טוב אז...

סיאמית

New member
טוב אז...../images/Emo95.gif

אני לא יכולה להתאפק יותר (אוריתוש תהרוג אותי, היא ניחשה כבר מזמן ובטח הקיפה אותי בקמיעות וירטואלים נגד עין הרע...) ואני בהריון!!!. החלטתי שמה שאחותי אומרת זה הכי נכון: "שכולם ישמחו איתי ואם חו"ח יקרה משהו... אז שכולם יהיו עצובים איתי". אז זהו! על החודש הראשון של הנסיונות - זה קרה! והיום היתי באולטרה-סאונד ראשון וכל כך התרגשתי שהייתי חייבת לספר לכם
תחילת שבוע שביעי (לפי הספירה של הרופאים) וכבר רואים נקודה קטנה עם דופק עליז. בקושי שישה מ"מ. מדהים!!!! הרופאה אומרת שהכל נראה (טפו טפו טפו!!!) תקין. יאללה - הולכת להתקלח ולאכול משהו... נשיקות לכולכם!!!

Navva

New member
../images/Emo49.gif ו ../images/Emo25.gif

סיאמית אני ממש שמחה שעד כאן הלך חלק. שייה לך הריון קל, משעמם ומלאה. את העייפות הנוכחית יש ליים לקודה הקטנה עם הדופק העליז (לקחת תמונה לאלבום). האם הרופאה שמטפלת בך מעודכנת על הט"נ? וכיצד היא מתיחסת לעיניין? תרגישי חופשי לשאול שאלות, הרי בשביל מה יש פורום. כשתעדכני את המרפאה באיכילוב, תקבלי ברכות מאוד. כך היה אצלי. אם עד עכשיו חשבת שראית הרבה רופאים, אז .... אז שוב מזל טוב, נאוה

RomiVais

New member
וואו - איזה אושר!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif

בטח שלא יכולת להתאפק יותר....... זו בשורה כל כך טובה!!! המון המון המון
לך יקירתי ול~א~
אני מסכימה עם אחותך ואין לי ספק שתהיי מוקפת בהמון המון אהבה מ~א~ , מהמשפחה ומאיתנו (ולא פחות חשובים, נכון?
) !!!!
אני פשוט חסרת מילים מרוב שאני שמחה בשבילך!!
אז חיפשתי כמה דברים להקדיש לך ממש מכל הלב ושולחת גם כן המון המון חיבוקים
ונשיקות
לשלושתכם
רומי

RomiVais

New member
איזה מוזר..... הקובץ לא עבר ../images/Emo4.gif ../images/Emo9.gif

ננסה שוב........

RomiVais

New member
סורי - נסתפק בינתיים בקישורים... ../images/Emo9.gif

אבל תבדקי מייל.........

אורית...2

New member
חמש דקות לא הייתי פה,ו....../images/Emo108.gif../images/Emo95.gif

סיאמית !!!
מה פתאום שאני אכעס....רק רציתי שתחכי עד אחרי האולטרסאונד הראשון.... ואתמול חיכיתי למכתב ממך עם חוויות מהאולטרסאונד...
את כבר יודעת כמה שאני מאושרת בשבילכם...
אני שמחה שהאולטרה סאונד תקין !!!
(לא יודעת למה יש לי הרגשה שזה ההריון של כולנו....) סיאמית אנחנו פה כ...ולנו, איתך !!!
והכי חשוב....

RomiVais

New member
אורית - אני חולקת את הרגשתך ../images/Emo8.gif

וסיאמית - נשמח לשמוע עוד ועוד חוויות!!
שוב - אני כל כך שמחה..... פשוט אין לי מילים!!! שיהיה לכולם יום נפלא ביותר רומי

למעלה