טוב אז רק כדי שנכיר יותר טוב

טוב אז רק כדי שנכיר יותר טוב../images/Emo140.gif

בואו נעשה מן שאלות כזה שכל מי שרושם בפורום ישתדל לענות עליו
שם:
גל:
תחביבים:
שיר של גלי אהוב:
סרט אהוב:
זמרים נוספים שאתם אוהבים:
שיר אהוב(בכלל):
תכנית טלוויזיה שאתם אוהבים:
מקצוע אהוב בביה"ס:
יש עוד מישהו שאתם מעריצים/הערצתם?
במה אתם עוסקים?
איך הגעתם לפורום?
באיזו עוד פורומים/קומונות אתם גולשים?

שרית7

New member
תשובה לסקר

שם וגיל מיותר כולם כבר יודעים. תחביבים: טיולים (בעיקר חו"ל), אסטרולוגיה, פרה פסיכולוגיה, קרימינולוגיה, תיאטרון, קולנוע (בעיקר סרטי אימה ומיסתורין, סרטים היסטוריים,ומדע בדיוני),מוסיקה,בישול, ציור קריאה, כתיבה,שחיה. (יש עוד אבל תקיאו בסוף) השיר של גלי האהוב ביותר הוא "דרך ארוכה". זמרים/ות נוספים שאני אוהבת: שלום חנוך, שלמה ארצי, פוליקר, מאיר בנאי, אריק סיני, גידי גוב, כוורת, רמי פורטיס, אתניקס, משינה, תיסלם, דני ליטני, יהודית רביץ, ריקי גל, מזי כהן, נורית גלרון, חוה אלברשטיין. (ויש עוד) לועזי בעיקר שנות ה70 וה80 - בי ג'יז, אבבא, בוני אם, סנדי לאופר דוראן דוראן ניק קרשאו ועוד ועוד... תכניות טלויזיה: בי"ח וטרינרי (תכנית בערוץ 8) ובכלל בעיקר תכניות מדע שונות, טבע, וסרטים מצויירים. האולטימטיביות הן: "בית קטן בערבה" וכל תכניות הילדים של שנות ה70 ותכניות לימודי האנגלית של פעם. מקצוע אהוב בבי"ס: ספרות. חוץ מגלי שאותה אני מעריצה כאדם ולא רק כאמן, אפשר לומר שאני מעריצה את השחקנית ליה קניג וגם את גילה אלמגור ובחו"ל את מריל סטריפ. (אותן אני מעריצה במושגים אחרים ממה שהמילה הערצה נתפסת). הערצתי בימי ילדותי ונעוריי את השחקניות ויקטוריה פרינסיפל (פמלה מדאלאס) ואריקה גימפל (קוקו מתהילה) ואת בוי ג'ורג' מייקל ג'קסון וג'ורג' מייקל. ואת יזהר אשדות. אני בעלת תואר ראשון בתקשורת, מקור פרנסתי העיקרי הוא בפניקס חברה לביטוח, בתחום הבריאות כמסלקת תביעות. אני עוסקת גם בקריינות פרסומות בחברת ע.ל קו תקשורת וכמחברת שעשועונים ותשחצים בעיתון ערוץ הילדים. איך הגעתי לפורום? נו באמת... גלי! כי אל אשר תלכי אלך... הקומונה היחידה שאני מתכוונת להתחיל לגלוש בה היא... אתרי הכרויות...

../images/Emo26.gif

שם: אלירן
תחביבים: מחשב, טלוויזיה, חברים
שיר של גלי אהוב: דרך ארוכה
סרט אהוב: אני לא ממש אוהב סרטים, אבל את פארל הארבור מאוד אהבתי...
זמרים נוספים שאתם אוהבים: שי גבסו, דנה ברגר, משינה, היהודים, יהודה פוליקר, שרית חדד, מאיה בוסקילה, עמיר בניון, הדג נחש, בועז שרעבי.
שיר אהוב(בכלל): לא יכול לבחור שיר. לכל זמר יש שיר שאני מאוד אוהב. כך שאין משהו ספציפי.
תכנית טלוויזיה שאתם אוהבים: ארץ נהדרת.
מקצוע אהוב בביה"ס: מחשבים, מתמטיקה
יש עוד מישהו שאתם מעריצים/הערצתם? אנדריאה דל בוקה.
במה אתם עוסקים? חייל
איך הגעתם לפורום? אני הקמתי אותו
באיזו עוד פורומים/קומונות אתם גולשים? מוזיקה עברית ישנה וחדשה, טלוויזיה, סדירים, ערוץ 24, ירמי קפלן. וקומונת יהודה פוליקר.

hilali1

New member
כל אחד והסריטות שלו...

סתם סתם סתם הכל בצחוק כן? אין לי שום כלום נגדה. זה רק מזכיר את פעם כמה שנים טובות אחורה שהיא השתתפה במלא טלנובלות.

10 הגרי

New member
מענה לשאלון../images/Emo9.gif

שם:הגר גיל:20 תחביבים:טיולים,קריאה,מחשבים,שחייה,רכיבה על אופניים,ציור,נגינה בגיטרה. שיר של גלי שאהוב עליי:ממש קשה לי לבחור,אבל אפשר לומר ש"הכל עומד במקום" או "דרך ארוכה". סרט אהוב:"עגבניות ירוקות מטוגנות","פורסט גאמפ". זמרים נוספים שאני אוהבת:דנה ברגר,עברי לידר,ברי סחרוף,היהודים,יהודית רביץ,אלטון ג'ון,קאט סטיבנס,ג'יימס טיילור,בריאן אדאמס. שיר אהוב:קשה מאוד להחליט,אבל אני אבחר שיר שאני מאוד אוהבת:וויילד וורלד של קאט סטיבנס. תוכניות טלויזיה אהובות:"ארץ נהדרת","בנות גילמור",סדרות שעוסקות ברפואה("שיקגו הופ","אי.אר"). מקצועות אהובים בביה"ס:לשון והיסטוריה. עיסוק:חיילת איך הגעתי לפורום:אם אני זוכרת נכון,הגעתי לפורום לאחר שגלשתי באתר. באילו פורומים אני גולשת:בינתיים לא יצא לי לגלוש בפורומים אחרים.

10 הגרי

New member
דברים ששכחתי לרשום...

בתחביבים:בישול ואפייה. במקצועות אהובים:פילוסופיה.

שלמונזה

New member
נורא משעמם לי אז... ../images/Emo168.gif

שם: יפית גיל: 25 תחביבים: מוזיקה ישראלית, בעיקר רוק ישראלי שיר של גלי אהוב: סוף העונה סרט אהוב: הלהקה? זמרים נוספים שאתם אוהבים: ירמי קפלן (1021), משינה (333) ערן צור המדהים (שלא פתחו לו פורום
) אורי מור (קומונת בייב שליטה), יהודה פוליקר, ויד עוד הרבה שיר אהוב(בכלל): שלג צח של משינה תכנית טלוויזיה שאתם אוהבים: מכושפות מקצוע אהוב בביה"ס: מה זה בי"ס? יש עוד מישהו שאתם מעריצים/הערצתם? משינה, משינה והאממ משינה במה אתם עוסקים? מזכירה איך הגעתם לפורום? לא יודעת באיזו עוד פורומים/קומונות אתם גולשים? האממ שוב את הרשימה? ירמי קפלן (1021) משינה (333) רוק ישראלי (575) טלוויזיה, המתמחה, קומונת בייב (887) יהודה פוליקר (לא זוכרת את המספר) שונאי רוני דואני וזהו אני חושבת.

hilali1

New member
טוב עכשיו אני

שם:הילה (עם י) גיל: 20 תחביבים: כל מיני שיר של גלי אהוב: יש הרבה. איך אני יכולה לבחור אחד? סרט אהוב: אין מסוים זמרים נוספים שאתם אוהבים: מוזיקה ישראלית ורוק ישראלי באופן כללי וקצת ביותר פירוט - יודית רביץ, ברי סחרוף, דנה ברגר, שלום חנוך ואריק איינשטיין, אבי גרייניק, יהודה פוליקר, גידי גוב ועוד.. שיר אהוב(בכלל): גם יש הרבה. המון. תלוי לאיזה מצב תכנית טלוויזיה שאתם אוהבים: אממ סדרות רפואה, דרמות ישראליות ועוד כל מיני בהוט 3. מקצוע אהוב בביה"ס: שיעור חינוך יש עוד מישהו שאתם מעריצים/הערצתם? אין במה אתם עוסקים? בקרוב אני מתחילה לעבוד באחד ממשרדי הממשלה איך הגעתם לפורום? לא יודעת. נדמה לי שהיה פרסום איפשהו בתפוז באיזו עוד פורומים/קומונות אתם גולשים? קופצת לביקורים קצרים בכמה פורומים שכנים אבל אין ספק שעיקר האנרגיה שלי מושקעת כאן. זהו, שכחתי משהו?

עדי 345

New member
מענה לסקר

מענה לחלק ראשון (יצאה לי תשובה ארוכה...) שם: עדי גיל: 36 שיר של גלי אהוב: רק אתמול שירים אהובים נוספים של גלי: "אל תשכח" / "אחריה" / "חבק אותי לאט" / "אמצע ספטמבר" / "איך לאהוב אותו" / "לו ידעת" / "בלוז חורפי" / "אין לי ארץ אחרת" / "ערמונים מהאש" / "מחר יהיה יום יפה" / "גרגר אחד יכול" / "דרך ארוכה" / "שמש אדומה" / "מקיץ אל החלום" / "צעד אחד לפני הנהר" / "בראשית" / "בוא היום" / "שיר שיביא לך אהבה" / "בוקר חדש" ועוד ועוד.... זמרים נוספים שאני אוהב: מאיר בנאי, אריאל הורוביץ, פבלו רוזנברג, מיקה קרני, יוני רועה, לאה שבת, יזהר אשדות. שירים אהובים של זמרים אלו: "אהבה קצרה" / "מנגינת הנדודים" / "כמה אהבה" / "תפילת הדייג" ועוד...של מאיר בנאי. "יש לי סיכוי" של אביתר בנאי. "במרחק נגיעה מכאן" / "התחלות" / "בלילות שלנו" של יזהר אשדות. "חמניות מול השמש" / "והגשם" / "גל געגוע" ועוד...של לאה שבת. "קח" / "סיפור אהבה" / "סוף המאה ה-20" / "אלול בעין כרם" ועוד...של מיקה קרני. "כנראה" של מיקה קרני ומיקי שביב "אהבה גדולה" ועוד...של יוני רועה. "רנה" ועוד...של אריאל הורוביץ. "כל יום יותר" ועוד המון (פשוט כבר התעייפתי...) של פבלו רוזנברג.

willo1

New member
אמממ הלו? נוק נוק

אנחנו לא מכירים כבר?? מוזר.. ואני חשבתי שכן.. חוצמזה שרית! ראיתי פוליקר אצלך בהודעה! יפה יפה! קבלי ח''ח

love amor

New member
אני../images/Emo3.gif

שם:עדי גל:18 תחביבים:לא משהו מיוחד
שיר של גלי אהוב:יש הרבה-חזקה מהרוח,רק אתמול.. סרט אהוב:מולאן רוז',אמא חורגת.. זמרים נוספים שאתם אוהבים:שרית חדד
שיר אהוב(בכלל):מלאא איפשר לבחור אחד תכנית טלוויזיה שאתם אוהבים:חברים
מקצוע אהוב בביה"ס:אין דבר כזה יש עוד מישהו שאתם מעריצים/הערצתם?נטליה אוריירו
במה אתם עוסקים?בבי"ס
איך הגעתם לפורום?ראיתי בתפוז שפתחו פורום חדש..ונכנסתי באיזו עוד פורומים/קומונות אתם גולשים?ניקול קידמן,אהבה מעבר לפינה,נטליה אוריירו,אנ"ה+רב"י(ארץ נהדרת חח)...

../images/Emo41.gif

שלום לכולם שם: כוכבית גיל: 32 שיר אהוב של גלי: מקיץ אל החלום, רק אתמול, חזקה מהרוח סרט האהוב: יש הרבה זמרים נוספים: קליינשטיין, שלומי שבת , יזהר אשדות שנות ה80 , ניק קרשו , U2 סרט אהוב: יש הרבה תחביבים: מוסיקה , סרטים , אומנות עבודות יצירה, בישול טיולים ועוד איך הגעתי לפורום: משרית "תעשי רק מה שאת אוהבת" ...

למעלה