טוב, אז קרה משהו מוזר עכשיו

Happy1

New member
טוב, אז קרה משהו מוזר עכשיו../images/Emo4.gif

שאריות שוקולדים שנשארו מהחג האחרון עשו דרכם אלי למשרד לפני כשבוע ימים. אני אמורה "לשמור" עליהם... שבוע ימים יושבים לי כאן ולא נגעתי. לפני כמה דקות (בין ארוחת בוקר לצהרים) לקחתי 2 שזיפים והתאבון נפתח. פתאום התחשק מתוק. ידי הושטה לחפיסת השוקולד ולקחתי... 2 שורות מלאות !תוך 10 שניות ! ובסתר, מתחת לשולחן... פ ת א ו ם ... תפסתי את עצמי. רגע ! למה אני "גונבת" שוקולד ? אוכלת בהחבא ? מה אסור לי ? כן, מותר. אבל האם באמת אני רוצה ? לא לא ממש. והרי אני לא בדיאטה. מותר לי מתי שארצה, וכמה שארצה. וכאשר באמת ארצה - אוכל. קצת. מיותר לציין ששארית השוקולד בפח אשפה עכשיו (בכל זאת צריך להפטר מאויבים...) פתאום הבנתי שברגע שהרשיתי לעצמי, הצורך לאכול עכשיו "כי אח"כ אני בדיאטה", פשוט עבר לו. יקח הרבה התנסויות ויהיו נפילות כמו עכשיו, אבל אולי בסוף נגיע לתובנה.

tuti f

New member
לא כ"כ מוזר../images/Emo66.gif

לי זה לא נראה מוזר אולי כי אני יודעת עד כמה את רוצה להצליח, אז הנה זה עוד צעד (מבחינתי גדול
) שעבר בהצלחה
. כמה קשה לזרוק שוקולד...אני עדיין לא מסוגלת לעשות את זה אבל מקווה שעוד יבוא היום. מה זה משנה כמה נפילות יהיו...אומרים שמטעויות לומדים וזה בעצם החלק החשוב פה...ככה את יודעת שהטעות הזאת לא תחזור על עצמה. פשוט כל הכבוד לך
ושוב המון המון המון בהצלחה
אוהבת

הפי, נשימתי נעצרה!!!! את פשוט ענקית

אני מעריצה אותך ומצדיעה לך!!!! כל מילה שאוסיף תגרע. המון
דליה.

שלגיה**

New member
אני השגתי אותך בקצב ../images/Emo3.gif

אני אכלתי פעם 3 שורות תוך 8 שניות ! מה את אומרת על זה ? אז מה? להבטיח לך שלא תאכלי יותר מהר והרבה יותר שוקולד? לא אוכל להבטיח אבל !!! בכל דרך יש חלקים טובים ויש כאלה שפחות... צריך למצוא את האיזון ביניהם והכי חשוב הוא : התודעה והמודעות ולך נראה לי יש מודעות מפה ועד נהריה... תחשבי שהשתי שורות האלה היו יכולות להיות הפוך (10 שורות בשתי שניות !) ואז המצב היה יותר גרוע... יום טופ

Happy1

New member
טוב עדיין לא שברת את השיא שלי../images/Emo106.gif

חבילת שוקולד שלמה בשניה וחצי...
תודה על התמיכה ! טוב לדעת שאני לא היחידה עם המצבים הקיצוניים ! מרגישה די טוב עכשיו !

אביטל +

New member
כל הכבוד הפי ../images/Emo9.gif

לתובנה כבר הגעת נשאר רק ליישם אותה הלאה

למעלה