טוב אז...

Cade Foster

New member
טוב אז...

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=30&messageid=174766811#174771519היא לא באה לארץ בסוף בגלל המצב, אני כן עשיתי את הטיול הנ״ל. חוזר בתחילת חודש הבא.אתמול נישקתי אותה. אני עד עכשיו לא מצליח לנתח את התגובה שלה. היא טוענת שהיא רוצה לנסות לראות איך זה עובד, להכיר אותי יותר טוב וכו׳, שזה פחות או יותר מה שרציתי. מצד שני אני פשוט לא מצליח לזהות גרם של התלהבות אצלה. כשאני מעביר לנושא הזה היא מובכת ומתחילה לחפש סיבות למה לא (אתה צריך לעבור לחיות כאן, איך תסתדר עם הבת שלי...). אחרי שעזבתי אתמול הייתה לנו שיחה קלילה בווטסאפ, לא ממש קשורה למה שקרה. אני לא יודע מה לעשות עכשיו. אני לא רוצה להיות נודניק וחופר מצד אחד ומצד שני לא רוצה לתת לזה להתמסמס ולחזור למצב שהיה בהתחלה (אנחנו אמורים להיפגש שבוע הבא ובראשון הבא צניחה חופשית). לעזאזל, אני רוצה את הבחורה הזאת. מה אתם הייתם עושים כדי להעביר כמה הילוכים?שנה טובה לכולם

היא אמרה יחסית במפרוש

כתבת שאתה לא יודע איפה נמצא הגבול שבין נחמדות לבוטות, אבל היא ביקשה או רמזה לך על מעשים. לעבור, איך הילדה שלה מסתדרת וכו'. בקיצור- אסרטיביות.
(אל תשכח שהיא אמא עם אחראיות גדולה ולכן הגיוני שהיא רוצה לראות שהכל בסדר ולא מתלהבת ישר)

למעלה