טוב אחרי שניתחתי את המצב של הפורום

dj brick city

New member
טוב אחרי שניתחתי את המצב של הפורום

וזה לא היה טוב. החלטתי לתת לכם את העצה הראשונה והכי חשובה שתקבלו פה עזבו אותכם מבסיס או כל שטות שאמרו לכם פה כי אני לא התחלתי מבסיס ובטוח שלא כאלה צורות מגעילות של אותיות אני דווקא ישר ניסיתי לעשות את המסובכים(או יותר נכון להעתיק אותם) אבל זה לא קשור למה שאני רוצה להראות לכם. הדבר הראשון שאתם חייבים לעשות כמו שצריך וזה דבר שלוקח המון שעות אימון זה קווים ישרים ועיגולים מושלמים ההבדל בין צורה של אות בגראפיטי שיש בה קווים ישרים לבין אחת שהקווים בה עקומים הוא הבדל עצום ותוכלו לראות את זה בציור שהכנתי. הוספתי גם כמה דוגמאות של סקאצים שראיתי פה בפורום ואני רוצה שתסתכלו טוב על הקווים שעשיתם אחרי שאתם גומרים לקרוא את המגילה שרשמתי לכם. מצידי תיקחו דף לבן ריק וכל היום תנסו לעשות קווים ישרים ועיגולים מושלמים.עד שלא תתמחו בזה אין לכם מה לחפש בגראפיטי!!! עוד דבר שמעצבן אותי לא לחזור על קו פעמיים ודבר אחרון שאתם עושים תלת מימד שהקווים יהיו ישרים(כמובן)ושיהיו באותו כיוון(תתחילו מתלת מימד פשוט אחרי שתתמחו בזה תתחילו להשתולל) טוב אין ליותר מה לומר לפחות לבנתיים אם יהיה עוד משהו אני אכתוב לילה טוב בעצם בוקר טוב

Znepsner

New member
צודק

טיפ בשביל התלת מימד... תשתמשו בשיתה שהמורה אלה לימדה אותכם בתור ילדים, נקודה ברקע צריכה להוות את הבסיס של התלת מימד... ותמשכו לשם קו... אבל כדי שיראה נורמלי... מכל פינה תמשכו קו אל אותה נקודה... ואחכ תחתכו באיזו נקודה. העינין הוא לא לשכוח שכל האותיות יגיעו לאותה נקודה, אחרת זה יראה מוזר לגמריי. זה לא קווים שכולם מקבילים, אבל זה בעיקרון שיטה קלה שיוצאת יפה בד"כ.

dj brick city

New member
תרשו לי

ללללללללללללללללללהההההההההההההההקקקקקפפפפפפפפפפפפפיייייץץץץץץץץץץץ בשבילכם

virs

New member
התחלת מווילד בגלל זה ...

הדברים שלך נראים היום כמו שהם נראים משה בלי דיס אתה צריך לעבוד על האותיות שלך ודחוף! קח את זה באיזה מובן שאתה רוצה

Znepsner

New member
לא הכל הולך סביב האותיות

בגרפיטי יש הרבה אלמנט של תלת מימד, עיצוב, ובכלל וורסטיליות מבחינת תפיסת המרחב. דווקא ניראה שבאלה הוא שולט קצת. להתאמן על אותיות לא יזיק לאף אחד, זה בטוח, אבל זה ממד לא הדבר היחיד שבן אדם צריך לעבוד עליו אם הוא מתכנן באמת להעלות דברים לקיר ואם הוא רוצה לעשות מהם משהו איכותי.

dj brick city

New member
על מה אתה מדבר הדברים החדשים

שלי נראים מצויין ואני תמיד עובד על האותיות שלי זה חלק מההתפתחות שלי זה שאולי אתה לא "מרגיש" חלק מהדברים שלי זה יכול להיות. גם אני לא תמיד מרגיש דברים של אמנים אחרים באוז שנחשבים לטובים. כל אחד והסיגנון והיחודיות שלו. דרך אגב גם אתם לא מצליחים להכנס לאוז???

virs

New member
יש לך התחלה לסגנון

אבל אין פרופרוציה בין אות לאות ... שמע אחי אתה יכול להיחשב בעיני רבים כתותח אבל בעיני אתה עוד צייר שמנסה לגרום לדברים שלו להראות ווילד סטייל בלי בסיס בוא אליי לאייסיקיו יש לך אותו נדבר שם חבל להמשיך את זה כאן

מוסיפה משהו

שקשור בעקיפין לבסיס חבר'ה, הפורום מפוצץ בסקיצות, חלקן ובות, חלקן פחות אולי במקום להציף את הפורום במיליוני סקיצות בסיסיות, תעלו כל פעם סקיצה אחת?

holy roni

New member
יש לי עוד טיפ בקשר...

לתלת ממד ובכלל הצללה- צריך פשוט לדמיין שיש אור כלשהו מאיזו שהיא פינה וכל הצד הנגדי הוא חשוך ק-פיש?

Znepsner

New member
זה להצללה.

לא לתלת מימד. למרות שזה עובד באותה צורה... את פשוט שם נק איפשהואש על הציור.

F1ReStArTeR

New member
שמע זה לא בהכרח נכון

כל אחד מפתח את הסטייל והבסיס שלו לבד, יש אלו שיהייה להם יותר קל להתחיל בפשוט ולפתח את זה ויש כאלה שיציירו מטורף וינסו לגרום לזה להראות טוב, לא כל סטייל בגראפיטי הוא מטורף... יש את הפשוטים והיפים. השאלה היא מה אתה מחפש ומה הסטייל שאתה מצפה להגיע אליו.

F1ReStArTeR

New member
תיקון: אני לא מסכים עם התתחלה שלך

אבל מסכים עם העניין של קווים ישרים ועיגולים - שזו הפואנטה שלך :)

למעלה