טוב, אין לי את מי לשאול

Lee151

New member
טוב, אין לי את מי לשאול

שלום בנות, אני לי בן 30 והאמת שאין בסביבה שלי מישהו או מישהי שאני סומך על התשובות שלהם, בקשר לאופנה .
בשער הנושאים הם אחלה חחח

קניתי לפני מספר ימים 2 זוגות של נעלי ספורט יפות כאלה (אחד אדידס שחורה והשני של אסיקס -- הנעל הצבעונית הזו היפה ).

אני תמיד הייתי הולך לעבודה במשרד עם גינס ונעלי יציאה כאלה עם עקב נמוך כזה קצת (נעל שחורה רגילה כמו שכולם מכירים)
אבל נמאס לי ונורא נח לי עם הנעליים האלה שקניתי, אז חשבתי ללכת , לפחות עם אחת מהן, לעבודה במשרד .

השאלה שלי היא - האם הנעליים האלה מתאימות כאשר לובשים ג׳ינס?
או שזה לא לעניין בכלל

המון תודה לכן

anati43

New member
את האדידס השחורות אתה בטח יכול לנעול עם ג'ינס. השאלה אם

מקובל בעבודה שלך לבוא בג'ינס או שזו סביבה פורמלית.

shmickey

New member
היוש!

האמת שזה נורא תלוי בקוד הלבוש שלכם בעבודה,
איך שאר האנשים בעבודה מתלבשים?
בגדול, נשמע שהאדידס השחורות יתאימו לגמרי.
בעיני גם מהצבעוניות אפשר להוציא לוקים כיפיים ומתאימים (אני אישית מתה על האסיקס הצבעוניות האלה).
הסניקרס ונעלי הספורט נכנסו עכשיו לאופנה היומיומית בצורה די חזקה ככה שזה לגמרי לגיטימי, רק שוב - זה בתנאי שאין איזה קוד לבוש מחמיר יותר סביבך.
&nbsp
תרגיש חופשי לשוב ולהתייעץ וכמובן לעדכן

Happy Goth

New member
לגמרי מבינה אותך...

לפעמים לא בא לי לחלוץ את הנעלי ספורט מרוב שהן נוחות

אז מזל שאנחנו בתקופה ש"הכל הולך" ולדעתי אם מקובל בעבודה שלך לנעול נעלי ספורט ליום עבודה, חופשי אתה יכול לחרוש גם על הצבעוניות וגם על השחורות, בשילוב עם ג'ינס נקי ולא משופשף מידי ולא עם קרעים, עם חולצת פולו או אפילו מכופתרת, ואתה מסודר!

לי וולף

New member
תתחדש! התשובה הקצרה היא - כן

כל עוד קוד הלבוש לא מגדיר שאסור, הרי שמדובר בפריט שהופך להיות מקובל יותר ויותר כפריט אופנתי.
אבל פה מתחילה ההתפלפלות

אם אתה רוצה שהמראה שלך יהיה אופנתי/מודרני אז רצוי לשים לב גם לגזרת הג'ינס, שלא יהיה BOOT CUT מבאס אלא משהו צר יותר למטה (סקיני או SLIM). מה אתה לובש ברגיל ששילבת עד כה עם הנעליים הרציניות יותר?
אתה יותר ממוזמן לצלם שילובים שאתה מתלבט לגביהם ונשמח לתת חוות דעת והכוונה

למעלה