טוב! אי אפשר ככה יותר!

gal255

New member
טוב! אי אפשר ככה יותר!

רשמית - הפורום מת
וחבל... בתקופה הכי פוריה בקריירה של רן אנחנו רדומים.-/ אנחנו קבוצה קטנה, אך איכותית! אז מה בכל זאת הבעיה? הבעיה היא שאנשים פה לא משתפים פעולה עם פעילויות שנפתחות פה.
התגובות הכי ארוכות פה הן "תודה" על כתבות שנותנים בשרשור העדכונים.
אי אפשר ככה יותר!!!!
כשפותחים משחקים, אפשר להשתתף אתם יודעים, כשפותחים שרשורי OFF, אפשר לדבר אחד עם השני.
זו אמורה להיות ה-תקופה בפורום עם כל ההופעות ויציאת הדיסק. אני ומיתר החלטנו ללכת עם הכל צעד אחד קדימה ולכן, אני מכריזה על......

gal255

New member
מבצע מתיחת פנים - פורום רן דנקר

כן, כן, אני מכריזה על מבצע מתיחת פנים - מה זאת אומרת? זאת אומרת שמעכשיו אנחנו נעצב את הפורום אחרת. נפתח פינות חדשות, נשקיע והכי הכי חשוב - נשתף פעולה. כי אני יכולה לפתוח פה פינות ולכתוב מאמרים עד מחר, אבל בסופו של דבר בלי שיתוף הפעולה שלכם זה לא יצא לפועל. מבצע מתיחת פנים - פורום רן דנקר - תוכנית 1. להביא יותר אנשים לפורום - עוד אחת מהבעיות של הפורום היא שאין בו כמעט אנשים. אנחנו קבוצה קטנה, אך איכותית ולמרות זאת בהחלט יהיה פה כיף יותר אם יהיו פה עוד אנשים. - ספרו לחבריכם על הפורום והזמינו אותם להיכנס. -פרסמו בפורומים השונים את השלט שישורשר להודעה. 2. תקנון הפורום - נכתוב תקנון פורום חדש. נחשוב ביחד על תקנות ועל דברים שלא היינו רוצים לראות בפורום הזה. 3. הבעת דעה - אנחנו בני אדם לכולנו יש דעות משלנו ולא תמיד אנו מסכימים עם דבריהם של אחרים. אם מתפרסמת כתבה במקום לכתוב "תודה", כתבו את דעתם על הכתבה. אם מתפתח דיון אל תתביישו וכתבו את דעתכם. 4. פעילויות - אל תהססו לפתוח פעילויות חדשות. ככל שתשתפו פעולה בפעילויות אחרות, כך אחרים ישתפו פעולה בפעילויות שאתם פותחים. אז מה אתם אומרים? "זה עכשיו או לעולם לא - אתם איתי?"

פירסמתי ב:

פורומים בתפוז- הראל סקעת, הראל מויאל, נינט טייב, שירי מימון, יהודה לוי, האלופה, כוכב נולד, מייקל לואיס הנפילים, השיר שלנו, לירז צ'רכי, פופ ישראלי, ראש גדול, השמינייה, מירי מסיקה, לירון לב ורוני

יוב101

New member
עוד אחד../images/Emo8.gif

כדי שיהיה מגוון.. יצא לך שלט ממש יפה

Meytar 888

New member
יאלללללללללללללה../images/Emo9.gif חח ואל תשכחו לפרסם

גם קישור לפורום

Meytar 888

New member
פרסמתי ב..

פורום הרשמי לשלומי בראל ובפורום הרשמי של אלון לוי, וברשמי של רן :)

gal255

New member
אני פרסמתי בפרומי המעריצים לפי הסדר

לא זוכרת את הסדר

למעלה