טוב, איזשהו סקר...

טוב, איזשהו סקר...

חברה הכי טובה שלי שלחה לי משהו במייל... שאלון כזה. נחמד דווקא... אז אם בא לכם תענו נראה לי שזה יכול להיות נחמד. 1. השעה עכשיו: 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): 3. שמות חיבה: 4. פירסינג: 5. צבע עיניים: 6 . מקום הלידה: 7. אוכל אהוב:. 8. היית פעם באפריקה? 9. עשית פעם זובור? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? 11. היית פעם בתאונה? 12. שקדי מרק או קרוטונים? 13. היום המועדף עליך בשבוע? 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): 15. המסעדה האהובה עליך : 16. פרח אהוב: 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): 18. משקה מועדף: 19. טעם גלידה מועדף: 20. דיסני או Warner Bros ? 21. בית קפה מועדף: 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? 23. מי האחרון ששלח לך מייל? 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 27. סדרות טלויזיה מועדפות: 28. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: 29. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? 30. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? 31. צבע אהוב: 32. ים, אגם או נהר? 33. כמה כתובות קעקע יש לך? 34. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? 35. תאריך לידה: 36. שעת סיום השאלון הזה: תהנו :)

שיהיה..

1. השעה עכשיו: 11:13 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): ניר 3. שמות חיבה: תגלו לבד. 4. פירסינג: נזם 5. צבע עיניים: חום 6 . מקום הלידה: סורוקה? 7. אוכל אהוב:. סלט יווני 8. היית פעם באפריקה? לא 9. עשית פעם זובור? ? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן 11. היית פעם בתאונה? לא 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק 13. היום המועדף עליך בשבוע?רביעי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות):בוקסר
15. המסעדה האהובה עליך :קוקלה 16. פרח אהוב: כלנית
17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): החלקה אמנותית
18. משקה מועדף: קפה 19. טעם גלידה מועדף: רום צימוקים 20. דיסני או Warner Bros ? דיסני 21. בית קפה מועדף: נונה 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה?1 23. מי האחרון ששלח לך מייל? סבתא 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? העין השלישית 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם?כלום 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 12-1 27. סדרות טלויזיה מועדפות:חברים, אבודים, בנות גילמור, נולד לרקוד 28. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: ליאת 29. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? 30. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו?לסרט 31. צבע אהוב: אדום 32. ים, אגם או נהר?ים 33. כמה כתובות קעקע יש לך?0 34. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? הגז 35. תאריך לידה: 5.6.88 36. שעת סיום השאלון הזה:11:16

יאללה...

1. השעה עכשיו: 13:10 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): מיכל ב. 3. שמות חיבה: מיכלי, מיקמיק, מיקי, מיכי, ויש עוד הרבה... 4. פירסינג: נזם. 5. צבע עיניים: חום שוקולד חח 6 . מקום הלידה: העמק 7. אוכל אהוב: תפו"א של אמא. 8. היית פעם באפריקה? לא. 9. עשית פעם זובור? אם אני לא יודעת מה זה, כנראה שלא. 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? דה... 11. היית פעם בתאונה? כן. 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק 13. היום המועדף עליך בשבוע? שבת. 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בוקסר :) 15. המסעדה האהובה עליך : נאניס. 16. פרח אהוב: שושן. 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): כדורסל, ורק מכבי. 18. משקה מועדף: דיאט קולה, וגינס. 19. טעם גלידה מועדף: לא אוהבת גלידה, חולה על פרוזן יוגורט. 20. דיסני או Warner Bros ? דיסני. 21. בית קפה מועדף: ארומה. 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? אני אוותר על לענות על זה. 23. מי האחרון ששלח לך מייל? רחלי. 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? כלי זמר. 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? מנגנת. 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? מאוחר מאוד. 27. סדרות טלויזיה מועדפות: חברים, אי אר, ארץ נהדרת ומועדון לילה. 28. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: הגר. 29. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? לא מבינה בזה, אבל רוצה פיג'ו. 30. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לציפורים בחוץ. 31. צבע אהוב: סגול 32. ים, אגם או נהר? אגם. 33. כמה כתובות קעקע יש לך? אין. 34. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? לא. 35. תאריך לידה: 11.7.84 36. שעת סיום השאלון הזה: 13:14

Home at last ...

. השעה עכשיו: 18:03 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): דנה 3. שמות חיבה: מי שמכיר יודע
4. פירסינג: אין 5. צבע עיניים: כחול 6 . מקום הלידה: 7. אוכל אהוב:. הכל אהוב :) 8. היית פעם באפריקה? לא 9. עשית פעם זובור? לא 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן 11. היית פעם בתאונה? תגדירו תאונה ? משהו רציני לא 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק 13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות):
15. המסעדה האהובה עליך : 16. פרח אהוב: סחלב
17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): אין כזה 18. משקה מועדף: קפה, דיאט קולה 19. טעם גלידה מועדף: שוקולד תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20. דיסני או Warner Bros ? דיסני 21. בית קפה מועדף: 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? 2 23. מי האחרון ששלח לך מייל? חברה שלי 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? דיסק סנטר 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? עונה על שאלונים
26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 11 27. סדרות טלויזיה מועדפות: חברים, בנות גילמור, או סי 28. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: חברה 29. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? שלי יפנית, אבל אני לא בטוחה שהיא עדיפה
30. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? למכונת כביסה (נראה לי, יש פה רעש מעצבן) 31. צבע אהוב: כחול 32. ים, אגם או נהר? אגם 33. כמה כתובות קעקע יש לך? 0 34. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? לא 35. תאריך לידה: 30.10.83 36. שעת סיום השאלון הזה 18:06 זה היה מתיש ...

clevelandrocks

New member
אני שונא שאלונים!

1. השעה עכשיו: 18:53 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): ינון 3. שמות חיבה: jenon 4. פירסינג: לא 5. צבע עיניים: חום 6 . מקום הלידה: ירושלים 7. אוכל אהוב: כבשים 8. היית פעם באפריקה? לא 9. עשית פעם זובור? לא 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן 11. היית פעם בתאונה? לא ממש 12. שקדי מרק או קרוטונים? מרק עוף- שקדים. מרק ירקות- קרוטונים. 13. היום המועדף עליך בשבוע? אין לי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): ברור שחוטיני 15. המסעדה האהובה עליך : אל גאוצ'ו 16. פרח אהוב: שלכם, דם המכבים 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): כדורסל 18. משקה מועדף: ד"ר פפר 19. טעם גלידה מועדף: וניל עם פצפוצים 20. דיסני או Warner Bros ? אלה שני דברים שונים? 21. בית קפה מועדף: 'תמול שלשום' 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? 4 23. מי האחרון ששלח לך מייל? זה חסוי 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? התו השמיני 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? you don't wanna know 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 2 בלילה 27. סדרות טלויזיה מועדפות: סיינפלד, דאבל דייט 28. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: משפחה 29. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? יפנית 30. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? גלגלצ 31. צבע אהוב: סגול 32. ים, אגם או נהר? הים של ירושלים 33. כמה כתובות קעקע יש לך? 0 34. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? כמעט 35. תאריך לידה: 03.11 36. שעת סיום השאלון הזה: 19:01

clevelandrocks

New member
אופס!

התחלתי ב19:53 וסיימתי ב20:01. מישהו מוכן ללמד אותי לקרוא שעון מחוגים?

venustudent

New member
עונה

1. השעה עכשיו:22:52 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.):נגה 3. שמות חיבה: נוג, נוגיטה 4. פירסינג: ממש לא 5. צבע עיניים: חום-ירוק 6 . מקום הלידה: וולפסון 7. אוכל אהוב: איטלקי . 8. היית פעם באפריקה?לא 9. עשית פעם זובור?לא 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? למישהו פה זה לא קרה? 11. היית פעם בתאונה? כן, נסעתי פעם במכונית של אבא של חברה שלי באיילון ונכנס בנו מישהו מאחורה. תודה לאל, לא קרה כלום. 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק. 13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי. 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בהחלט תחתון 15. המסעדה האהובה עליך :כל מקום שמגיש פלאפל או פיצה... 16. פרח אהוב: יסמין 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו):כלום 18. משקה מועדף: לימונדה 19. טעם גלידה מועדף:ריבת חלב 20. דיסני או Warner Bros ? 21. דיסני בית קפה מועדף:"קופי בין" 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? אף פעם (כי לא ניגשתי...) 23. מי האחרון ששלח לך מייל? מישהי שמעבירה חוג שיחה באנגלית שאמא שלי הולכת אליו 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? בחנות דיסקים או בגדים 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם?גולשת באינטרנט... 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?אם אני לא צריכה להיות איפשהו בבוקר למחרת- בשתיים בלילה בערך... 27. סדרות טלויזיה מועדפות: צעירים חסרי מנוח, משפחת סימפסון, חברים, עקרות בית נואשות. 28. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: החבר שלי. 29. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? מה שיהיה יותר זול... 30. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לכלום... 31. צבע אהוב: סגול 32. ים, אגם או נהר? אגם 33. כמה כתובות קעקע יש לך? אפס 34. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? לא נוהגת... 35. תאריך לידה: 7.9.81 36. שעת סיום השאלון הזה:23:00

למעלה