טוב אז;

אז ככה

רדיוהד הוציאו (כלהקה באופן רשמי) 4 DVD : 1. meeting people is easy - סוג של סרט דקומונטרי ביזארי העוקב אחרי הלהקה במופע ההופעות שלהם לאחר צאת ok computer. - צריך סבלנות בשביל לראות את כולו (הוא דיי ארוך) והוא לא מכיל קטעי מוסיקה מיוחדים מאוד (מלבד אולי ביצוע אקוסטי של how to disappear completely בביצוע אקוסטי חמש שנים לפני צאת kid a ו fallow me around בביצוע אקוסטי גם כן). 2.seven television commercials מכיל 7 קליפים מתקופת the bends ו- ok computer - מומלץ בחום. 3. the most gigantic lying mouth of all time - פרוייקט טלוויזיה של רדיוהד מהתקופה בה הם ניסו להעלות ערוץ טלוויזיה משלהם באינטרנט. מדובר על ארבעה פרקים באורך 25 דקות עד חצי שעה המכילים סרטונים וקליפים שעשו כל מיני אומנים מרחבי הגלובוס למוסיקה של רדיוהד. בנוסף יש גם כל מיני ראיונות משעשעים עם חברי הלהקה וקטעי סטודיו נדירים. ישנם גם שירים ייחודיים לDVD הזה - מומלץ בחום רב 4. live astoria - הופעה חיה של רדיוהד באולם האסטוריה בלונדון. הופעה טרום the bends בה מופיעים המון שירים מ- Pablo honey וגם מ -the bends (למרות שט'ום יורק מתנצל כל פעם שהם מנגנים שיר חדש...go figure) - הופעה נפלאה..גם כן מומלץ. וזהו פחות או יותר. יצאו המון DVD (ם) לא רשמיים דקומונטריים בעיקר וופחות מעניינים לטעמי....אפשר למצוא את כולם באתרים כגון amazon. קנייה מהנה

kittycatbone

New member
אבל מה עם דיוידים

של הופעות חיות?
אני זוכרת שיצא לי לראות פעם דיוידי של my iron lung..

../images/Emo35.gif

די וי די של My iron lung בהופעה חיה? רק השיר הזה? לא ידוע לי השיר מופיעה בדי וי די של ההופעה באסטוריה (האחרון שהזכרתי). לא יצאו (למיטב ידיעתי) די וי דיים רישמיים אחרים של הופעות חיות (בטח לא של שירים יחידים).

kittycatbone

New member
לא אומרת שרק של השיר...

אבל אני זוכרת שראיתי פעם דיוידי של הופעה שהיא כזה מהתקופה של the bends.. ובעטיפה שלה יש עטיפה שהיא מאותו סגנון של האיפי my iron lung... אולי זאת ההופעה מאסטוריה?

kittycatbone

New member
אני חושבת

שכן
האמת שהזכרון שלי כבר מעורפל כי ראיתי את זה כל כך מזמןXD אבל נראה לי שזה מה שראיתי

kittycatbone

New member
הממ לפי

השיחה למעלה בשרשור, אז כן.. אפשר כנראה להשיג אותה בחנויות כי לפני כמה חודשים ראיתי את זה בחנות.. XD אבל זאת חנות שדווקא מצאתי בה דיסק אחד שבקושי אפשר למצוא בחנויות אחרות בארץ, אז אולי זה כן "נדיר"?
הממ לא יודעת :X

הדיוידים שלהם דיי נדירים,

בדקתי במלא סניפים של טאוור רקורדס אם יש להם ובאף סניף לא היה, אני חושבת שרק באוזן השלישית יש, כאילו, אני מקווה];

kittycatbone

New member
או בדיוטי פרי../images/Emo6.gif

אבל מי יטוס רק בשביל זה?XD (כלומר אם כבר לבוא עד לירושליים זה עניין.. שזה נכון
)

למעלה