טוב, אחרון חביב.. ואני מפסיק להפריע

Humus_Chipsalat

New member
טוב, אחרון חביב.. ואני מפסיק להפריע

פשוט.. עד שיש לי כוח לסיים ציורים וכו´ וכו´.. אני חייב לפרסם
נקווה שזה יתקבל בברכה יותר מהקודם --> ע"ע : "היי , יש לו חרב מרובעת.. איזה פריק". ציור שלי, אינקינג - אפאט´יק... - צביעה שלי.

The Crusader

New member
אנשים

ציור חמוד ביותר אחלה צביעה תגיבו קצת!!! קיצר אני לא אתחיל להעיר כי את הכל כבר אמרתי לך אז... (זוכר אצלך בבית ישר לפני ה.. אופס לא משנה... ^_~ חחחח) בכל אופן ככה שאין לי ממש כוח לחזור על זה שוב... אבל ניתן לראות את הדברים הבולטים בכל אופן אחלה של צביעה!!!

The Crusader

New member
טוב קבלו תיקון...

*אחרי געירה באי סי קיו* הציור הזה מהמם! *בלחישה* ליאור... עכשיו אנחנו בסדר??? חחחחח

illustrator

New member
יפה מאוד

היד עם החרב קצת הפריעה לי. היא לא ממש משתלבת עם התנועה/תנוחה של שאר חלקי הגוף. קח חרב, עמוד מול מראה, ותתחיל לנפנף! (רק לא עליי)

Humus_Chipsalat

New member
האמת היא ש... שתי הידיים בעייתיות..

אתה צודק ב-100 אחוז... יש הצעות לשיפור ? פחות או יותר ?

The Flash

New member
נחמד מאוד אבל....

אני לא חושב שהתנוחה הזאת עם הרגליים המסובבות אפשרית, גם אם יש לך כנפיים :)

illustrator

New member
המממ....

תנסה להזיז אותה קצת יותר למעלה ואחורה. זה יוסיף הרבה לתנועה הסיבובית.

giri

New member
סליחה שלקח הרבה זמן... לא הייתי פה

טוב, יש לי הרבה מה לתרום. אני אתחיל מהרע ואשאיר טעם מתוק בסוף, אוקיי?
קודם כל הוא לא יכול לפתל ככה את הגוף שלו בלי שיראו את הפיתול במותניים והכל - אמנם אתה לא יכול לעוף אבל אתה יכול לנסות להתפתל מול מראה או להשכב על המיטה עם רגליים לצד אחד והגוף לצד אחר ושמישהו יצלם (נשמע מביך משהו... לא נורא) על מנת לראות מה בעצם קורה לגוף שכולו נמתח - השרירים סביב האגן-מותן-צלעות בצד אחד נמתחים לגמרי ובצד שני מתכווצים ואז האפקט יותר טבעי. דבר שני, באמת יש קצת בעיה עם ההקצרה ביד שמתקרבת אלינו - בעיקר באצבעות עצמן, יתר ההקצרה לא רעה בכלל - טיפ לזה ספציפית : מעל לקצות האצבעות צריך לעבור עוד קו שמראה בעצם איפה נתחמת כף היד בפרק, אם לא מובן - תגיד, אני אוריד את הציור שלך ואסמן לך עליו. זה יפתור חצי בעיה. בנוסף, אם תתן הצללה עדינה בנקודה בה המרפק מתקפל מצידו הפנימי שהולכת וצרה לכיוון האמה עצמה זה גם יוסיף, כי יהיה ניתן לראות תנועה מבפנים החוצה... אחרי כמה מילימטרים שם תרחיב חזרה את הצללית בזווית חדה (הנקודה בה השריר הזה שיסולח לי אבל אין לי מושג מה שמו משתלב) ע"מ להראות את צרות היד מהנקודה בה השריר משתלב והלאה וגם להגדיר אותו מה שלא יזיק לבחור השרירי שלך, גם ככה הוא stud לא קטן אז זה לא יראה מנופח. הצוואר נראה קצת לחוץ, כאילו הגיבור לוחץ בכוח עם הראש את הסנטר למטה. קצת להגביה את הראש כולו במקשה אחת יועיל, כדי שהוא עדיין יסתכל למטה אבל לא יקבל את האפקט המתוח הזה (זה יכול להשאיר לך מקום לורידים והגידים העצבניים על הצוואר, שמוסיפים המון הבעה לאיש כועס). השיער - תחליט לאן הוא עף ותעיף את כולו לשם. כלומר הפוני עף קדימה והקוקו אחורה ואי אפשר. החצאית - מוזר לי שכאילו חסרים שם חלקי שריון, אם כי מאחר והוא באמצע איזה קרב בהחלט יכול להיות שהם נשברו. אם זו הכוונה, אולי כדאי להוסיף שבר שניים למען הדרמה. בנוסף הבד עצמו, כמו השיער, עוד מתלבט באשר לדרכו, כשיחליט - תעיף אותו לשם בצורה משכנעת יותר, אני יודעת שאתה יכול. הכנפיים - אפקט יפה (אני מתחילה לגלוש לטוב) אבל אני חושבת שיכולת להשקיע יותר במבנה הנוצות (לא אמרתי שהיית חייב, אולי לא בא לך או בכוונה לא השקעת, אבל לדעתי אתה מסוגל ליותר). ולכנפיים מנוצות (של ציפורים) יש מפרק אחד פחות. עופר השאיר איזה הסבר של קילומטר לפני כשבועיים, בטח יש שם משהו שרלוונטי לך. הטוב: היד האוחזת בחרב והחרב עצמה - נקודת תורפה קבועה בציורים כאלה ופה תפסת אותה מצויין (לעניות דעתי). התנועה שבה (התייחסות למתייחסים שלפני) לא נראית כמו התקפה אלא מין התנערות, תופסים אותו ברגל והוא כולו מתנער מזה, גם עם החרב - אני לא ממש מצליחה להסביר, אבל זו התנועה שאני רואה. היא משתלבת יפה גם עם ההבעה על פניו, שהיא לא רק כועסת אלא קצת מופתעת ודי נגעלת - סטייל, "איכס, מה זה הג´יפה השחורה הזו שתפסה אותי @$%#&???" האיזון בין הכתפיים מצויין, זה ם אתגר בתנוחה כזו והוא מצויין - מה שהופך כפי שציינתי את היד המוקצרת למשכנעת למדי. הקומפוזיציה עצמה מבחינת רישום טובה, מחלקת טוב את הדף ויש לה פוטנציאל מצויין. הצביעה נהדרת! השתמשת באיזשהו אפקט על הכנפיים? אני עובדת על פוטושופ והאמת שיש לי כמה רעיונות איך יכולת להפיק את זה, אבל אם פשוט תספר זה יחסוך לי זמן בניסויים...
חוצמזה, בכללית במבט ראשון זה יופי של ציור וזה מה שהכי חשוב. אני מקווה שהביקורת תתקבל כהוויתה - ביקורת בונה לעמית מוכשר. אתה חייב לי (הערות באורך עמוד לציור הבא שלי...
)

למעלה