טוב, אז

SomebodyElse

New member
טוב, אז../images/Emo195.gif

ארזתי לי תיק ע-נ-ק ומחר אני חותמת על נשק, אני נוסעת לאבט"ש בצפון. סוף סוף אני יוצאת קצת מהקרייה, כבר בא לי להקיא מהאסקפיזם הזה ששורר שם [אני יודעת שאנחנו לא באמת כאלה מנותקים, אבל נשבר לי לשבת במשרד הממוזג כשמלחמה בצפון] [ואני גם יודעת שהאבט"ש הזה זה לא שיא התרומה למדינה, אבל היי, לפחות אני עושה משהו עם עצמי במקום לרבוץ על הכיסא כל היום]. אז זהו, נתראה בעוד שבוע, שמרו על עצמכם. שיהיה לנו שבוע שקט.

בהצלחה!

תשמרי על עצמך. ואני רוצה אבט"ש גם כן ... הא כן, אם תוקעים אותך בתחת בצבא אל תעשי שריר - מטאפורית כמובן! כאילו אם מחרבנים עלייך (בצורה מטאפורית) תאכלי את החרא כמו גבר ואל תתלונני.. אין לי מושג למה אני מלמד אותך את זה, את בטח יודעת, ואני בכלל עדיין לא בצבא, אבל תמיד רציתי להגיד את זה ולהרגיש מבין! אגב, אם אני על היום הראשון בצבא במקלחות אצעק "עד מתי??? עד מתי???!" מה יעשו לי? :|

אני מתגייס

ב-15 לאוקטובר. לא יודע לאן... קיצר, אני באסה שאני לא מתגייס עם חברים, למה יש לי 2 חברים שאם הייתי עושה איתם טירונות היינו מבלים בכלא כל הזמן, וגם בכלא היינו עושים צחוקים.. עד מתי!?!?!? LOL זה הורג אותי. להיות ערומים במקלחת מלאים בסבון ולצעוק "עד מתי?!?!" על היום הראשון, שתכלס מה כבר עברתי בצבא?

יאאאאאאאאאאא

תשמרי על עצמך בובע
תשתדלי להנות מכל העניין
נתגעגע
וכשתחזרי, את כל החוויות לנו תספרי
אני מקווה שאת לוקחת איזה MP עם מלא מוסיקה

SomebodyElse

New member
אל תדאג, לא אכלתי שם גם ככה../images/Emo3.gif

אז, מה אתה עושה בקרייה?

למעלה