טוב אז

דנה890

New member
טוב אז

שקלתי לשאול פה משהו וכמעט שויתרתי לאור חוסר העניין וחוסר במתן תשובות בפורום הזה, (יש פה בכלל מישהו שעונה על שאלות?) אני אשאל בכל זאת ויופתע וישמח אם יענו לי, אז ככה, עליתי במשקל בשנתיים האחרונות בסביבת ה-12 קילו. אני מרגישה רע! הבגדים לא עולים עלי, הכל צמוד, פתאום יש לי בטן.. אף פעם לא הייתה לי, ובקיצור אני מרגישה זוועה זוועה זוועה עם עצמי. אני שוקלת לעשות אחד משניים: או להירשם למכון כושר או לקנות מכשיר ספורט לבית בשילוב עם הליכות. מה דעתכם? מישהו עם נסיון? בהתחלה אמרתי לעצמי שאם אני ישלם למכון כושר זה ימריץ אותי לצאת מהבית, אבל אני לא בטוחה שככה אני יעשה בימים קרים במיוחד ולכן אולי עדיף מכשיר בבית. מה דעתכם? אם יש פה מישהו אשמח לתשובה כי אני ממש מתלבטת..

את יכולה לעשות אחד מהשניים

רק אל תעשי את השני!! 90% מקוני מכשירי הכושר זונחים אותם אחרי שבוע. אם תעשי מנוי למכון ייתכן שגם אותו תזנחי אבל הסבירות לכך היא יותר נמוכה וגם תפסידי פחות כסף. חוץ מזה מכון כושר הוא יותר יעיל ויותר מהנה.

eaz1514

New member
הליכה זה מצויין וגם להוריד בשלב

ראשון מהתפריט את כל הבצקים, מתוקים ומלוחים ולאכול בשר רזה , הרבה יקרות חיים ומבושלים 2-3 פירות, פחמימות במידה לא מטוגן ולהוסיף כף שמן זית לסלט - כף ביום. בהצלחה ואת צודקת שאין מספיק תגובות מקצועיות

בקצב הזה

של התחבטויות לא בטוח לא תרגישי יותר טוב. יתרונות וחסרונות תמיד אפשר למצוא בתי האופציות, בקיצור פשוט קבלי החלטה ובצעי, רק את יודעת טוב טוב בתוך עצמך מה טוב יותר בשבילך ובמה תתמידי יותר.

למעלה