טוב אחרי השקילה

motimoran

New member
Jon Jones לוקח בגדול אני לא יריב בשבילו ב UFC

Jon Jones כשרון 1 למיליון מצידה מפסיד סיבוב ראשון

iratherdie

New member
טוב אחרי השקילה

מצ'ידה נראה מדהים... אולי הכי שרירי שהוא נראה EVER. ג'ונס לעומת זאת נראה לי קצת רזה וללא ספק פחות חטוב מנגד רמפייג'. מה שיכריע את הקרב מחר זה הקלינץ'... קרדיו והיאבקות.. המרפקים של ג'ונס אמנם לא הרגו עדיין מישהו אבל הם חתכו... שוגון לא התכונן לזה. רמפייג' לעומת זאת היה מוכן... אני חושב שמצ'ידה יהיה איפשהו באמצע, הוא יחטוף כמה אבל לא יפול מהם. היאבקות.. ג'ון ג'ונס all the way... מתישהו (אני מאמין שמהר מאוד) הוא יקח את מצ'ידה למטה ואני מאמין שמצ'ידה ילחץ ויתחיל לעשות שגיאות... וקרדיו... למצ'ידה יש נטייה להתעייף.. אבל ג'ונס לא נראה בכושר מדהים. תחזית שלי... סיבוב ראשון נראה המון המון המון ג'ונס בקלינץ' מדביק את מצ'ידה לגדר, המון ברכיות. ממש לא עומד איתו כל הסיבוב... וטייקדאון. ממש קריטי לו. ומשם יהיה הטון של הקרב. אם מצ'ידה ילחץ... מצ'ידה צריך נס, אבל אם יש יום שהוא יכול להיות טוב יותר מג'ון ג'ונס זה בהחלט מחר. ג'ונס נראה לי פגיע. הערכה שלי ככל שהקרב יתקדם, לא משנה מה התחזית או הזמן - ג'ונס יראה עילאיות בהיאבקות, קלינץ' וקרדיו, ויגמור את מצ'ידה באחד משלושת הסיבובים האחרונים. אגב כמה בוז הוא חטף... וואו. לא רק בפורום שונאים אותו מסתבר.

AmitNHB

New member
משידה באמת נראה בכושר טוב. יש מצב שהוא שותה

משהו בנוסף לשתן

ranzz

New member
וואו, ג'ונס מתקבל בבוז

כנראה ששאר העולם הבין מה שבפורום הבינו כבר מזמן..

danielmo1

New member
הבחור עדיין ילד

אין מה לעשות עלה לו לראש הוא יודע שהוא הכי מהיר, כישרוני ואתלטי אז הוא מרשה לעצמו. הוא יעביר את השנים הקרובות בטופ העולמי, הוא מתרגל לכך

udi102

New member
מבחינתי שמאצידה יפרק את גונס

העיקר שריאל תנצח היום

למעלה