טוב, אז תפתחו יומנים

שרון123

New member
טוב, אז תפתחו יומנים../images/Emo63.gif

וסמנו את ה 17.3 יום שלישי בשעה 16:30 עד 18:30 אפשר כמובן להגיע קצת יותר מאוחר, אנחנו נהיה שם שעתיים לפחות וניתן להצטרף ולעזוב בכל שעה שנוחה לכן. מקווה שנפתח בזה מסורת נחמדה של מפגשים. קניון עזריאלי בת"א באחד מבתי הקפה. מיקום מדויק יימסר במסר למעוניינות.

koval10

New member
../images/Emo127.gifאבל אני כן ארצה בבקשה לדעת

מה המקום המדויק, כי הייתי בעזריאלי רק פעם אחת, ואני לא מכירה אותו בכלל.. וגם אותכם, חברות...

שרון123

New member
בוודאי!

בתחילת השבוע הבא הבא(בתחילת השבוע של המפגש) אני אשלח מסרים מדויקים לכולנו. אני אנסה גם לקבוע עם המקום, שיהיה לנו מקום שמור.

שרון123

New member
אני אבדוק אם יש שם

אם זה בית קפה חלבי בלבד, זה מספיק? או שצריך תעודת כשרות?

יפית מן

New member
שרוני מתוקה אפשר בהחלט חלבי..../images/Emo24.gif

הבעיה בחלבי זה לא ההכשר כי הבעיה אם בית הקפה פתוח בשבת!אבל אין לי בעיה אני מתה להפגש איתכם ולראות את הפנים שמאחורי הניק ובכלל להתעודד כי זה מאוד חשוב לי כי אני יותר מדי עצובה,ובוכה על כל דבר מרגש ,שמעולם לא הייתי כזאת מה שאסוןיכול להשפיע על אופי של בן אדם,לא יאומן...ממני יפית שעצובה גם כן בגלל התחפושות ואני חיבת לשחק כלפי ההורים והילדים שאצלי במעון עסקים כרגיל...

eaz1514

New member
שרון במסר עם הפרטים רצוי שתעבירי טלפון

לקשר למקרה שמישהו לא ימצא. אני אעביר לך את שלי (אם אין לך אותו). בכל מקרה אם את רוצה אני יכולה לפגוש אותך יותר מוקדם ולעזור לך בארגון. (אני מקדימה כרונית, כך היה גם רונן פותחים כל אולם וכל ארוע ) יום קל לכולנו ולילדים שמתחפשים פורים שמח
אילנה, אמא של רונן

שרון123

New member
בסדר גמור../images/Emo45.gif

צודקת! תשלחי לי את שלך, אני אכניס אותו לזיכרון

natalieov

New member
אנסה להצטרף גם...

אשמח אם תשלחי לי גם פרטים על מקום המפגש במסר...

למעלה