טוב אחרי התלבטויות החלטתי להעלות

lital1000

New member
טוב אחרי התלבטויות החלטתי להעלות

תמונות של המאפין שציפיתי לכבוד השנתיים שלי ושל חבר שלי,אני לא כל כך גאה ביצירה ובגלל זה התלבטתי,אשמח לקבל הערות

michahz

New member
הלבבות יצאו מדהים. מאוד קשה לעטוף

מאפין, עשית עבודה טובה. היה מקל עלייך אם היית הופכת את המאפין, אז לא היה לך כל כך הרבה אקסטרא בצק. כדי שלא יהיו כל הכפלים אפשר להוציא משולש של בצק, להדק יחד, ולשייף את החיבור עם אצבע מלאה קורנפלור או אבקת סוכר. הנחש טיפה עבה יחסית למאפין, הייתי מרדדת אותו קצת יותר דק. בכל מקרה, כל הכבוד, אני בטוחה שהוא היה ממש מרוצה. אל תחששי לשים תמונות, כולנו התחלנו מאותו מצב.

Hun1

New member
כל הכבוד!! יצא לך מקסים../images/Emo140.gif

אם תסתכלי בנקודת מבט קצת אחרת תראי שהכנת משהו שנראה כמו כתר של מלך שמוצא חן בעיניי. ככה אני רואה את זה.

lital1000

New member
תודה לכן,בקשר להערות חשבתי לרדד

דק יותר אבל המאפין לא היה הכי חלק שבעולם ולכן עשיתי את הבצק די עבה,איך יצאה הצביעה? רציתי שיהיה ממש אדום,בהתחלה ניסיתי להכניס צבע בבצק,אבל זה נהיה רק ורוד,אז צבעתי מלעלה

t a l talim

New member
זה לגמרי כתר... ונראה יפה מאוד!

אם היית מרדדת דק יותר היו רואים עוד יותר קפלים וגבשושיות, ולכן ההחלטה שקיבלת לגבי עובי הבצק היתה נכונה. מה שכן, הייתי מקטינה את המשטח עצמו בכדי לתת פרופורציות נעימות יותר בין המשטח למאפין- הוא קצת הולך לאיבוד על גודל כזה. ובטח להעלות תמונות- ככה לומדים...

למעלה