טוב, אחרי שחרשתי על האלבום...

omrimayo

New member
טוב, אחרי שחרשתי על האלבום...

מדהים. בתחילה באמת חשבתי שזה מאכזב, חלש, מוזר, שונה, רוקיסטי יותר... מה שתרצו. המשכתי להאזין... היום כבר הגעתי למצב שחלק מהשורות פשוט בועטות לי בבטן שם עמוק עמוק... אין לי מילים. כל שיר ושיר, אבל כ-ל שיר ושיר אהבתי ברמות מטורפות, מה יותר מה פחות (שיר 2, ו-5 הם המפתיעים ביותר לטעמי), ממליץ לתת לדיסק צ'אנס ולא לומר שונה בתחילה ולוותר... זה פשוט מדהים, אפילו הדיסק הזה עושה לי את זה יותר מהשניים הקודמים... הזמן יידבר מה אני מעדיף אבל אני עכשיו יכול לומר בלב שלם שקיבלתי חתיכת מאסטרפיס... ואנוכי מאושר. הייתי חייב להוציא את זה חבר'ה... בברכת לילה טוב - אני. :] נ.ב משו קטן בבטן אומר לי שככל שהזמן יעבור הדיסק יישב לי טוב יותר אי שם בלב...

0mroosh

New member
../images/Emo140.gif

אני מצטער על זה שלא הספקתי אתמול לקנות אותו... לא נורא, בערב.. אני אחזיק את עצמי.

MarishA M

New member
שמחה בשבילך! ../images/Emo13.gif

ומחכה שיגיע הדיסק ליי כבר.. וקניתי את עצתך

omrimayo

New member
בדיוק... אין, לא יכולתי...

לבקש יותר. פשוט הדה בסט של הדה בסט. אתמול קראתי משו יפה שמישו אמר... שלא צריך לפחד מהם שהם הפכו להיות כל-כך נערצים, ההיפך - צריך לאהוב אותם יותר ולא לפחד מזה שהם הפכו למיינסטרים, לא רק לתרבות הפופ המסריחה מגיעה למכור 30 מיליון עותקים ולהפוך למותג, כנראה שאנשים השכילו ואוהבים איכות, אז חבר'ה - לא לפחד, לאהוב יותר!

איזה כיף לכם :)

אני סוגר שבת בחור הזה. יצא לי לשמוע אותו פעם ראשונה רק עוד שבועיים. באסה :(. Everything not lost אתם יודעים.

חופשי

אחי אין יס אין שק"מ ... אין כלום בעצם. רק קור כלבים בלילה מה שכן הרבה חבר`ה סבבה! מזל שיש לי את הנגן שלי, רק מה נגמרו הבטריות :). איזה סופשבוע!

למעלה