טוב אז שיהיה לכווווווווווווולם...

סתם אור

New member
טוב אז שיהיה לכווווווווווווולם...

חג שבועות מוצלח, חלבי, וכשר (פחחח...,לא קשור..) ואם אנחנו מקשרים את ההודעה הזאת למוניקה.. יש להם שירים שאולי יכולים להתאים לחג?? במקום כל השירים העתיקים האלה.. "ביכורים הנה הבאתי, מלוא הטנא רב פאר..."משהו יותר מודרני אולי?!

crazy4tc

New member
חג שמח!!!../images/Emo171.gif

תשתו הרבה
תאכלו הרבה
תסתובבו עם
ועל הראש תשימו
חחחחחח הזדמנות מצוינת להשתמש בסמיילים החדשים וןהחמווווודים!!!

l i f a g i r l

New member
חג שמייח!!!!!!!!!!!!!!!

חג שמח!!! חג טעים!!! לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

l i f a g i r l

New member
חחחחחח:)

אתה יודע...הגבינה וכן כן גם החלב יש אנשים שאוהבים(אני לא ממש אחת מהן) אבל אלה שכן שיהיה להם חג טעים ובתאבון!!!! מי שלא....עדיין בתאבון

טוב אז תוכלו רק בשר../images/Emo163.gif

ושיהיה לכם בתאבון כי בשר זה טוב...(אממ טוב....) ואייייי ראיתי פרה...
מווווווווווווווווווווווווו בלחמניה שלי מוווווווווווווווווו וגם תרנגול בפיתה שלי קוקוריקו וזה היה טעייייייייייייים...חחחחחח לא סתם תיהיה לכם חג שמח וכשר ותכלו הרררררררררררבההההה המווווווןןן גבינה כי יש שם סידן ואז זה לא יהיה נמוג נגוז מתפוגג אצלכם בגוף חחחחחח נ.ב טוב באמת עכשיו חג שמח...
בידים אחת שתיים שלוש.. וברגליים אחת שתיים שלוש טרלה לה טרלה לה טרלה לה טרלה לה טרלה לה טרלה לה אחת שתיים שלוש.. (טוווווובבבבבבב)

אולי לך??../images/Emo163.gif

כי כשאני אוכלת גבינה צהובה לא קורה לי כלום... וחוץ מזה עדייף בשר ועל זה אתה חייב להסכים איתי...
למרות שאני לא אחת שאוכלת הרבה בשר אבל עדיין עדיף..

Just Adi

New member
../images/Emo174.gifאני צמחונית גאה!../images/Emo174.gif../images/Emo80.gif

או קיי... ../images/Emo168.gif

אבל.., אמממ קשה לשכנע ארגנטינאי שלא לאכול בשר.... למרות שאני מכיר כמה...

חן אתה ארגנטינאי????

יאאא גם אני :) נכון אי אפשר בלי בשרררר... איזה אסאדו או אימפנדס ממולא בשר וזיתים יאאאאאמי

גגגגם אניייייייייייי

ארגנטינאיייתתתתתתתתתתת גאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני אוהבת לאכול
ואני אוהבת
בשררררררררררררררררררררר טוב תאמת אני לא אוכת הרבה בשר סתם רציתי להתלהב מהסמיילים כי תאמת עד עכשיו אפעם לא השתמשתי בהם! אז זה כיף!

היי!!

מה הקשרררררררררררררררררררר אני מכורה לשוקולד שחר.. זה משו אחר!! זה לא עושה אותי פחות ארגנטינאית ממה שאני!!!!!!!!!!!!!

אאאאאאההההההההההההההה ../images/Emo168.gif

אאיזה ככככככככככככככככככייייייייייייייייייייףףףףףףףףףףף כמה ארגנטינאים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה