טוב, אז שוב צדקתי!!

oren987

New member
טוב, אז שוב צדקתי!!../images/Emo47.gif

בזמן שאני יושב כאן, וקורא את כל האמירות של הילי על קפריאטי, ועל המירמורים של כולם לגבי השליטה של הווילאמסיות, אני רק רוצה להבהיר נקודה אחת: אני הרי הודעתי עוד בתחילת הטורניר שסרנה הולכת לקחת גראנד סלאם שני רצוף!!! אז מה פתאום כולכם מופתעים??? הרי אני אמרתי לא?? בכל מקרה, לא משחצנות, פשוט שימו לב לאיך שהיא משחקת!!! פשוט מדהימה הטניסאית הזו!! איזו עוצמה איזה מכות!! אני חייב לומר שאני מעריץ אותה על המשחק שלה!! ואחרי שכולכם אמרתם, שהפעם היא תיתן לונוס - כי יש איזה שהוא הסדר!!! ממש לא נראה לי!! סרנה כיום היא מספר 1!!! (ולהבא פשוט תאמינו למה שאני אומר לכם....) יותר מאוחר היום - הצגת מצב הנקודות... ושימו לב, החל מיום שלישי, יהיה אפשר להתחיל לבנות נבחרת חדשה שתתחיל ב- 22/7, וזאת על פי הדירוג שיפורסם ביום שני!!! בהצלחה ליואיט, שאני מקווה שיקח גראנד סלאם שני!!!

Adar Morag

New member
לטובת אלה שלא היו ליד הטלויזיה היום

האם המשחק היון בין וויליאמס היה יותר טוב מיתר המשחקים ביניהם? ואיך? ואיך לעזאזל מאליס לא לקח את הנלבנדיאן הזה, והפסיד 6-2 כמו נמושה?? ממתין לתשובות...

hillly377

New member
בהחלט כן

לדעתי המשחק היום בין סרינה לונוס היה המשחק הטוב ביותר בינהן עד כה, שתיהן הציגו טניס מעולה ברמה מצויינת והיה מאוד יפה לצפות בו. היו שם כמה נקודות מדהימות שאנחנו יותר רגילים לראות בטניס הגברים אשר בטניס הנשים. בקשר למליס, חבל, פשוט חבל, אם לא הייתה הפסקת המשחק אתמול בגלל חוסר התאורה הוא היה ללא ספק לוקח את המשחק אבל כנראה שאבד לו המומנטום והוא פשוט לא שיחק היום מי יודע מה והפסיד.

למעלה