון הנכון של "לשים פס"... ושלגיה - מה אמרתי לך על הפופקורן ??? ממכר או לא ??? האמת שאתמול גם לי היתה התקפת שיעמום ואכלתי יותר מ-6 כוסות פופקורן (במרווח של חצי שעה) אבל לא נורא, זה בא כארוחת ערב...(טוב, נו, מי בכלל רעב אח"כ ?!) טוב, בנתיים הזמנתי סלט לצהרים עם ירקות, בטטה, תירס וקוטג´...(הראש שלנו כאן בעבודה חושב כבר מ- 9:00 בבוקר על צהרים...
) תודה לכולם ! וכן, אביא תמונה למפגש הבא... ושכחתי לציין שהכל בזכות בולי שהמליצה לי על החנות הזו בהרצליה...תודה בולי !!!!!

מה ´כפת לי. תצחקי עד מחר...../images/Emo8.gif

כל מילה היתה בסלע. (בסוף תעלי מטר גובה, צריך צריך ...
). נצ´יקה, דליה.

מזכיר לי ../images/Emo62.gif

יש כאלה אנשים שטוענים שהם לא באמת שמנים אלא פשוט נמוכים למשקל שלהם ........ לאיזה גובה הייתי צריך להגיע ?????? והפי תתחדשי על השמלה אני בטוח שהיא הולמת אותך ואת תהממי את כולם. ענקון

איזה יופי!../images/Emo39.gif

הפי, ממש כל הכבוד! בטוחה שתהיי מדהימה! חסרת שרוולים - איזה אומץ! מאחלת לך שתהיי חטובה, מדהימה, שמחה ומאושרת! נשיקות רבקה

אביטל +

New member
הפי הפי ../images/Emo12.gif

אני אהיה כמו תקליט שבור אם אני שוב אומר כמה שאני נפעמת מהשינוי (למרות שאני עדיין נפעמת) אז אני רק אומר שממש נהדר שקנית שמלה ומגיע לך, ללבוש משהו נהדר שיראה כמה שאת יפה
אולי בקרוב גם בבית ספרנו

vodka2

New member
אכולת קנאה לגבי ההתעמלות המתוכננת

לגבי השמלה, מאחלת לך שתצטרכי לקנות חדשה עוד חודש

חן123

New member
תתחדשי על השמלה! כל הכבוד

לתוכנית הפעילות הממוקדת אגב, עקב היותי חדשה בפורום, למה השמלה (כלומר, מי מתחתן?) חן

Happy1

New member
אחותי הקטנה (24)

רק אני (31) הבכורה מבין 3 רווקה נצחית ולא מבחירה !!!!

למעלה