טוב, אז...

RenanaD

New member
טוב, אז...

יש לי אייפון

שחור, 64 ג'יגה, מאילת! הוריי

אזרתי אומץ והדבקתי עליו את מדבקת הזכוכית שהכינותי מראש, לגמרי לבדי! ודי הצלחתי, למעט איזורים בודדים שההדבקה לא חזקה מספיק. אבל אני חושבת שרק אני חולת נפש שתשים לב לזה

היום אני כבר לא אעשה איתו כלום, אבל אני מתלבטת איך לעשות מחר את ההעברה מהישן, אם בכלל. לפי המלצתו של אופיר כדאי להתחיל את הפלאפון מאפס, מחדש, כדי לא להעביר באגים. אבל אם כן - יש דרך להעתיק את כל מספרי הטלפון? אפליקציות וכו' אוכל נניח להוריד ידנית מחדש. רק קצת אבכה על כל המידע בוואטסאפ שלא יעבור

LemonLimeLilach

New member
תגבי לאאוטלוק את הטלפונים ותעלי את הגיבוי

אני מקנאה נורא
כמה עלה? למה שחור? תעלי תמונה שלו ליד האוטו החדש שלך

RenanaD

New member
3800, כי אני אוהבת שחור ולא היתה שום התלבטות (בדיוק כמו

בקודם), וחפשי בגוגל את האוטו. אין לי כח לצלם, קר בחוץ

&nbsp
אאוטלוק באייפון? שו?

Rachel47

New member
האא

מרגישה פתאום ממש טוב עם ה128 שלי שעלה 4000
אבל טוב שקנית באילת תחשבי כמה היה עולה כאן במרכז

RenanaD

New member
ביץ'

במרכז עולה 700-800 שקל יותר. מאז ספטמבר שלחתי לאיידיגיטל 47 מיליון חברים שביקרו באילת, אבל אף פעם לא היה את המכשיר(/ים, גם לא מה שאחותי רצתה) במלאי. אז חיכיתי. וחיכיתי. והגיע!

Rachel47

New member
קנית באיידיגיטל?

קול
טוב הכי הגיוני לקנות שם
יש גם את האפשרות לקנות בKSP וכאלה..אבל אני לא קניתי שם כלום אז אין לי מושג
בעצם קניתי את הנקסוס של אחותי
אבל זו לא דוגמא לשומדבר

RenanaD

New member
כן, רציתי את האחריות שלהם

ההתלבטות היתה או מהם או מסי-דאטא... שגם על זה טימטמתי את אופיר לא מעט

Rachel47

New member
תתחדשייייייייייייייי

תעלי תמונה שלך השחור אני רוצה לראות במציאות

אמממ
אני חושבת שיש גיבוי אנשים קשר באייקלאוד
וגם בחברה שהקו שלך בה את יכולה לעשות את זה בלי בעיה (כלומר חוץ מהבעיה הגדולה של לגשת לתחנת השירות)
אפליקציות כן ידנית זה זמן מצויין לסנן את הרבאק של השטויות שהורדת מהשניה שהיה לך אייפון (אני רק מודה על הסינון הזה כל יום
)
&nbsp

RenanaD

New member
או, זה היופי

שמלכתחילה אין לי הרבה אפליקציות, כי שמרתי על העניין די בקנאות. אז גם הסינון לא יהיה קשה במיוחד, וגם העבודה להוריד את כל מה שכן

אני לא לגמרי סגורה על הסיפור של אנשי הקשר... אבל יש לי בעבודה מישהו שממש מבין, אז אפיל את זה עליו מחר

הדבקתי את מדבקת הזכוכית והאמת שאני לא מבסוטה עליה. היא קצת גדולה מדי, במסגרת סביב יש מיקרומטר שהיא באוויר... וכשרציתי לשים כיסוי אחד שהזמנתי מראש באיביי הוא נגע בה והרים אותה למעלה, וזה יצר בועת אוויר. מעצבן. אז עברתי לכיסוי אחר שהזמנתי, משהו יותר קל ופשוט. נראה לי שאחליף אותה מתישהו.

Rachel47

New member
יפהפי!

גדולה מידי?
זה מרגיש לי חלום
שלי קטנה מידי ובשני הצדדים יש כמה מיקרומטרים שלא מכוסים בכלל! סופר מכוער!
אני אחפש אחת חדשה כי אני באמת רואה אצל אנשים שהחדשות מכסות יותר טוב
השוליין של האייפון הזה מאוד מעוגלות אז זה בעייתי או שהיא קטנה מידי או שבאמת היא טיפטיפונת באוויר..
הזוי שאין זה לזה פיתרון של מישהו שהצליח לעשות מדבקה מדוייקת
פפפפף!

RenanaD

New member
וואי, כמה בכיתי על זה לאופיר לפני כמה חודשים

כשנכנסתי לאיביי להזמין מראש את המדבקות והכיסויים, שיהיו כבר אצלי כשאקנה את הפלאפון...
מסכן, הרגתי אותו. לא הבנתי למה אף יצרן לא מייצר מדבקה אחת נורמלית, שמכסה את כל המסך! עכשיו אני מבינה, זה בגלל הקצוות העגולים המחורבנים האלה. מה אני צריכה את זה?! מכוער ומיותר!
בקיצור, המדבקה שלי לא משהו. אני ממש רואה איך אף כיסוי (חוץ מהנוכחי המעפן) לא יתאים לה, ואיך לכלוך הולך להצטבר בינה לבין מסך הזכוכית. רק לא הבנתי, כל המדבקות בשוק קטנות כיום מהזכוכית עצמה. המדבקה שלך כזו, או יותר קטנה ממה שיש לכולם?
(כן, לילך, צרות העולם הראשון. גם לי מותר
)

LemonLimeLilach

New member
לא אמרתי כלום

רק שהולכים להיגמר לי הM&M חמאת בוטנים ואני לא יודעת איך להמשיך לחיות

אוי הייתי חי על זה פעם
הכי אהבתי את הפרצל! אבל גם החמאת בוטנים סבבה.
הייתי אוכל עד שכאבה לי הבטן כבר (במדור שלי בצבא, קבוע כל כמה שבועות מישהו היה חוזר מחו"ל ומביא לנו כמויות של שוקולד).

עד שהפסקתי עם השטויות ומוצרי חלב בפרט. זה דיי נורא, הכי ג'אנק.

LemonLimeLilach

New member
פרצל אני לא אוהבת

ואני בכלל רגישה ללקטוז
אבל חופן M&M לא עושה לי כלום. ג'אנק

RenanaD

New member
יש מדבקות רגילות וזכוכית

ובזכוכית קניתי שתיים: אחת קטנה מהגודל של המסך, כמו שאמרנו קודם, ואחת עם מסגרת שחורה מסביב שהיא גדולה יותר. חשבתי לעצמי "וואלה יופי, אני רוצה להגן על המסך כמה שיותר אז ברור שאדביק את הגדולה" (המסגרת השחורה לא הפריעה לי כי גם ככה הרקע של המסך שחור). הדבקתי, ואז הבנתי את הבעיה...

Rachel47

New member
והמדבקה הקטנה שקנית

היא כמו שלי? שחלק מהמסך עצמו לא מכוסה?
לי נניח לא תעזור מדבקה עם מסגרת שחורה לאייפון לבן

למעלה