טוב אז שלום לכולם
כבר הצגתי את עצמי, דנה, פשוט דנה התעמלתי בנבחרת תחרותית (מסיבות של אני לא רוצה שיזהו אותי) שאני לא רוצה לכתוב איזה ועזבתי. הייתי ממש טובה שם והיו לי הרבה חברות כמו בסיפור של אורה אני כן עברתי עם חברות שלי אחרי שהיינו באימון ניסיון במקום אחר יותר גדול ועם המון ציוד הכי טוב שיש. את הסיפור שלי תראו בתגובה לאורה
בכל מקרה, יש לי היום בעייה רצינית באחד האימונים שלי בחוג עשיתי תרגיל שאני עושה אותו בעיניים עצומות ערבית פליק פלק סלטה, ככה ממש לחימום ואז קרה משהו אני לא יודעת למה בדיוק אבל הפסקתי להסתובב בסלטה ונפלתי על הגב, לא קרה לי כלום למזלי בעיקר נבהלתי נורא כי אף פעם זה לא קרה לי אבל מאז אני פשוט מפחדת פחד מוות מהתרגיל הזה. אני יכולה לעשות עכשיו ערבית סלטה אבל לחבר לזה פליקפלק זה מפחיד אותי ברמות. למישהי יש רעיון בשבילי איך להפטר מהפחד הזה?
כבר הצגתי את עצמי, דנה, פשוט דנה התעמלתי בנבחרת תחרותית (מסיבות של אני לא רוצה שיזהו אותי) שאני לא רוצה לכתוב איזה ועזבתי. הייתי ממש טובה שם והיו לי הרבה חברות כמו בסיפור של אורה אני כן עברתי עם חברות שלי אחרי שהיינו באימון ניסיון במקום אחר יותר גדול ועם המון ציוד הכי טוב שיש. את הסיפור שלי תראו בתגובה לאורה