טוב. אחרי העדרות ארוכה

כרוני

New member
טוב. אחרי העדרות ארוכה

ומאחר שפרשן הבית דומם מנוע, ומאחר שאני לא מצפה מאוהד ריבר לחשוב שהם יקחו תואר השנה (או בכלל), ומאחר שכבר אמרתי פה קבל עם ועדה שהאפרטורה תקבע במשחקים שבין בוקה-לאנוס-טיגרה, אני אפתח את שרשור סיכום המחזור הארגנטינאי. בוקה נצחה 3:0 את ראסינג....שזה כנראה מה שהשתיק את פפה. ריבר חלצה תיקו 1:1 מאינדפדיינטה....שזה כנראה מה שהשתיק את שאר אנשי הפורום שאינם פפה, אנוכי או סתם חובבי ארגנטינה שאינם חובבי כדורגל. לאנוס נצחה את טיגרה 1:2, כי בסופו של דבר, כשמגיעים למאני טיים הניסיון מדבר. לא שלאנוס רגילה לרוץ לאליפות. וכמו שאני רואה את הדברים כרגע, נשאר לראות מי לא תמצמץ קודם. (מזכיר לכולם לאנוס מגיע לבונבונרה אוטוטו)

yoelmati

New member
הסיבה לשתיקתי...

היא לא התיקו, אלא אירוע ספורט אחר שהיה בסופ"ש... המרתון של בואנוס, שהיה ממש אחלה. לגבי תחזיותיך לאליפות - נחיה ונראה, אתה יודע שגאז'ינס לא פותחים את הפה מוקדם מידי, לחסוך את הבושות...

yoelmati

New member
מצטער על התגובה המאוחרת... תקופת מבחנים ../images/Emo5.gif

בכל אופן באמת שהיה נהדר. הזינוק היה בBARRIO RIACHUELO (ליד הAUTODROMO למי שמכיר) ונגמר בVICENTE LOPEZ, שזה אומר מהקצה הדרומי עד לקצה הצפוני של העיר. אחרי שהגענו למרכז העיר דרך הכביש המהיר, עברנו בבוקה (וכמובן בבוסטניירה), אובליסקו, AV. 9 DE JULIO, בית הקונגרס, CASA ROSADA, פוארטו מדרו, AEROPARQUE, שכונת פאלרמו, המונומנטל של ריבר בנונייז, והסיום כמו שאמרתי בשכונת ויסנטה לופז, במקום שנקרא PARUQE DE LOS NIÑOS. היו יותר מ4200 רצים, אווירה ממש טובה ואפילו להקות רחוב בצידי הדרך (סמבה, סלסה, טנגו, רוק ואפילו תזמורת קלאסית בפוארטו מדרו). מזג האוויר גם היה לטובתנו (23 מעלות). וכמו שציין אחי ברוב טובו אפילו קבעתי שיא אישי. ממליץ בחום. צירפתי כאן תמונה מהזינוק.

Yali9

New member
כל הכבוד

נשמע שזו הייתה חוויה מדהימה. וחוץ מזה כל הכבוד על השיא האישי. זה מאוד מהר, בקנה מידה שלי ובטח שבכל קנה מידה. בהצלחה במבחנים.
יהלי.

batigol

New member
היה ממש אחלה?

יא צנוע............ניפצת שיא משפחתי, תוך שנתיים הורדת 28 דקות, ורצת מרתון של 3.01 בלעדי, בזמן שאני שותה לשוכרה בקאבאלנגו............. כל הכבוד יואל תמשיך ככה ונתראה מהצד השני של השלוש... בהצלחה

pepe chatruc

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif

אני הימרתי תחילת עונה על בוקה או סן לורנסו , נשארתי עם בוקה כרגע... נקווה להפתעה של אחת הקטנות ויאללה שתגיע כבר 2009... יואל איך היה המרתון ? מה המסלול שלו בדיוק (אבל בערך) ? הבנתי שהוא הסתיים בנונייס

למעלה