טוב אז...

טוב אז...

היו לי תוכניות היו לי מחשבות בסוף אחרי חרדות למינהם ולחץ החלטתי לזרוק אותם וזהו חחחחחחח אני מרעילה את הניאגרה שלי חחחח אווווווווווווף סהרה חשבתי על זה שאנחנו מתישהו ברצינות עכשיו צריכות לשנות במעט את נוסח ההבטחות זה לא הולך ככה

אה יופי

אז הצעתי היא שנסכם שאינני מחוייבת להודיע על השופינג אלא רק אם אני הולכת לבלוע אותם הולך? בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רגע, רגע, רגע...

אז למה שופינג? את עושה מהם פסיפס על קיר האמבטיה?

אווווווווווווווווווווווווף

א. ביטחון ב.הכנות לקראת ג.מה זה משנה שיהיה לשעת חרום לשעת כאב ד. לא רוצה לכנס לזה

נו אז?

ואז נמנע ממני את כל ביקורי הניאגרה וממכם את כל הזמן שלזרוק אותם מה דעתך? ואותי את כל הלחץ סביב הנושא

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אז

מה אם את לא רוצה להכנס לזה. וחוץ מזה את כן קצת רוצה, אחרת לא היית נכנסת לזה. תודי.

מה אני אעשה איתך?

תגידי לי מה? מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה? עזבי את ד נמחק את ד טוב? אז מה דעתך???????????????????

ואולי?

שאני לא צריכה להבטיח כלום? חחחחחחחח סתאאאאאאאאאאאאאאם אמרתי לך השתיקה שלך מובילה לציניות שלי טוב אני עפה לשון המצודל קצת מיסטל אותי הערב נמשיך את הדיון מחר

ואולי?

שאני לא צריכה להבטיח כלום? חחחחחחחח סתאאאאאאאאאאאאאאם אמרתי לך השתיקה שלך מובילה לציניות שלי טוב אני עפה לשון המודל קצת מיסטל אותי הערב נמשיך את הדיון מחר

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
את יודעת ש

יש סיבה לכל הדיון הזה. לא ככה? ולהסכם יש שני צדדים, את רוצה מאתנו משהו, אנחנו עוזרים לך להשיג את מה שאת רוצה. אז שיהיה לכולנו בהצלחה. אז מה שלומך היום?

ו...........

היייי וחוצמזה תשובות מתחמכות הם בדרך כלל שלי יש זכות יוצרים הלוווו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אווווווווווווווווווווווווווווווווווווף

למעלה