טוב, אחרי שאכלתם מאפינס בבוקר

טוב, אחרי שאכלתם מאפינס בבוקר

עכשיו תאכלו מהחמין שלי צילמתי כמה תמונות ובהן הכנת החמין שלי. בתמונה - טיגון הבצל ותוך כדי שמים את התבלינים , רסק עגבניות ופפריקה.
 
ועכשיו כל השאר....... תפו"א, בשר

ביצים, שום וקישקע. לסיום מוסיפים מים רתוחים עד כדי כיסוי
 

m i c h a l i

New member
אחחח שושי

אני יושבת פה עכשיו... מסתכלת על התמונות של החמין שלך ומריחה את החמין שלנו בתנור עכשיו... מתי כבר בוקר?
 

נירהמ1

New member
../images/Emo67.gifדי - מה יהיה עם הדיאטה שלי?

הכל נראה 10
 

מיכל63

New member
שוש../images/Emo24.gifנראה טעיםםםםםםםם../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

מה זה החתיכות החומות הארוכות הטעימות האלו? בתמונה לפני לא רואים שום דבר דומה... זה הבשר?
 

מיכל63

New member
עכשיו הבנתי......./images/Emo163.gif

זה הקישקע... איפה הוא היה? את אופה אותו לבד?לא בתוך החמין?
 

מאיה 72

New member
תודה על הסדנא, החמין נראה טוב ../images/Emo3.gif

איך הוא כזה שזוף? את מסירה את המכסה בשלב כלשהוא?
 
לא, פשוט דואגת שהמים ייספגו כמה

שיותר בחמין ואם אין מים אז נהיה שחום. ולא לשכוח בתוך החמין יש ריבת בצל.
 
את לא מוסיפה אורז וחיטה../images/Emo35.gif

החמין נראה מדהים... ממש עושה חשק להכין... אני בד"כ מוסיפה לחמין אורז וחיטה בשתי שקיות קוקי.
 
למעלה