טוב, אחרי שקראתי חומר יש לי מספר שאלות...

• פותח הנושא dvmm
  • פורסם בתאריך

dvmm

New member
טוב, אחרי שקראתי חומר יש לי מספר שאלות...

ערב טוב, אחרי שקראתי חומר בנוגע לברזיל וארגנטינה היעדים אליהם אנו נוסעים... עלו מספר שאלות דבר ראשון, אנו נוחתים בסאו פאולו ביולי ומתכוונים לשהות בעיר למשך יומיים ומשם לתפוס אוטובוס לריו. מה בנוגע לשפה? אני מבינה שמאוד קשה להסתדר בלי לדעת איזשהו בסיס מה גם שזה היעד הראשון בו אנו נוחתים בדרום אמריקה... האם יש למישהו המלצות איפה כדאי להסתובב, איפה לישון, איך להסתדר עם מגבלת השפה? דבר שני, האם יש אוטובסים שנוסעים מפוארטו איגוואסו (הצד הארגנטינאי) לקורדובה? ואם כן, מה משך הנסיעה? בלונלי פלנט לא מצויין המידע הזה. תודה רבה

natyh

New member
שפה

המרכז לידידות ישראל ברזיל שדרות ח"ן 1 ת"א המקום ללימוד פורטוגזית קורסים מצוינים . סאו פאולו : בדרך כלל הטיול עובד על שילוב בין ניסיון למחיר השלב הראשון אחרי הנחיתה הוא לגשת ללשכת האינפורמציה לתייר בשדה התעופה ולבקש מהם המלצות מפה ואזהרות היכן שקט והיכן לא כדאי להסתובב. כמו כן הם ימליצו על יעד לינה אליו תתקשרו ותזמינו מקום אפשר כמובן גם מהארץ השלב הבא הוא מונית למלון ,כך הוא תמיד ביעד הראשון וכמובן התפרקות מכל חפצי הערך והפקדתן בכספת המלון . הימים הראשונים הם תמיד הלם , כך שאני לא משוכנע שכדאי להתחיל בסאו פאולו ומשם להתחיל אודיסיאה שכוללת מעבר בשתי תחנות רודוביאריה .... תחנות אוטובוס בסאו פאולו וריו ..... אלו המקומות הכי מסוכנים למטילים חדשים במיוחד כשאינם שולטים בשפה ולא פחות חשוב בשפת הגוף המקומית ! ממליץ לנחות ישר בריו להסתגל למקום שבוע ומשהו שבועיים ואחר כך לזוז לצפון פורטו סגורו אראיאל דה אזודה סלבדור . ואחר כך חזרה לדרום. סאו פאולו יכולה לחכות לזמן החזרה , ההבדל יהיה מאד משמעותי.

natyh

New member
אוטובוסים לקורדובה

לא ידוע לי אולי למומחים יש תשובות בכל מקרה מצאתי דף עם מעט אינפו על פורטו איגוסו די מועיל.

למעלה