טוב, אז....

maayanot

New member
טוב, אז....

אחרי שהפכו את ההודעה האחרונה למשחק התכתבויות... אני מעלה בפעם האחרונה את האפשרות לעשות את המפגש כאן בבית שמש, או באורחן. אז מי שבעד שיסמןומי שלא, שיסמן גם כן.. (ואפילו ינמק..) יומוצלח לכווולכם!

h o l l o w

New member
נו מה לא הבנת מהדיון שלנו....

שאנחנו רוצים את האורחן והוא נראה לנו המקום האידאלי???

shabluELLA

New member
מחקו לי אז...

מה את מתערבת בכלל????מישהו שאל לדעתך??? יאללה תחזרי למלונה שלך!!!
מי מת ומינה אותך לקובעת???

h o l l o w

New member
מה קרה שתקת?!?!

מה בלעת את הלשון???? נו או שתגיבי או שתבקשי סליחה שבכלל חשבת על לנהל לנו את החיים

shabluELLA

New member
כן...מה קרה??

תמיד יש לך מה לומר על כל נושא את חייבת להגיב מה קרה השתקנו אותך?? חברה- מצאנו את השיטה!!!_פשוט יורדים עליה קצת והיא משתתקת!!!

h o l l o w

New member
אווו כל הכבוד אלה...

מצאת את השיטה להשתיק אותה.... עכשיו רק נמצא את השיטות להשתיק פה את כולם והפורום הזה יהיה רק שלנו!

shabluELLA

New member
לא ניראה לי שזו...

תהיה בעיה... כולם פה ממש עלובי נפש...כל אחד חושב פה שהוא אלוהים ואנחנו יכולים לעשות אותם כאלה קטנים שהם לא יידעו מאיפה זה בא להם!!!

h o l l o w

New member
אני מתערב איתך שכולם קראים את מה...

שאנחנו רושמים אבל מפחדים פחד מוות להגיב, שלא יפלו לידיים שלנו!

h o l l o w

New member
סתםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. כל מה שנרשם פה על מעיין או על כל אחד מחברי הפורם הנהדרים האלה היה בצחוק ונבע מתוך שעמום של אלה ושלי 2. אלה ואנוכי רוצים את האורחן 3. אני מבקש סליחה בשמי ובשם אלה אם מישהו נפגע ודבר אחרון, תתעוררו!!! אתם ממש יבשים!!!!

shabluELLA

New member
אני תומכת ומגבה אותו במאה אחוז...

וחייבת להוסיף עוד שאני ממש מצטערת אם ניפגעת מעיין את היית הראשונה שנכנסת והגבת אז נפלנו עלייך , לא משהו אישי אז ממש מיצטערים וזה באמת פורום מאגניב ואני אוהבת את כולכם
ועוד משהו: זה היה ממש מהנה וכיף אז אני ממליצה לכולם לנסות את זה מדי פעם רק הזכויות שמורות ליוצרים...(אני ואמיר הכלי)

maayanot

New member
../images/Emo6.gif טוב....

חבל מאוד שלא הייתי כאן בכלל שהתחלתם לרדת עליי... (אולי באמת הייתי מגיבה..). חוצמזה, הכל בסדר...לא לוקחת קשה...

למעלה