טוב, אז...

טוב, אז...

בגלל כאילו הביקוש הרב החלטתי כאילו להצטרף רשמית אל הפורום! אז היי! אני רוני מירושלים ואני בת 17! כאילו זה כתוב לי בפרטים, זה כאילו לא כזה קשה לבדוק! אבל כאילו, זה בסדר, אני מבינה! כאילו מה עוד אתם רוצים שאני אגיד? פשוט תשאלו כאילו! אין לי בעיה לענות!! אה וההומלסית, אז כאילו, הראסטות שלך נחמדות. בדרך כלל אז כאילו אני לא אוהבת כי כאילו, איכס זה מביא כינים, אבל כאילו שלך בסדר, אפילו שהם כאילו קצת מוזרות. של האיש הזה שהכניסו את התמונו תשלו אז כאילו שלו הרבה יותר יפות! אבל כאילו זה תמיד מתאים יותר לבנים כי בנות זה הופך לגבריות אבל את(ההומלסית) אז את כאילו במילא טיפה גברית, אז זה בסדר. אז כאילו תתחדשי! אה וכאילו יש לי משהו להכניס לפינה הזאת שלך עם התרבות... אז תחזרי אלי בקשר לזה!

21עופרי

New member
ברוך הבא

אבל בלי לפגוע להגיד כאילו כל שתי שניות זה עוד טיפה מובן אבל לכתוב? וחוץ מזה למה להשתמש במילה הזאת כ"כ הרבה פעמים

ברוכה הבאה

אממ ובובע... זה באמת קשה להתרכז כשיש הרבה כאילו באותה הודעה... אז אולי אולי אם את מוכנה כל פעם שאת כותבת "כאילו" להיזכר ולמחוק... לא משו רציני... חוץ מזה- כיף חיים ברוכה הבאה רוני
ואני ניצן גם מירושלים תהני

fleaboy

New member
ברוכה הבאה

אני נדב... מנטף וראסטות לא מביאות כינים! :]

פחחחחחחחחחחחחחח

איזה מחמאות זרקת לי פששש וואלה תודה...את משו משו. גברית, ראסטות קצת מוזרות... נו שיהיה. אם את רוצה לשלוח משהו לפינת התרבות תשלחי לי את זה במסרים אני כאילו לא ארדוף אחריך כאילו. אבל אני לא יודעת אם כאילו יש לך בכלל תרבות כאילו....

הו ברוך הבא!!

תמיד טופ שיהיה עילאית בפורמינו הקט
ררררררררררררררררררררררררררר.... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמאאאאאאאאאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

sHotZy M

New member
אוי לא....../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif

אוי מיי גודדדדדדדדד
השרלילית חזרה.....
זה בסדר גברת רוני... את יכולה לזחול בחזרה אל החור שממנו צצת.... אנחנו לא צריכים פקאצות בפורום... איכס פקאצות איכססססס... אבוי לנו... אבוי.....

ואוו!

כאילו ממש התרגשתי שאת רוצה שאני אבוא! אבל כאילו, תקשיבי, זה קצת בעייתי כי כאילו להיפגש עם מישהו מהאינטרנט זה כאילו מה זה מסוכן! אבל בלי קשר, תעשו אותו כאילו בלונה פארק כי זה כאילו הכי כיף בעולם!

DidjiT

New member
יא איזה חמודה כאילו! ../images/Emo68.gif

נכון את מושלמת כמו האייקון הזה |בלונד
כאילו.... ברוכה הבאה כאילו שיוווו! אני שיר כאילו דא.. בת 16 הלוווו...

למעלה