טוב אז....

טוב אז....

מאיפה מתחילים?! אני אנסה לספר את הסיפור כמו שהוא ונראה לאן זה יוביל.... אז הכל התחיל בסוף פברואר כשחזרתי מביקור בארץ, הביקור גרם לי לחשוב הרבה על העתיד ועל שינויים שאני צריך לערוך בחיי. ההרגשה של שינוי הייתה כל כך חזקה- שנפלה החלטה יומיים לאחר החזרה שכנראה השינוי שאני צריך זה שינוי מקום. המקום שנבחר- ניו יורק סיטי, הזמן שהוקצב להשלמת המעבר-חודש. מרגע ההחלטה לא בזבזתי זמן והתחלתי לברר עם כל מי שרק אפשר לגבי המעבר לניו יורק ועבודה בתחום שלי בפרט (ותודה לסלסרו שגרם לי להבין רק כשחזרתי עד כמה העצות שלו היו מועילות...). הזמן-שבת בערב (שלושה ימים לאחר שהחלטתי שאני בסן פרנסיסקו לא נשאר ,וכשבוע לאחר החזרה מהארץ) קיבלתי שיחת טלפון מהשכן הישראלי שלי שבדיוק חזר מגיחת עסקים ביפן- "חג שמח", איזה חג שאלתי, "פורים" ענה לי השכן. מפה לשם, הגענו למסקנה שחייבים למצוא איזה משהו לעשות בערב החג. גוגל ידידנו הטוב העלה תוצאה אחת בלבד שנראתה די עלובה למען האמת, אבל החלטנו שאין לנו מה להפסיד- נלך ונראה מה יש לבני עמנו להציע, ובמקרה הכי גרוע נסיים את הערב באיזה מועדון נחמד. הגענו ל"מסיבה"- בחוץ חיכו שתי בחורות שהתחפשו לגיישות ובידם רשימה של אלה שנרשמו מראש. הבחורות היו מאד חביבות (במהלך השיחה התברר לנו שהן אחיות) ושאלו למה איננו מחופשים, עניתי שבכלל לא ידעתי שהיום פורים, ושאני פה רק בזכות החבר שבדיוק הגיע מיפן והזכיר לי. "יפן אמרת?" שאלה הבחורה, עניתי שכן, "מאד מקורי!" ענתה הגיישה, ואיפה ביפן היית? "טוקיו" ענה החבר.. נו טוב, השיחה הסתיימה בצורה שבה יצאנו שני ישראלים עם שורת פתיחה לא אמינה במיוחד.... מדרינק לדרינק (והיו לא מעט כאלה) מצאתי את עצמי בסוף הערב איכשהו משוחח שוב עם הגיישה ואז כבר טרחתי לקחת את מספר הטלפון שלה (לא לפני שהבטחתי לה שלא אקח אותה לארוחת ערב שכוללת פלאפל..). הדייט הראשון היה לאחר יומיים, ישבנו במסעדה והזמנו יין... שוחחנו המון, ואז החלטתי לספר לה שעד כמה שאני נהנה בדייט- אני עוזב את סן פרנסיסקו. היא הבינה את הסיבות לעזיבה, ואפילו תמכה. משום מה המשכנו לצאת לדייטים נוספים- למרות שהיה ברור לשנינו שאוטוטו תוך שלושה שבועות אני כבר לא באזור (וגם לא מאמין בקשר ארוך טווח). עברתי לניו יורק, עשיתי את הרשיון לנדל"ן, התחלתי לעבוד (והכסף באמת שלא היה כל כך גרוע), אבל לא התאהבתי בצורת העבודה במנהטן (אני לא טוב בלרמות אנשים...). איכשהו, למרות שמבחינה חברתית הכרתי המון אנשים (ונשים...) הקשר עם הגיישה שלי רק התחזק... שיחות יומיומיות.. עד שהחלטנו שהיא תבוא לבקר ונחשוב מה עושים עם הקשר. היא הגיעה לביקור בניו יורק, וזהו, החלטנו שאנחנו מאד קשורים אחד לשניה. שבוע לאחר הביקור שלה כבר היינו בווגאס (לא התחתנו.. אבל נהייתי שחקן פוקר אחושילינג!). לאחר מכן הייתה ההופעה של הפוליס (חרא של הופעה). וכשחזרנו לסן פרנסיסקו כבר עברתי להתגורר איתה. ואז שוב נאלצתי ללמוד מחדש לרשיון נדל"ן בקליפורניה.... בספטמבר לקחתי אותה איתי לישראל להכיר את שאר בני המשפחה (את אמא שלי ואחותי היא כבר פגשה פה בסן פרנסיסקו) ולאחר שהבנתי שיש כימיה בינה לבין שאר בני המשפחה, ובעיקר לאחר שאבא שלי נתן לי את האישור שלו, נאלצתי להתנהג כאמריקאי ולהתקשר מהארץ אל ההורים שלה.... אבא שלה התרגש ונתן לנו את ברכתו, ולמחרת הצעתי לה נישואין על המזח באילת. (התכנון המקורי היה לשכור שני אופנועי ים ולהציע לה בלב ים, אלא שהתוכנית השתבשה לאחר שגיליתי שבארץ כדי לרכב על אופנוע ים יש צורך במדריך מחבק על כל אופנוע...). חזרנו לסן פרנסיסקו לפני שלושה שבועות מישראל, התחלתי עבודה חדשה בחברת הנדל"ן העצמאית הכי גדולה בעיר (ומאד מאד רצינית) ואני עובד על פרוייקט מסויים שאם יצליח- הוא צפוי להקפיץ לי את הקריירה למעלה. ובין לבין מנסה לתכנן את שתי החתונות (אחת בישראל ואחת כאן). ואז אני חוזר לראות מה נשמע ואני מוצא פה ערימת ספאם! התגעגעתי.
*לא יודע עד כמה הפוסט הזה מובן, הוא לא עבר עריכה ולכן התנצלותי מראש....

tzip

New member
ואווו!!! מזל טוב!!! איזה יופי!!! :)

בהצלחה עם התכנונים.. :)

מזל טוב!

כל הכבוד על הדרך והתוצאה. מה עם האחות של בחירת ליבך? האם היא פנויה?...אם כן, אשמח ליצור קשר .

סלסרו

New member
איזה יופי!

תמיד מחמם את הלב לשמוע סיפורי אהבה. שמח גם לשמוע על ההתקדמות בקריירה (וגם שהעצות שלי היו לעזר??). את החתונה תעשו בארהב או בארץ? איפה תגורו?

תודה ../images/Emo9.gif

קודם כל, נרשמתי לאותו בית הספר שהמלצת לי עליו (ומסתבר שבחברה שעבדתי בה- רוב החברה למדו שם, כך שרק דברים טובים היו לאנשים לומר על בית הספר הזה)- וללא ספק "סיד שוורץ" הוא קריקטורה (ולאחר לא מעט שיחות שניהלתי איתו- הוא מקצוען ופוליטיקאי מצויין!, שלא לדבר על העובדה שהוא מכיר את השוק ממש טוב, הבן אדם השקיע בשנת 98 175K על נכס שכיום שווה מעל 6.5M...) ולמרות שאני בטוח שתתפלא כמוני לשמוע שרוב התלמידים ממש לא מסמפטים אותו... וביל פלונקט... הבן אדם הכי ציני ומצחיק שפגשתי אי פעם. אבל שוב, זו הייתה ניו יורק, למדתי המון בחודשיים שהייתי שם (בעיקר עד כמה קשה שלא להיות מוקף בישראלי המכוער). ולמען האמת, עכשיו במקום העבודה החדש, אני מנסה לשנות גישה וליישם את כל מה שלמדתי בחודשים האחרונים... ואני חייב לציין שאני מרגיש שיפור רציני (מה גם שפתאום מספר של טופ-פרודוסרס בחברה שלי מתעניינים כל הזמן איך השוק בניו יורק , ומתייעצים איתי לגבי חוקים שונים ופתרונות ללקוחות שעושים רילוקיישן...). בקשר לאישה... כשחזרתי לסן פרנסיסקו זה היה ברור שאנחנו נגור יחד, אז הצטרפתי אליה בדירה(את הדירה שהתגוררתי בה קודם ושיש לי בה Rent Control השארתי לאחותי- לפחות עד הודעה חדשה) ואנחנו כנראה נעבור לדירה גדולה יותר (אני רוצה חדש נוסף שישמש כחדר אורחים/משרד). בחודשים הקרובים (בכל זאת, הדרך הכי טובה היא לעמוד במסגרת התקציב). בקשר לחתונה.. ככל הנראה יהיו שתי חתונות, אחת בארץ ואחת כאן. (עקב בעיות בריאותיות אבא שלי לא יכול לטוס, ולכן לא יוכל להגיע לחתונה כאן, והמשפחה שלה מאד רוצה לערוך חתונה כזאת שכל החברים/משפחה רחוקה מהצד שלהם יגיעו.. אז ניאלץ לארגן שתי חתונות). מה שמשעשע זה שהחתונה בארץ היא החשובה מבחינתי ועליה אני שם יותר דגש ותשומת לב, מה שבדיוק ההפך מבחינתה.. מה שמצחיק זה ששנינו מסכימים על העובדה שאם מישהו היה מראה לכל אחד מאיתנו את הפרופיל של השני (לפני שהכרנו) מרוב שאנחנו כל כך שונים, אין סיכוי שהיינו מסכימים להיפגש...

sk8webmaster

New member
מקסים!!!

שיהיה לכם המון מזל טוב ובהצלחה נראה שהחיים מחייכים אליך מכל הכיוונים :)

CillDara

New member
ברכות ברכות ומזל טוב יקירי ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

אני לא מאלה שמתחברים לחתונות אבל זה שיש מישהי, שאתה שמח להיות איתה והיא איתך ובגלל שנראה שהחיים שלך מטפסים למקום שטוב לך בו זה בהחלט סיבה למסיבה ולברכות חמות מכל הלב
שייה בהצלחה

למעלה