טוב, אז...

טוב, אז...

חברים יקרים כאן בפורום ! (חדשים ו-וותיקים! )
כידוע לכם העונה הסתיימה
אבל לא הפורום...

היתי מאוד שמחה אם נמשיך להפעיל את הפורום.
יש למשהו רעיון איך אפשר לעשות זאת עד שתחול העונה הבאה?

נושאים שהייתם רוצים לדבר עליהם (שקשורים לאוכל כמובן) או כל משהו שתרצו...

אשמח אם תכתבו את דעתכם...
 

Ayelleta

New member
יש לי איזה רעיון...

אני מציעה שתפתחי כאן שרשורים נעוצים עם נושאים הקשורים בטכניקות בישול ואפייה ונעשה לנו בית ספר.
דוגמא:
בצקים
שימושים (למילוי, לעוגה, לחם, לבישול במים, לטיגון, לאפיה....)
מגוון (בצק פריך, בלילה, בצק עלים....)
מרכיבים (קמח חיטה, קמח תירס, קמח שיפון....)
טכניקה (אפיה, טיגון, ייבוש, בישול במים)
מקור (מטבחי עמים, פיוז'ן, טבעוני...)
 
איזה רעיון נפלא !

באמת אחלה של רעיון.
אני תוך כדי חושבת על הרעיון שהעלת, ומתייעצת איתך:
האם את חושבת על הקטע של שיתוף ידע?
נניח מעלים נושא" יעגבניות"
ואז אנשים מצרפים מתכונים, מנות אהובות במסעדה שכללו עגבניות, מה הדרך הכי טובה להשתמש בה, וכו'...
למה התכוונת שאמרת שנעשה לנו בית ספר? כוונה מה בדיוק נעשה

ושוב תודה זה אחלה של רעיון !
 
שיתוף מתכונים, ידע וטיפים


ניתן לבחור את מתכון השבוע או החודש

שדרוג מתכונים- העלאת מתכונים ודרכים יצירתיות לשדרוגם

שיתוף מנה יומית, מתכונים יומיים, מתכונים לאירועים מיוחדים, חגים וכו'

פורים בפתח - פתיחת שרשור מתכונים וטיפים הקשורים לקונספט ספציפי
 
למעלה