טוב אחרי שהשתגעתי רשמית אני רוצה את

lestatgirl

New member
טוב אחרי שהשתגעתי רשמית אני רוצה את

עזרתכם יש 2 סרטים שלפי מה שהבנתי לשניהם קוראים דארקנס פאלס באנגלית ואחד זה חשיכה יורדת והשני זה חשיכה נופלת אחד מהם אמור להיות משו עם פיית שיניים ואיזה רוח אותו הייתה לי כוונה לראות ובטעות ראיתי תסרט השני שזה על מישהו שחטף איזה שני אנשים והסביר להם בידיוק איך הם קשורים למות אישתו עכשיו מה השם המדוייק של הסרט עם הפיית שיניים וכל הסטאף הזה ?

VAMPhantom

New member
יכולה להציץ ברשימתי שלי...

ברשימה של האוסף הפרטי שלי של DVD ותראי בדיוק את הסרט הנ"ל הוא מס' 18

D i l D o

New member
אתה יודע...אני מעריך אותך מאוד!

אני רואה שאתה אספן די וי די מושבע...יש לך שמה מספר לא קטן של קלאסיקות נהדרות, סרטים מעולים, חבילות לאספנים, הוצאות מיוחדות, כל גרסה אפשרית של "פנטום האופרה" - זה ממש ממש יפה לדעתי, הלוואי היה לי מספיק כסף לקנות רבע ממה שיש לך...
אני באמת מעריך אספנים כמוך!

europe1990

New member
אני לא בדיוק אספן כמו ומאפיר(צ) אבל

יש לי אוסף מכובד של DVD's אבל לא סרטים או משהו כזה. בעיקר הופעות של להקות שאני אוהב- שקניתי בחו"ל במשך השנים. ויש לי טונות של דיסקים-אבל ממממממשששש!!!!!!!!!!!!!!!!!! של מוזיקה!

VAMPhantom

New member
אתה מוזמן לבקר בפורום הDVD

שם ישנם עוד אפסנים רבים
כמוני גם אני שם...

europe1990

New member
אתה מתכוון אלי- בכול מקרה אני כבר

נמצא שם!, הכוונה אני רק קורא מידי פעם את ההודעות שיש שם. אהבתי את הגלריות של הפורם- של כול ה-DVD של חברי הפורום.

D i l D o

New member
קניתי קניתי קניתי!!!

קניתי את: -שר הטבעות:אחוות הטבעת - מהדורה מיוחדת, כוללת 4 תקליטורים וגרסה עם 40 דקות נוספות ומלאאאאאא תוספות - שווה! -כמעט מפורסמים - מהדורה מיוחדת, כוללת 2 תקליטורים עם 2 גרסאות לסרט, אחת קולנועית ואחת עם 25 דקות נוספות, יש עוד מלא תוספות! - מומלץ מאווווווווד! בכלל "כמעט פורסמים" זה אחד הסרטים שאני הכי אוהב - סרט מעולה, מוזיקה אדירה - ענק!!! -מלך האריות - מהדורה מיוחדת, כולל 2 תקליטורים עם גרסה בעלת שיר נוסף של אלטון ג'ון, מאחורי הקלעים של הסרט, תהליך היצירה, משחקים ועוד מלא דברים - מאוד שווה! זה קלאסיקה! זהו, זה מה שיש לי בינתיים, אבל רק לפני חודשיים קניתי די וי די אז...זה עוד יגדל, אני מבטיח!

europe1990

New member
כן ראיתי את שלך- במילה אחת= מדהים

יש לך אוסף מרשים ביותר!!!!!!!!!!

lestatgirl

New member
טוב אמ..... תודה לכולם עזרתם לי

ואמ..... מזכר לעצמי:תלמדי לשרשר זה לא אני זה המחשבטומטם שלי מסרב להגיב לכל תגובה אחרת פה

למעלה